In sfarsit o intrebare pe masura obsesiei mele, si anume ''anime wold''Tu ai intrebat care-i mai dragut eu reformulez, care-i perfect? Pai sa-i luam pe fiecare in parte, Sasuke este tacut, critic doar cu cei care-l bat la cap(aici ma refer in mod special la Naruto
)uraste multe lucruri si de iubit (nici nu cred ca stie ce inseamna sa iubesti pe cineva)atletic(bifat), noncicalitor(bifat)fata asortata perfect corpului(bifat)
o da si ochii, irascibil, uneori infumurat, morocanos, de multe ori enervant(ce conteaza, tot hot ramane
)si acum Neji(stati sa-mi revin)pai e dragut, imi plac ochii lui specifici clanului Hyuga, e inteligent(inca nu-mi vine sa cred ca a pierdut in fata lui Naruto, cred ca nici lui
)de putere ce sa mai vorbim.Acuma sa vedem pe cine aleg...(tobele se aud in surdina)desigur ca pe Sasuke, nu de alta dar nu vreau sa fiu spanzurata de fetele care-au trecut pe aici
Oricum e doar al meu si nu-l impart cu nimeni(a iesit la suprafata fangirl, partea mea intunecata
asa ca luati-va mainile de pe el, acum serios, daca ar exista si-n realitate baieti ca el(lume ar fi un loc mai bun, sa uitam de faptul ca-i un razbunator)pot sa jur ca si Brad Pitt l-ar invidia.
Sasuke:X imi placeeeee il adorrr dar era un moment cand imi placea si de fratele lui
Cred ca sasuke e mai dragut sincer nu stiu
da are mimica aia a fetei smekera, replicile... aceleasi haine de 2000 d episoade
)) parul. sunt atatea motive pe cand neji nu prea stie sa-si faca prieteni... uraste cam pe tata lumea si nu prea e de treaba ^^
funda
Neji e dragut eu pe el l-as alege pentru ca Sasuke e prea dur si si-a tradat prieteni. Neji in schimb a invatat de la Naruto chesti importante(nu mai stiu nu m-am mai uitat de mult)deci....Neji