Dezvoltarea societii romane a forumistilor care nu au ce face Cel putin in cazul meu...
Cei aşa, ca tine, care vor'raspunsuri lipsite de seriozitate ' doar pentru amuzament, ajung să posteze chiar şi intrebările atâât de frecvente pe site de genul :' M-am masturbat cu un castravete murat. Oare copilul meu va deveni mai sărat? ' şi alte minunăţii. Rolul acestui site este de a ne ajuta unii pe alţii, de a fi uniţi şi dispuşi ca atunci când tastăm să scriem ceva folositor. Nu vrea nimeni răspunsuri academice, dar nici bătaie de joc.
Ar fi minunat dacă pe acest site s-ar respecta regulile şi s-ar elimina intrebările stupide. Presupun că dacă intrii pe acest site, intrii din 2 posibile motive : fie vrei să ajuţi, fie să fii ajutat. Mulţi dintre cei care au conturi aici, ştiu să suţină şi să încurajeze o persoană cu moralul la pământ, sau ştiu să-i ofere sfaturi şi opinii constructive. Deci, mă repet, site.ul ăsta este făcut ca să fim ' TOŢI PENTRU UNU'.
Îmi cer scuze, că nu imi pot incadra răspunsul la cerinţa ta, dar asta este. O seară frumoasă!