anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care-i cel mai lung timp de vindecare al ranilor de pe urmele unei relatii?

Răspuns Câştigător
| RuSuLeTzZz a răspuns:

All the life. sau pana cand gasesti alta "Relatie" tongue

18 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Buna!

asta depinde de fiecare perosana in partetongue

| madalicious a răspuns:

Persoana** scuzetongue

Stefan
| Stefan a răspuns:

Sunt rani care nu se vindeca niciodata si numai tu stii ce greutate ai in suflet.

| Psihoyounger a răspuns:

Ranile nu se vindeca niciodata oarecum, si peste 10 ani vei avea o retinere daca va trebui sa vorbesti cu persoana care te-a ranit. Cum a spus si @asu, daca pui suflet intre-o relatie e mult mai greu ca ranile lasate de aceasta sa se vindece. Toti visam la perechea ideala iar cand o gasim, ne consideram toti perechea primordiala. In momentul in care totul se termina, se stinge acel foc al pasiunii, ramane cenusa care simbolizeaza rana. Iar pentru a se vindeca macar partial, ar trebui ca cel ranit sa isi gaseasca o alta pereche.

Psihoyounger

| SweetCandy a răspuns:

Dupa parerea mea, adevaratele rani nu se vindeca niciodat mereu raman intrebari la care nu ai primit raspuns.sad poate doar se cicatrizeza, incercand sa mergi mai departe, insa a amintirile si lucrurile lasate in ceata vor ramane mereusad...

| marsy a răspuns:

Parerea mea. este ca ranile ramin... nu le poti uita prea usor. doar poti ingropa aceste amintiri daca ai pe cineva alaturi...love struck

| M4RK a răspuns:

3 saptamanihee hee

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

La unii nu se vindeca
Raman acolo si iti aduci mereu aminte sad

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Timpul nu va vindeca, el doar va trece! feeling beat up

| happy.....withoutyou a răspuns:

Ea nu se vindeca, se dizolva, cu timpul, insa amprenta ramine atit de vizibila incit e aproape imposibil sa scapi de ea, daca gasesti persoana potrivita, o sa iti alini durerea, totusi...
Pentru pierderi de parinti:pina ai si tu copii, sau nepoti
de copii:pina se naste altul
de frati sau surori:2-3 ani
de sot sau sotie:cel putin 10 ani
de prieten sau prietena:6-9 luni
Sper ca am raspuns corect!

| zerozero a răspuns:

Depinde happy Daca ii da-i tu papucii atunci n-ai nici o treaba si te "vindeci" repede... Dar daca e invers atunci dureaza ceva timp. poate chiar ani pana cand totul revine la normal...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rani raman numai atunci cand pui suflet...si din pacate eu nu pot sa iubesc fara sa pun suflet... cel mai lung timp depinde de cat de mult tineai la acea persoana sau cat de mult ati stat impreuna...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Raman cicatrici pe suflet care nu se vad dar dau vietii tale un sentiment de neimplinire.../ma transform. yakstraight face
vrei sa-l parasesti? surprise eu sunt freeeee!batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmmm, te ajut eu sa ti le vindeci cat mai repede.hai,da-i papucii, te astept cu bratele deschise. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde cat de mult ai tinut la acea persoana.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@criticul-mai conteaza cat de mult a tinut la el? daca imi accepta propunerea, intr-o saptamana ii promit ca uita pentru totdeuna ca a existat in viata ei acea persoana. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine 2 saptamani dupa care, m-am fardat si am plecat in mall, mi-am luat cel mai mare sandwich si am vazut un film, "pe aripile vantului " Scarlet Ohara care spunea ceva de genul, maine incepe o noua zi.

| cilion_5256 a răspuns:

Uu... in jur de doi ani si ceva... sinca pina acu chind am deja o relatie foarte serioasa... totusi sclipesc ceva evenimente si nuante din fosta relatie care afecteaza si in prezent