| andreea_4139 a întrebat:

Care imi da si mie niste status faine de dragoste? dau funda+vot

Răspuns Câştigător
| Angel_5977 a răspuns:

Oriunde ma uit vad privirea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide

mi-a zis tati odata o vorba desteapta Nu plange printzeso ca viata nu te ashteapta

Imii aduC amiintte ktt de muLtt o iubea cum prietteniLor` le ziicea Fratte nu pOtt` traii fara ea

Dece nu vrei sa asculti.Si nu vezi ca trec prin toate astea, sunt singura careia ii pasa. daca esti in pat la noapte

Toate veneau, treceau, dar nimic nu ramanea, nici macar baiatul care puteam sa jur ca ma iubea!

Te rog sa te intorci acum
ca'mi e tare dor de tine
Asculta'ma ce vreau sa-ti spun
Impacate cu mine

M-as intoarce si maine la tine Dac-as stii ca mai simti ceva pentru mine Fara sa aud ca ma certi Cand intarzii noaptea cu baietii Nu te pot uita Vreau s-aud iar vocea ta

I ignoram pe cei ce ne adora ii adoram pe cei ce ne ignora.ii ramin pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc.

Poti sa rupi si pozele, le vei lipii inapoi candva

Poate ca stii ce-nseamna durerea poate-ai pierdut pe cineva drag Chiar dac-ai plans zile-ntregi nu poti sa arati ce simti cu-adevarat Te doare, suferi, nimic nu mai e la fel:

Stau si privesc afara,vantul bate frunzele se duc ca amintiriile cu tine,cand ma gandesc ca nu mai esti cu mine ma doare sufletul,tu esti acum undeva departe

Am ales sa merg pe drumul meu, am ales sa redevin eu...e prima oara cand o sa te doara sa vezi cum e sa astepti sa fac eu primul pas

Mi-e greu sa vorbesc de tine la trecut, oricat de mult rau mi-ai facut, nu pot sa uit.

• Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna

disappointing my heart before my heart disappoints me

be careful what u turn down because one day it might bite u in the ass

All I Could Do Was Cry

mi spui: "GandestiBine" ...Ai fi socat daca`i stii ce gandesc despre tine.

Dintre toate minciunile tale."Te iubesc"era favorita mea...

te astept sa vi, tu nu vii, nu-mi pare rau
daca tu nu ajungi azi, ajunge altu in locul tau

Ce e al meu, e al meu... Ce e al tau, probabil ca am avut deja

Stiu ca nu te mai am si nu imi pare bine... Dar mai bine ma impac cu ideea decat cu tine

Hai intoarce-te si indrazneste sa ma mai privesti o data cum o faceai de mult... Nu pentru ca te vreau inapoi, ci doar ca sa vezi ce ai pierdut

Saying over and over and over,
"You deserve much more than this."
Cand vreau pot sa am orice... daca nu am inseamna ca nu am vrut!

Daca ar cadea cate o stea de fiecare data cand ma gandesc cu dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca deseara te vei uita la cer si nu vei vedea nici o stea, sa stii ca este din vina ta, pentru ca m-ai facut sa te iubesc atat.

Ma tot gandesc de ce nu-mi trimiti un SMS. Posibile variante: a. esti ocupata b. esti obosita c. esti bolnava d. vrei sa ma faci sa iti simt lipsa

Un inger m-a intrebat de ce tin atat de mult la tine. I-am spus ca nu exista nici un motiv ca sa nu fac asta…

Voi merge alaturi de tine pe strada cu o conditie: ascunde-ti aripile pentru ca lumea san u stie ca esti ingerul meu.

Credeam ca viata este nedreapta cu mine si mi-a dat multe motive ca sa o urasc. Dar acum, cum as putea uri viata asta minunata care mi te-a dat pe tine?

Poti sa-ti spun astazi ca te iubesc? Daca nu, pot sa-ti spun maine? Dar poimaine? Pentru ca te voi iubi in fiecare zi din viata mea

Daca te iubeste inca te asteapta!

Si totusi. dupa cate mi-a facut.Nu pot sa cred ca am sa-l uit! sad!

Nu esti primul care pleaca.Da` esti primul sincer care`as vrea`ntr`o zi sa se intoarca.Nu esti primul care`ncearca sa ma schimbe`n repetate randuri.Da` esti primul care`ntr`un final m`a pus pe ganduri

Zambesc chiar daca stiu ca ma minte.Prefer sa-l cred decat sa simt ca-l pierd! El poate e singurul ce poate.Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa piarda toate!

Fă-ţi timp să găseşti vise de ieri în ziua de azi!

Zambete de decor,Vene pline de-alcool, Cam asa arata un om. -Gol in interior.

Stii bine ca nu o poti uita! Doar pe ea o vrei! Si fara ca tu sa stii! Si ea te vrea!

Invata sa ascunzi tristetile si sa arati ca poti merge mai departe. nu uita sa privesti in urma si sa iti amintesti mereu de cat de frumos a fost!

Am intrebari de pus, raspunsuri de dat, ganduri de ascuns, oameni de uitat!

Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc si singura!

Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare…!

Invata sa ascunzi tristetile si sa arati ca poti merge mai departe. nu uita sa privesti in urma si sa iti amintesti mereu de cat de frumos a fost!…
Ochii vad inima cere. Am curaj dar n-am putere!

Tot ce`i mai frumos in viata mea e doar din vina ta!

Spui ca numai sunt la fel ca m`am schimbat dar de fapt niciodata n`ai ajuns sa ma cunosti cu adevarat

Cu indiferenta ta m'ai facut mai tare...acum incet incet calc pe urmele tale...iar acum vezi si u ca indiferenta prea mult doare.

. Inchidem usa trecutului stam cu mana pe clanta usii prezentului si deschidem usa viitorului asa scapam de de "marea dragoste a trecutului"

" Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat "
Tu poti sa te-ndoiesti de soare, De focul ce scanteie-n stea, De legile nemuritoare, Dar nu si de iubirea mea.'

Plang de durere sunt singur si trist si te vreau inapoi intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc

E greu sa plangi acolo, unde radeai odata, sa vezi cum fericirea, in lacrimi e scaldata.''

Dragostea e ca un trandafir rosu cu spini:cand vrei sa-l iei in mana si sa-l mirosi, te inteapa…Asa e si cu dragostea:iti frange inima cand te astepti cel mai putin''
Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta, crezand ca eu inca te astept.vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea, insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai

Ma vei inapoi? Eu nu Iti spun doar atat! Nu miza pe faptul ca doar O data mai facut Sa plang Am mai crescut.

" Am visat prea mult ce nu trebuia am vrut prea mult ce nu trebuia acum toti sunt fericiti.iar eu plang printre zambete si rasete

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa inventezi happy

Întrebări similare