Incearca la 112 si vezi cati raspunde o femei si spune-i sa-ti faca legatura cu dracul...
Citeste biblia. nu se intampla nimic daca suni la 666. dar este o problema atunci CAND ESTI SUNAT DE 666.inseamna ca "deacu" te urmareste.
Nu e adevarat.in mitologie numarul 666 este numarul fiarei ln legendele crestine!
Eu nu cred in asa ceva ))) Mi se pare o prostie curata sa crezi in asa ceva Dar suna poate-ti faci vreun prieten pe "dincolo"
Dupa cum a zis si @Diana, dracu nu are telefon.
Asta e o prostie.
Ce conteaza ca suni in timpul zilei sau la 00:00.
Conteaza ca nu exista asa ceva.
''Doar aberatii."
Deci daca chiar crezi in asa ceva [scueze ca iti zic dar esti prost] cum man sa existe asa ceva dar ce dracul are IPHOE pe Orange nu man nu exista sunt baliverne si eu am auzit (funda te rog)
Satanismul se bazeaza pe numerologii.este un simbol cu este si ochiul lui licifer sau pentagrama intoarsa si nu are absolut nici o legatura cu nr de telefon:))... oricum "portile iadului" cum le numesti tu nu se deschid la 12 insa la 3am este momentul din noapte cel imi negru cand satanistii badjocoresc treimea
http://www.flacaraneagra.ro/ - sunt multe despre subiectul asta care ma atrage si pe mine, de altfel:))
666 este numarul generatiilor care au existat pe Pamant din momentul creatiei primilor oameni.Primii oameni au fost creati acum aproximativ 13.000 de ani,iar o gemeratie umana este estimata la o medie de 20 de ani,deci daca se multiplica 666 cu 20 rezulta 13,320 de ani.Generatia nascuta la inceputul Anilor Apocalipsei in 1945 al erei Crestine, afost de fapt a 666-a de la momentul creatiei primilor oameni.
666 este "numarul de Om",nr oamenilor care s-au nascut incepand de la creatie,in alte cuvinte,numarul de generatii.
Apocalipsa nu inseamna sfarsitul lumii ci inseamna revelatie.
Cititi cartea Design Inteligent miscarea raeliana
Am sunat la 0666 666 6666 si mi-a raspuns cineva...Am inchis telefonul si mi-am spus:"Deci dracu are Orange..."