Mai intai intereseaza-te tu de preturile unui calculator,alege deja un model si vezi daca e disponibil,si arata-le direct acel calculator,ca sa vada ca te-ai ocupat de asta, spune-le ca o sa platesti si tu o parte din pret, asta daca poti sa strangi 1-2 milioane,mai spune-le ca uneori folosesti calculatorul si pentru a invata,ca citesti articole folositoare si cu ajutorul calculatorului iti poti imbogati si cultura generala.
In legatura cu banii, ai putea ca timp de o luna-doua sa strangi toti banii de buzunar, poate asa poti aduna 1-2 milioane.
Bafta!
Eu i-am convis oarecum sa-mi ia laptop pentru inceput eu am zis ca strang bani si sa mai pune si ei diferenta ca sa-mi iau unu bun am strans zece mil, iar apoi am plecat sa-l cumpar si au pus ceva banuti, incearca si tu (si te-as sfatui mai bine ia-ti un laptop e mai bun ca ori ce pc ) o si app dupa ce stragi cativa bani si pune si ei zile ca le lasi loua pc tau vechi
Salut... Nu e adevarat daca baiatu vrea pc nou nu vrea ca sa scrie mai bine in notepad ci ca sa aiba mai multa performanta si un pc cu un sistem identic cu cel al laptopului se misca mai bine decat laptopu asculta-ma ca stiu... acu revenind. dovedeste-le ca meriti pur si simplu nu depasi limitele pe care ti le permiti ci du-te si pune mana pe carte invata, ia note bune, si la momentu potrivit profita Bafta.
Pai chiar este simplu pari ca te resemnezi incepi sa faci multe chestii in casa iei note bune si incepi sa economisesti bani. Nu stiu in ce masura iti va lua un calculator nou da macar te va mai ajuta cu banii. dar merita sa incerci. de ziua ta in caz ca nu a trecut deja ( daca nu il obtii pana atunic ) zici ceva de genu : as vrea un calc dar oricum nu o sa l primesc A inca ceva sa nu pari lingusitor se vor prinde fa totul bine dar intr un mod discret
CristiCristiano întreabă: