Cel ce are ochi căprui fură inima oricui.
proverbe româneşti
Adăugat de anonimTrimite prin e-mailSemnalează o problemă/completareCitate similare
4 comentarii - Comentează! | Votează! | Copiază! | Răspândeşte!
Vezi citate despre inimă
Cu ochi de bătrân să-ţi iei nevastă, cu ochi de tânăr să-ţi iei cal.
proverbe armeneşti
Adăugat de Corneliu Tocan, Ph. D., M. Sc.Trimite prin e-mailSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază! | Răspândeşte!
Vezi citate despre bătrâneţe, citate despre cai, citate despre căsătorie, citate despre tinereţe
A fost întrebat lupul: "Pentru ce urmăreşti această turmă de oi?", iar el a răspuns: "Praful pe care acestea-l ridică face bine sărmanilor mei ochi!"
proverbe arabe
Adăugat de Corneliu Tocan, Ph. D., M. Sc.Trimite prin e-mailSemnalează o problemă/completareCitate similare
Vezi umor despre animale
În ochi cu gura te unge şi-n dos cu ac te împunge.
proverbe româneşti
Adăugat de Doina BumbutTrimite prin e-mailSemnalează o problemă/completareCitate similare
3 comentarii - Comentează! | Votează! | Copiază! | Răspândeşte!
Vezi citate despre gură
Când stomacul este plin toţi îţi sunt dragi ca ochii din cap, când stomacul este gol, ţi-e dragă lumea ca sarea în ochi.
proverbe indiene
Ai ochi de vultur când cauţi ce te interesează.
proverbe japoneze
4 comentarii - Comentează! | Votează! | Copiază! | Răspândeşte!
O idee care nu merge mai departe de ochi şi de urechi, seamănă cu o masă servită în somn.
proverbe chinezeşti
Vezi citate despre urechi
A avea doi ochi înseamnă o mândrie; unul singur înseamnă a avea totuşi ceva.
proverbe africane
Adăugat de Simona EnacheTrimite prin e-mailSemnalează o problemă/completareCitate similare
Cine ştie carte are patru ochi.
proverbe româneşti
Adăugat de AdrianaTrimite prin e-mailSemnalează o problemă/completareCitate similare
5 comentarii - Comentează! | Votează! | Copiază! | Răspândeşte!
Vezi citate despre cărţi
Banul dă frumuseţe urâţilor, picioare ologilor, ochi orbilor, interes lacrimilor.
1-Ochii caprui..Fura inima oricui.Nu`i poti uita.Nici daca iti pierzi memoria...:X
2-Ia`m vazut.I`m placut.M`am indragostit.Iar apoi ia`m iubhit.{Vezi ca sti.La ochii tai caprui ma referea`m.;-)
3-Am incercat sa-ti uit privirea.Dr de cate ori incerk sa uit.Ma loveste amintirea. Ochii tai caprui mau fermacar.Sh i voi iubi mereu.Indiferent d ce`mi va da viata.:X
4-Dc ma mint?:-(.dc imi zic ca ia`m uitat?:-(.dc d fiecare data cand ma gandesc la tne.Itzi vad ochii luminat`i.Ce odata ma`u facut s radiez d fericire.Insa azi plang dp a lor sclipire.:-(
le-am invetat acum p loc.Stiu ca sunt putine.Dr sper ca sunt d folos...:X