| Daysukki a întrebat:

Care-i faza cu 666? adica ce inseamna, eu stiu ca daca suni la 666 iti raspunde dracu'... ceva de genu'. si eu am sunat si nu a raspuns nimeni.trebuie sa incerc la 12 noaptea cand sunt deschise "cica"portile iadului? si ce ti se intampla? daca suni la acest numar. fundita pentru cel care ma lamureste

13 răspunsuri:
| alin a răspuns:

Incearca la 112 si vezi cati raspunde o femei si spune-i sa-ti faca legatura cu dracul...

| kapsunik99 a răspuns:

Citeste biblia. nu se intampla nimic daca suni la 666. dar este o problema atunci CAND ESTI SUNAT DE 666.inseamna ca "deacu" te urmareste.

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Incearca si vei vedea.

| OMarmotaO a răspuns:

Nu e adevarat.in mitologie numarul 666 este numarul fiarei ln legendele crestine!

| Daysukki explică:

Sunt fata dobitocule (scuze ca-ti spun)laughing

| GogosikaInfuriata a răspuns:

Eu nu cred in asa ceva laughing))) Mi se pare o prostie curata sa crezi in asa ceva big grin Dar suna poate-ti faci vreun prieten pe "dincolo" rolling on the floor

| noooname a răspuns:

Dupa cum a zis si @Diana, dracu nu are telefon.

Asta e o prostie.
Ce conteaza ca suni in timpul zilei sau la 00:00.
Conteaza ca nu exista asa ceva.

''Doar aberatii."

| RaVuL a răspuns:

Deci daca chiar crezi in asa ceva [scueze ca iti zic dar esti prost] cum man sa existe asa ceva dar ce dracul are IPHOE pe Orange laughing nu man nu exista sunt baliverne si eu am auzit (funda te rog)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok am pus int asta ca sa vad ce cred unii pentru ca multi cred in chestii sataniste asa ca mersi de rasp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Satanismul se bazeaza pe numerologii.este un simbol cu este si ochiul lui licifer sau pentagrama intoarsa si nu are absolut nici o legatura cu nr de telefon:))... oricum "portile iadului" cum le numesti tu nu se deschid la 12 insa la 3am este momentul din noapte cel imi negru cand satanistii badjocoresc treimea
http://www.flacaraneagra.ro/ - sunt multe despre subiectul asta care ma atrage si pe mine, de altfel:))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna la 0:01 ca iti raspunde bunica in costum de baie.

| VanillaChocolate a răspuns:

666 este numarul generatiilor care au existat pe Pamant din momentul creatiei primilor oameni.Primii oameni au fost creati acum aproximativ 13.000 de ani,iar o gemeratie umana este estimata la o medie de 20 de ani,deci daca se multiplica 666 cu 20 rezulta 13,320 de ani.Generatia nascuta la inceputul Anilor Apocalipsei in 1945 al erei Crestine, afost de fapt a 666-a de la momentul creatiei primilor oameni.
666 este "numarul de Om",nr oamenilor care s-au nascut incepand de la creatie,in alte cuvinte,numarul de generatii.
Apocalipsa nu inseamna sfarsitul lumii ci inseamna revelatie.

Cititi cartea Design Inteligent miscarea raelianahappy

| SUNTMATA a răspuns:

Am sunat la 0666 666 6666 si mi-a raspuns cineva...Am inchis telefonul si mi-am spus:"Deci dracu are Orange..."