Sunt rani care nu se vindeca niciodata si numai tu stii ce greutate ai in suflet.
Ranile nu se vindeca niciodata oarecum, si peste 10 ani vei avea o retinere daca va trebui sa vorbesti cu persoana care te-a ranit. Cum a spus si @asu, daca pui suflet intre-o relatie e mult mai greu ca ranile lasate de aceasta sa se vindece. Toti visam la perechea ideala iar cand o gasim, ne consideram toti perechea primordiala. In momentul in care totul se termina, se stinge acel foc al pasiunii, ramane cenusa care simbolizeaza rana. Iar pentru a se vindeca macar partial, ar trebui ca cel ranit sa isi gaseasca o alta pereche.
Psihoyounger
Dupa parerea mea, adevaratele rani nu se vindeca niciodat mereu raman intrebari la care nu ai primit raspuns. poate doar se cicatrizeza, incercand sa mergi mai departe, insa a amintirile si lucrurile lasate in ceata vor ramane mereu...
Parerea mea. este ca ranile ramin... nu le poti uita prea usor. doar poti ingropa aceste amintiri daca ai pe cineva alaturi...
La unii nu se vindeca
Raman acolo si iti aduci mereu aminte
Ea nu se vindeca, se dizolva, cu timpul, insa amprenta ramine atit de vizibila incit e aproape imposibil sa scapi de ea, daca gasesti persoana potrivita, o sa iti alini durerea, totusi...
Pentru pierderi de parinti:pina ai si tu copii, sau nepoti
de copii:pina se naste altul
de frati sau surori:2-3 ani
de sot sau sotie:cel putin 10 ani
de prieten sau prietena:6-9 luni
Sper ca am raspuns corect!
Depinde Daca ii da-i tu papucii atunci n-ai nici o treaba si te "vindeci" repede... Dar daca e invers atunci dureaza ceva timp. poate chiar ani pana cand totul revine la normal...
Uu... in jur de doi ani si ceva... sinca pina acu chind am deja o relatie foarte serioasa... totusi sclipesc ceva evenimente si nuante din fosta relatie care afecteaza si in prezent
Yee întreabă: