Buna! am si eu o problema cand vine vb sa ma duc sa imi cumpar blugi! prefer sa caut modelu de blugi cu buzunare in lateral
aia sunt mai normali!
acum depinde la ce ii folosesti...am pus ochii pe ceva model de pantaloni de stofa imitatie blugi
is super cred ca saptaana viitoare o sa trec pe la magazin sa vad mai multe detalii
Pai aici e vorba de noua generatie, nu prea se mai gasesc blugi albastrii,largi si simplii in ziua de astazi, pentru ca o data cu ''modernizarea'' blugilor de dama, s-au modernizat si blugii de barbati, in acelasi timp.
Blugii la care te referi tu sunt blugi cu turul lasat, sau de aia colorati, cu taieturi, pietricele etc.
Acesti blugi ii poarta baietii de 12-30 ani, bineinteles acei baieti ''modernizati'', in pas cu moda, nu cei care n-au pus mana niciodata pe un calculator.
In legatura cu ce ai scris in ultimul rand, moda asta cu blugii noi a fost creata bineinteles de marii creatori de moda, prima oara ieseau blugi cu taieturi, apoi stramti [ mare agitatie in lumea modei ], apoi cu pietricele si turul lasat si cu toate prostiile pe ei.
Dar se pare ca aceasta ''moda'' este pe placul multor persoane, astea le poarta majoritatea tinerilor, si se comercializeaza foarte bine ''noua moda''. Nu prea se mai cauta blugii simplii, doar de persoanele mai in varsta sau mai in urma.
Succes!
Moda e trecatoare, si cei care o urmeaza orbeste da dovada de lipsa de personalitate. Sunt adepta sa ai propriul tau stil, nu sa urmezi cine stie ce trend, indiferent de ce zic altii, pana la urma nu haina face pe om, dar din pacate unii neaga asta ( rezultatul mentalitatilor gresite, bazate numai pe aparente).
DA am ajuns sa ne imbracam cum ne cere moda nu cum vrem noi.(Blugi pana= Blugi de gay)