| anamaryya_9939 a întrebat:

Care imi da si mie niste statusuri, de orice fel. funditabig grin

Răspuns Câştigător
| misterioaѕa a răspuns:

De cite ori ma veti privi cu ura si manie,de atitea ori va voi zambi cu multa simpatie.

Nu E NeVoie Sa Ma pLaca ToaTa Lumea.La FeL Cum Nici Eu` Nu`i Plac Pe tOtsi !

Atunci cand vei vrea sa ma ranesti , adu-ti aminte ca ai facut-o deja

•S-a sters, la fel cum vantul adie incet frunzele de prin parcul prin care obisnuiam sa stam, la fel si timpul va sterge aceste sentimente si simtiri care-mi rup sufletul in doua.

•Ma indepartez incet , voi sterge tot, mi-e greu dar o voi face!

As face orice sa te mai pot avea…chiar daca acum esti cu altcineva :X:X

cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac.cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc.cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd.iar acum cand te-am pierdut,mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata.
Nuu` snt 0 sfanta da nici 0 bagab0anta, respect ptr baietii` care stiuu` s` pretsuiasca 0 fata

Fiecare lucru-si are vremea potrivita, si fiecare varsta-si are nebunia ei de-o clipa"

Cateodata ma mai intreb . unde esti ? … ce mai faci ?cu cine te intalnesti ? Cu ce cuvinte as putea sa iti spun mai usor ca imi este dor ?

» " Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin… "

Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mie dor de tine!

"• Zambeste mereu` . chiar daca ti`e greu . chiar daca te doare . zambeste si fi tare`! •"

"• Am invatat sa respect • EA respecta doar banii • EU am invatat sa lupt singura • EA e zero fara tati si mami •"

"Oameni se intalnesc si se despart...se despart pentru ca au facut imprudentza de a se cunoaste... se despart dar , NU se uita:X:X:X:X:X"

Cu greu urâm ce am iubit cu adevarat

regina .un pion .o luptatoare .un fior .o valoare .Un plus de calitate, un minus inexistent .o fata cu acelasi sentiment!

Daca viata iti da 1000 de motive sa plangi, demonstreaza-i ca ai 1001 motive sa zambesti!

Am invatat sa nu pierd timpul cu cineva care nu este disponibil, sa si-l petreaca pe al lui cu mine

Zilele trec si realizez ca am pata pusa pe tine,chiar daca stiu ca nu`i bine pe mine sa ma mint nu tzine. Stau si te privesc cum treci…. Te uiti cu coada ochiului si am o senzatie nebuna

"# A inceput sa zambeasca mai desღღ Iar ei intorc capul plini de interesღღ Ce a fost sau nu in trecut.ღღ Acum ea a uitat demult !

Cand plangi inseamna ca esti trista,cand te incrunti inseamna ca cineva te enerveaza ,cand razi inseamna ca esti fericita ,dar cand zambesti esti cea mai frumoasa fata de pe pamant

Cum e cind persoana iubita te ignora, cum e cind cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plinge dar n-ai ce sa faci! Iti vine sa urli dar te abtii, taci si plingi!

Dragostea inseamna sa-i dai cuiva puterea de a te rani sau chiar de a te distruge, sperand in acelasi timp ca n-o va face niciodata…

Cand ai trait iubirea vietii tale si cineva te paraseste cu cuvintele "nu mai suntem iubiti, dar totusi ramanem prieteni", e ca si cum ti-ar fi murit cainele si mama ta ti-ar spune ca poti sa-l mai pastrezi, daca vrei…
Vezi?Nu e trista deloc,zambeste suav,are privirea de foc.E dulce si o iubesti stii bine, dar ea nu se mai gandeste la tine

""| Ce`as putea sa mai scriu? Cel ce ma invatase sa fiu puternica a plecat! Jur ca o sa invat sa fiu rece! Asa, pur si simplu, ca tine. |""

Desi nu este o boala de ochi, gelozia duce la orbire.

Gelozia trage in toti si se raneste intotdeauna pe sine

Aiurea te minti ca nu'ti pasa! Aiurea spui ca nu mai conteaza! Aiurea te prefaci ca esti bine! Ce greu e sa invingi cand lupti cu tine!

.Chiar crezi ca ma afecteaza!?`Zambesccc.c din n0u`. asta`i t0t ce c0nteaszaa`.

Nu-ti face griji pentru oamenii din trecutul tau...Exista un motiv pentru care nu sunt si-n prezentul tau!

Nu te distruge pentru cineva ce nu te merita .

Joc acelasi rol, in acelasi decorAm o mie de voci in cap, in cor, nu stiu ce vor Din speranta ca-n distanta o sa apari ca un sol O sa las un scaun gol, lumina aprinsa pe hol

Lasa persoana pe care o iubesti sa plece ! Daca se va intoarce , i`a pasat d tine intotdeauna daca nu , nu i`a pasat niciodata !

everythink happens for a reason

true love story never ends

every story has an end,but in life every end is just a new BEGINNING

Chiar daCa eL nu o sa`Mi sp0ona " nOapTe bUna! " , sau pe sTrada " buNa ! " . am o pRieteNa caRe ma suNa ca sa`mi sp0ona " faTa ejti de 1000 de oRi mai b0ona deCat aia pe caRe eL o suNa`

"cati ati ramas alaturi de cand eram mici?si cati ma veti ajuta atunci cand pic sa ma ridic?iti numeri prietenii acum,si iti dai seama ca nu`i asa cum credeai tu ci cum zicea tata si mama"

"...Good girls are found in every corner of the Earth.BUT unfourtunately the Earth is round...

Cineva-mi spunea sa iubesc...Sa-i fac pe plac? Nu ma indragostesc... Nici daca ma impusca cupidon in cap.si asta sa fie clar."

Vreau sa-i fac sa zambeasca pe cei care au plans si sa-i uit pe cei care m-au uitat

♥ "Erai un rau ce imi facea bine Dar mandria sh orgoliul meu m'au facut sa renunt la tine:X ♥"

Oare de ce te-as astepta un veac? ...La naibaaa! ...Dragostea e doar un fleac! b-)

{ }Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J

Zambec.Traiesc.Cant.Dansez.Si...poate iubesc

Acum pot s`ascund fiecare lacrima ce`mi cade Pt`ca am crescut... Cica acum sunt mare... iar cateodata nu`mi permit s`arat cat de mult ma doare

Pentru ca nu sunt altceva decat un copil ciudat. Ce vrea sa stea mereu imbratisat

I am a single lady I`m waiting for your love;x

Niciodata nu ai inteles cate am facut pentru tine Nu ma mai uit in urma:-J O sa`mi fie bine

''Invata sa ai un zambet ascuns in inima ta si nu varsa pentru nimeni nici macar o lacrima.Nu`s asa de buna de pus in rama.Dar n-am regrete.Stii,refuz sa cred ca sunt o drama.''

''Traim intr-o lume obositoare stapanita de statusuri si avatare.O lume virtuala plina de culoare!''

Nu are rost, stiu ca in fata mea, ai fost...un actor grabit…care spune replica si apoi pleaca zambind, care pleaca, imediat ce piesa a luat sfarsit, Bucuros ca rolul a fost usor, alearga. spre alt decor ?!

Conectata la dragoste… Vrei si tu?

Privirea, glasul, atingerea ta. Vor fi etern in inima mea, aici le pastrez, le rasfoiesc zi de zi, ca pe o carte cu titlul "Am fost si Vom fi".

FoOrmeAza` NumaRuL` meUu` Ori De caTe oRi vRei Sa` vOrbim` . Cheama`ma Sh o sa vyn`!

Deja iUbirEa`i dem0data` Baietii v0r aSaa` de0datA. PaRem 0 prAda` prEa us0aRa ! fEtel0r` Sa nu cEdatsii din priimA sEara!"

P0ate n.am aratat ce simt,imi pare rau.Nu mai conteaza,oricum in ultima vreme t0ate visele se fac scrum,a f0st un epis0d frumos, asa ai zis si tu,insa prezentu-i cam dureros,nu p0tsi spune NU.""

Sentimentul nu dispare ca vacantsa de vara.Une0ri e mai n0civ ca fumul tras dintr.0 tsigara . :-X""

Se grabeste s-ajunga dincolo de ploi,dar pâna atunci mai înfrunta furtuni si noroi :-)

Fetele aU inCepUt sa faKaa ce vOOr ! tOtul e show.`! Sii baietii vOOr din nOu`!

|| Jtii` ca ViatSaa` e ca zaRuL .`! se rOstOgOleSte .`! Cine e mAi prOstt`.aLa` se ParLeSte .` =x "

DaCa` ai imPreSia` ca tOtuL` va Dura La nesfarSiT` . Bun veniT in ReaLitateAa` crudA` .Gandesti greSiT` !"

"0 lume in kre n iubim sh tuu` 0 stii`, m` ai, m` vrei, iar e0, e0 t privesk sh`mi ajunge, t simt sh nuu` m` satur, t am sh t mai vreauu` "

De cite ori ma veti privi cu ura si manie,de atitea ori va voi zambi cu multa simpatie.

Nu E NeVoie Sa Ma pLaca ToaTa Lumea.La FeL Cum Nici Eu` Nu`i Plac Pe tOtsi !

Atunci cand vei vrea sa ma ranesti , adu-ti aminte ca ai facut-o deja

•S-a sters, la fel cum vantul adie incet frunzele de prin parcul prin care obisnuiam sa stam, la fel si timpul va sterge aceste sentimente si simtiri care-mi rup sufletul in doua.

•Ma indepartez incet , voi sterge tot, mi-e greu dar o voi face!

As face orice sa te mai pot avea…chiar daca acum esti cu altcineva :X:X

cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac.cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc.cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd.iar acum cand te-am pierdut,mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata.
Nuu` snt 0 sfanta da nici 0 bagab0anta, respect ptr baietii` care stiuu` s` pretsuiasca 0 fata

Fiecare lucru-si are vremea potrivita, si fiecare varsta-si are nebunia ei de-o clipa"

Cateodata ma mai intreb . unde esti ? … ce mai faci ?cu cine te intalnesti ? Cu ce cuvinte as putea sa iti spun mai usor ca imi este dor ?

» " Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin… "

Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mie dor de tine!

"• Zambeste mereu` . chiar daca ti`e greu . chiar daca te doare . zambeste si fi tare`! •"

"• Am invatat sa respect • EA respecta doar banii • EU am invatat sa lupt singura • EA e zero fara tati si mami •"

"Oameni se intalnesc si se despart...se despart pentru ca au facut imprudentza de a se cunoaste... se despart dar , NU se uita:X:X:X:X:X"

Cu greu urâm ce am iubit cu adevarat

regina .un pion .o luptatoare .un fior .o valoare .Un plus de calitate, un minus inexistent .o fata cu acelasi sentiment!

Daca viata iti da 1000 de motive sa plangi, demonstreaza-i ca ai 1001 motive sa zambesti!

Am invatat sa nu pierd timpul cu cineva care nu este disponibil, sa si-l petreaca pe al lui cu mine

Zilele trec si realizez ca am pata pusa pe tine,chiar daca stiu ca nu`i bine pe mine sa ma mint nu tzine. Stau si te privesc cum treci…. Te uiti cu coada ochiului si am o senzatie nebuna

"# A inceput sa zambeasca mai desღღ Iar ei intorc capul plini de interesღღ Ce a fost sau nu in trecut.ღღ Acum ea a uitat demult !

Cand plangi inseamna ca esti trista,cand te incrunti inseamna ca cineva te enerveaza ,cand razi inseamna ca esti fericita ,dar cand zambesti esti cea mai frumoasa fata de pe pamant

Cum e cind persoana iubita te ignora, cum e cind cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plinge dar n-ai ce sa faci! Iti vine sa urli dar te abtii, taci si plingi!

Dragostea inseamna sa-i dai cuiva puterea de a te rani sau chiar de a te distruge, sperand in acelasi timp ca n-o va face niciodata…

Cand ai trait iubirea vietii tale si cineva te paraseste cu cuvintele "nu mai suntem iubiti, dar totusi ramanem prieteni", e ca si cum ti-ar fi murit cainele si mama ta ti-ar spune ca poti sa-l mai pastrezi, daca vrei…
Vezi?Nu e trista deloc,zambeste suav,are privirea de foc.E dulce si o iubesti stii bine, dar ea nu se mai gandeste la tine

""| Ce`as putea sa mai scriu? Cel ce ma invatase sa fiu puternica a plecat! Jur ca o sa invat sa fiu rece! Asa, pur si simplu, ca tine. |""

Desi nu este o boala de ochi, gelozia duce la orbire.

Gelozia trage in toti si se raneste intotdeauna pe sine

Aiurea te minti ca nu'ti pasa! Aiurea spui ca nu mai conteaza! Aiurea te prefaci ca esti bine! Ce greu e sa invingi cand lupti cu tine!

.Chiar crezi ca ma afecteaza!?`Zambesccc.c din n0u`. asta`i t0t ce c0nteaszaa`.

Nu-ti face griji pentru oamenii din trecutul tau...Exista un motiv pentru care nu sunt si-n prezentul tau!

Nu te distruge pentru cineva ce nu te merita .

Joc acelasi rol, in acelasi decorAm o mie de voci in cap, in cor, nu stiu ce vor Din speranta ca-n distanta o sa apari ca un sol O sa las un scaun gol, lumina aprinsa pe hol

Lasa persoana pe care o iubesti sa plece ! Daca se va intoarce , i`a pasat d tine intotdeauna daca nu , nu i`a pasat niciodata !

everythink happens for a reason

true love story never ends

every story has an end,but in life every end is just a new BEGINNING

Chiar daCa eL nu o sa`Mi sp0ona " nOapTe bUna! " , sau pe sTrada " buNa ! " . am o pRieteNa caRe ma suNa ca sa`mi sp0ona " faTa ejti de 1000 de oRi mai b0ona deCat aia pe caRe eL o suNa`

"cati ati ramas alaturi de cand eram mici?si cati ma veti ajuta atunci cand pic sa ma ridic?iti numeri prietenii acum,si iti dai seama ca nu`i asa cum credeai tu ci cum zicea tata si mama"

"...Good girls are found in every corner of the Earth.BUT unfourtunately the Earth is round...

Cineva-mi spunea sa iubesc...Sa-i fac pe plac? Nu ma indragostesc... Nici daca ma impusca cupidon in cap.si asta sa fie clar."

Vreau sa-i fac sa zambeasca pe cei care au plans si sa-i uit pe cei care m-au uitat

♥ "Erai un rau ce imi facea bine Dar mandria sh orgoliul meu m'au facut sa renunt la tine:X ♥"

Oare de ce te-as astepta un veac? ...La naibaaa! ...Dragostea e doar un fleac! b-)

{ }Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J

Zambec.Traiesc.Cant.Dansez.Si...poate iubesc

Acum pot s`ascund fiecare lacrima ce`mi cade Pt`ca am crescut... Cica acum sunt mare... iar cateodata nu`mi permit s`arat cat de mult ma doare

Pentru ca nu sunt altceva decat un copil ciudat. Ce vrea sa stea mereu imbratisat

I am a single lady I`m waiting for your love;x

Niciodata nu ai inteles cate am facut pentru tine Nu ma mai uit in urma:-J O sa`mi fie bine

''Invata sa ai un zambet ascuns in inima ta si nu varsa pentru nimeni nici macar o lacrima.Nu`s asa de buna de pus in rama.Dar n-am regrete.Stii,refuz sa cred ca sunt o drama.''

''Traim intr-o lume obositoare stapanita de statusuri si avatare.O lume virtuala plina de culoare!''

Nu are rost, stiu ca in fata mea, ai fost...un actor grabit…care spune replica si apoi pleaca zambind, care pleaca, imediat ce piesa a luat sfarsit, Bucuros ca rolul a fost usor, alearga. spre alt decor ?!

Conectata la dragoste… Vrei si tu?

Privirea, glasul, atingerea ta. Vor fi etern in inima mea, aici le pastrez, le rasfoiesc zi de zi, ca pe o carte cu titlul "Am fost si Vom fi".

FoOrmeAza` NumaRuL` meUu` Ori De caTe oRi vRei Sa` vOrbim` . Cheama`ma Sh o sa vyn`!

Deja iUbirEa`i dem0data` Baietii v0r aSaa` de0datA. PaRem 0 prAda` prEa us0aRa ! fEtel0r` Sa nu cEdatsii din priimA sEara!"

P0ate n.am aratat ce simt,imi pare rau.Nu mai conteaza,oricum in ultima vreme t0ate visele se fac scrum,a f0st un epis0d frumos, asa ai zis si tu,insa prezentu-i cam dureros,nu p0tsi spune NU.""

Sentimentul nu dispare ca vacantsa de vara.Une0ri e mai n0civ ca fumul tras dintr.0 tsigara . :-X""

Se grabeste s-ajunga dincolo de ploi,dar pâna atunci mai înfrunta furtuni si noroi :-)

Fetele aU inCepUt sa faKaa ce vOOr ! tOtul e show.`! Sii baietii vOOr din nOu`!

|| Jtii` ca ViatSaa` e ca zaRuL .`! se rOstOgOleSte .`! Cine e mAi prOstt`.aLa` se ParLeSte .` =x "

DaCa` ai imPreSia` ca tOtuL` va Dura La nesfarSiT` . Bun veniT in ReaLitateAa` crudA` .Gandesti greSiT` !"

"0 lume in kre n iubim sh tuu` 0 stii`, m` ai, m` vrei, iar e0, e0 t privesk sh`mi ajunge, t simt sh nuu` m` satur, t am sh t mai vreauu` "

;x .plαng ιn ħoħotє dє rαs . dαy єvєrydαy . αuzι bєy.[ !? ]. ħєy ! 'tє`n mortιι tєι.[]. ;x

Aud vorbe parsive despre Mine . Si continua barfa ! Da` cand ajunge la Mine barfa ;-x Isi cere skuze t_a_r_f_a.=]

Oare . Fara ea ai fii la fel ? Da 0are . Fara ea te`ai simtzi altfel ? Caci daca e departe , nu te mai simtzi intreg . Spui : " Pune`0 intr`0 mie de fete ca t0t pe ea 0 aleg.

Decat sa le dau satisfactie .
Celor ce vor sa ma vada cazand !
Mai bine. ma daram singura ;]
Sh`o sa cad razand ! =]

. Ink` 0 data, iar sh din n0uu`, t` fac high cand tuu` t` simtsi l0w

.•Profiita de fiecare clipa` =]
Ca`n fiecare paradis =X
Exista cate`o ispita =P•

.•[O faţă de [PRINŢESA] !
Un corp [INDECENT] !
Şi un stilou`.
Să mă induci în [TESTAMENT]!•

N-am nevoie de diamantele tale Ca sa stralucesc ;X

xD | invidia dOare =). sunt prea tare b-) ! |
#. Timpu` se scurge`n [RELUARE] . =X

Traiesc intr-o Lume Perfecta. Fiecare Produs are`o Eticheta

În jocul ăsta nu îmi e frică...sunt amantă , iubită si amică . poate lumea crede că sunt sora ta mai mică , fără să stie că eu pentru tine sunt unică.

Secretuu` este s` risti, s` te simtsi binee` sh s` castigi !

Lupta ptr cne t iubestee`, baga`tsi pla`n cne`tsi greseste`!

M`am schimbat sh p0t visa acum ! Nuu` mai vreauu` s` cer, v0i 0btsinee` 0riqm !

Imi pare rauu`, dar n`am pretz! T simtsi pr0prietaruu` me0, snt mai mult decat atat! Crezi ca snt un tr0feuu` sh chiar daca` ar fi asa esti departe d premiuu`!

Veneam pe 7 carari mancand pamant cu tot cu flori, in timp ce aia din spatele meu cica ''mai faci un pas si mori!
In viata sunt multe cai gresite, ai grija pe care te indrepti . Daca traiesti dupa ideea ca nu suntem perfecti, atunci prietena ta cea mai buna e c*rva, tu ce astepti?
Multi au ce vor, da` nu`i destul, ca daca ar pica din cer atunci au tot . si nu e cool .

Ma pierd in vise, pasiune si sperante . si fac tot ce`mi trece prin cap, in afara de gloantze .

#.Stiu sufletul o sa doara.Pe motiv ca l-am lovit aseara.Spun ce te loveste nu te omoara.te face mai puternic.so n-o sa vin diseara.#
profit de iluzii si cuvinte false.gen"te iubesc" comportament copilaresc.gelozie,certuri,asta e relatie?sigur faci asta din lipsa de ocupatie:d"

13 răspunsuri:
| AlEsWeEt a răspuns:

Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-asi iubi!
Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru. o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE! TE IUBESC!
Alfabetul inepe cu A… numaratoarea cu UNU… supararea cu o LACRIMA… dragostea cu tine INGERAS :X:X:X
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste, Cineva.
Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!
As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc!
Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt. asta, am nevoie de o inima. Pt. o inima am nevoie de fericire. Pt. fericire, am nevoie de tine…
Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide
Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine
Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui
Sa iubesti nu e nimic, sa fii iubit e ceva, sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL!
Iubire inseamna sa sculptezi in inima ta chipul celui iubit si ochii tai sa fie oglinda in care sa se reflecteze chipul celui iubit!
Daca vrei soare, asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul, asteapta ploaia; daca vrei zapada, asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine, nu astepta, spune-mi
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc
Dragostea adevarata e un "elixir" pe care odata gasit nu trebuie sa faci prostia si sa il consumi pe tot deodata, ci trebuie savurat in decursul unei vieti.
Daca m-ai intreba cine sunt ti-as raspunde IUBIREA, daca m-ai intreba ce fac, ti-as spune IUBESC, daca m-ai intreba pe cine, as spune PE TINE!
O simpla Aventura trece in doua luni.O dragostea la prima vedere trece in 2 ani.O iubire iti schimba total viat
Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani
Esti atat de dulce atunci cand zambesti, cand razi, cand plangi, cand ma certi, cand ma alinti, cand ma iubesti!
Sunt stele ce dispar in noapte, dar niciodata nu se sting, sunt departari ce par aproape si inimi tari care invin
Tu v-ei fi mereu langa mine, timpul ce trece v-a sta. Si rasaritul cu apusul. poate se v-or saruta
Cat de mult te iubesc nu vei stii niciodata! Iti pot spune doar ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu ma gandesc la tine. E mult sau e putin? Cand vei stii raspunsul se va risipi si misterul!
Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul… rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare.
Dragostea nu are nevoie de cuvinte.Se poate spunde Te Iubesc cu o singura privire.
Am nevoie de 5 minute din viata ta: in primul sa te sarut, in al 2-lea sa-ti spun ca mi-e dor de tine, in al 3-lea cat te iubesc iar ultimele doua sa ramai cu mine
je m'appelle vasile mure.Je veni de la padure.je gasi nevasta-n pat.se randez vous cu-n alt barbat. quad je preparai ciomagu.mon imi sarise gardu.il tombeau dans la urzici.sur son fund numai basici

| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Am intrebat multe,insa raspunsul tau va fi cu puncte puncte`
Love me or hate me. I`m still gonna shine! :]
Nu-ţi visa viaţa, trăieşte-ţi visele!
Nu, visele nu ţi le dau! Să visez e viaţa mea!
He makes me this,Brings me up,Brings me down,Dancing sweet, Makes me move like a freek, Mr. Saxo Beat
All or nothing…
E asa de frumos si vine din inima ce simt acum Doare sa spun dar ai de ales un singur drum.
Nu vad nimic in jurul meu te vad pe tine peste tot]
I wanna live a life from a new perspective
A true friendship leaves footprints in your heart.
I'm not gonna stop until I break your heart
I want you so be brave and want me back.
The thread that bounds our heart together is pulling to get you by my side as before.
I hate goodbye's, I hate these tears in my eyes
I could really use a wish right now.
don't give up! you will have another chance!winking
Somebody told youu, how much I ♥ you?
Nu plange fiindca nu o sa mai fie ce a fost.
Broken inside, beautiful outside.
Nu incerca sa minti Ca a fost o Oarecare.Stiu ca amintirea Ei inca te doare

Maybe part of loving is learning to let go.
De fiecare data cand spui "nu" la ceva, spui "da" la altceva!
His smile, his eyes, the way he walks, his laugh, the way he talks, the way he looks at me … that’s love.
I will never regret you or say that I wish I'd never met you, because once upon a time you were exactly what I needed.
Inspiratia vine atunci cand incepi sa spui "nu".
Toţi promitem să uităm,dar efectiv nu o facem

Today. everything is broken.
Today, you don't see what i feel.
Today.i don't know what to say.
Today, i love you!
Today, you don't understand what i want to say
Today i F.U.C.K you!
Today I'm in love ^^.

If loving you is wrong, then I don't want to be right!
dont let anyone tell you that you cant do anything
To give someone your heart is giving him a chance to hurt, but trusting him not to happy
Te rog sa nu ma faci sa zambesc fara motiv, nu ma face sa cred ca e ceva daca nu e nimic!
Promit ca intr-o zi o sa te uit.
N`am nevoie de nimeni.ca sa fiu ceea ce vreau sa fiu 
Dar e tarziu acum incepi sa realizezi, tot ce iti ramane sunt niste amintiri ce dor Care nu le poate lua Si nu te poate opri din zbor
Toti sunt in stare sa cucereasca o fata, putini sunt in stare sa o pastreze langa ei
Totul trece. Aşa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme!

I wish i could tell you how much I love you, but I think these words would never be enough to tell you, that you are more than my life...♥
Even if you are so far away from me... in my heart and my mind you are always with me...♥
...cause I can't live without you, boy!
i wanna be the girl u give ur hoodie to.i wanna be the girl u r afraid to lose.i wanna be the girl u hold hands with,& kiss all the time.i wanna be the 1 u miss
M-am schimbat şi pot visa acum. Nu mai vreau să cer. Voi obţine oricum!
It's easy to find what's wrong, harder to find what's right.

I like when a guy makes me feel like a woman and a little girl at the same time.
Behind my smile is everything u will never understand.
Most of us can keep a secret. It's the people we tell it to who can't.
It`s a girl`s world...guys just live in it!
It sucks to know that you still love the person who broke your heart.
Relationships are like glass, sometimes its better to leave them broken than try to hurt yourself putting it back together
Time passes. Memories fade. Feelings change. People leave. But hearts never forget.
Sometimes you don`t want to fall in love but your heart doesn`t ask your permission.
Being in LOVE is like Being DRUNK. No control over what U do
I don’t regret anything I said, or anything we did. The only thing I regret was crying over you. You’re not worth my tears.
Live for today, love for tomorrow, and laugh at all your yesterdays. Never regret the past, always hope for the future, and cherish every moment you have.
Why am I so addicted to you?
Today is another day of wonderful memories, learning from mistakes & moving on. No room for hurt, pain, regrets & wallowing in the past.
I came to realize that we learn something from everyone who passes through our lives; some lessons are painful, some are painless, but … all are priceless!
H O P E = (H)ave (O)nly (P)ositive (E)xpectations.
S.T.R.E.S.S.----> > Shit To Remember Every Single Second
I like it when you smile, but I love it more when I am the reason.
ƒєєℓ ιт, вєℓιєνє ιт, ∂яєaм ιт, вє ιт.
♥℘.s. Æ ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ♥
Behind my smile is a hurting heart. Behind my laughs I’m falling apart. Look at me closely and you will see: The girl I am just isn’t me.
FBI: Find Boys Immediatelywinking
I’m a girl. I overreact. I underestimate. I overestimate. I over think everything. I dream big. And when I say I love you, I’m not lying.
Just because you were happy with him, doesn`t mean you can`t be happy without him.

E atat de simplu, da' lucrurile simple sunt cele mai complicate.
Sunt aici, pentru ca acolo unde vreau sa fiu NU SUNT!

Every day without you...is like the world without the sun

Nu mă interesează părerea altora şi tocmai de-asta nu fac nici cel mai mic efort că să mă schimb love struck.
I'm going to smile and make you think I'm happy, I'm going to laugh, so you don't see me cry, I'm going to let you go in style, and even if it kills me - I'm going to smile.
Aş vrea să vezi... Că pot şi fără tine
Am 2000 de motive, ca să fiu cum vreau să fiu love struck!
Şi mă gândesc la ce nu e permis. La ce e interzis. La ce eu numesc : vis love struck
Mereu o sã ai pe cineva,acolo,undeva, aproape de tine.
Încã nu s.a terminat. luptã pentru ce îţi doreşti cu adevãrat.
Fă ce trebuie` să faci, ştii că o să ajungi dincolo de nori.` cineva ţi`a dat aripi dar te-a lăsat să înveţi singur să zbori!
Privirea, glasul, atingerea ta. Vor fi etern in inima mea, aici le pastrez, le rasfoiesc zi de zi, ca pe o carte cu titlul "Am fost si Vom fi "
De astazi am un singur scop! : Sa pun fericirea mea pe primul loc!

Fă-ţi timp să iubeşti tot ce e sub sOare
After all, tomorrow is another day
I'll be back!
You should read my diary! It`s empty...

Am invatat sa iubesc tot ce era al meu, Dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!
doar nu crezi ca-n viata te-nseala doar privirea laughing
But I know there’s sunshine behind that rain!
But I don’t care what they say
I’m in love with you!

There are miracles in life I must achieve
But first I know it starts inside of me!
The smile on my face has no remedy!
I don't know what tomorrow brings but I'm still me with a SMILE!
She was a hurricane
But now she's just a gust of wind.
If I fell in love with you,
Would you understand me dear,
Love is weird.
Du-te dracu,dar nu azi, azi mai am nevoie de tine."
Like I’m the only one who knows your heart.
Simply, knowing that you exist ain't good enough for me.
Niciodata nu uitam pe cineva important din viata noastra ci doar invatam sa traim fara ei!
Stiu ca nu sunt singura chiar si atunci cand sunt love struck
Vreau sã fiu, tot ce tu iubesti love struck

If you're going to make me cry, at least be there to wipe away my tears.
Puteam mereu sa plec, dar eu tot am ramas
ToT CeEa Ce Se InTaMpLa ArE O cAuZa Si Un ScOp
He never learned the lesson about telling the truth — that you don't have to remember what you said the last time.
Do what makes you happy. Be with who makes you smile. Laugh as much as you breath. Love as long as you live.
Don't hope or wait for love, it comes when it has to come.
And some nights, alone, he thinks of her and some nights, alone, she thinks of him & they are connected without ever knowing it.
Hearts are often broken by words left unspoken.
Love is like quicksand, the deeper and deeper you fall in... the harder it is to get out.
Paradise is always where love is.
Because of you... I laugh a little harder, cry a little less, and smile a little more.
Love is not who you can see yourself with. It is who you can't see yourself without
Have you ever noticed how a question mark looks like half a heart? Maybe because everyone wants their answer.
If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you truly loved the first one, you wouldn’t love another one.
Loving someone that doesn't love you is like reaching for a star. You know you'll never reach it, but you just got to keep trying
Love is like handing someone a gun. Having them pointing at your heart, and trusting them to never pull the trigger.
Love is a flint that sparks a flame that will either flicker and burn out, or continue with a warming glow.
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Please don't live me behind. You are my life now
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart
The best thing about me is you.
Love isn't about the hugs & kisses, the 'I love you' or the 'I miss you' is about the butterflies you get just thinking about him.
When you are in love you can't fall asleep because reality is better than your dreams.
I keep dreaming you'll be with me and you'll never go
Sorry I can’t always find the words to say But everything I’ve ever known gets swept away Inside of your love.
Hold on to me and never let me go.
If you can dream it, you can do it.
I look after you.
I tell myself that I don't miss you at all.
Everything I am and everything in me wants to be the one you wanted me to be.
I'll never let you down even if I could. I'd give up everything if only for your good.
I just want you to know who I am
Talk is cheap if your actions don't show what you mean.

I came to win,to fight To conquer,to thrive i come to win,to survive To prosper, to rise To fly!
Mândria ţi-a rămas cea mai mare avere, zambeste.n faţa răului şi nu va avea nici o putere.
Women have a wonderful instinct about things. They can discover everything except the obvious
Limitations live only in our minds. But if we use our imaginations, our possibilities become limitless
Tears are words the heart can't express"
Truth is like the sun. You can shut it out for a time, but it ain't goin' away.
I smile and say that I'm OK, but I turn around and just break down. The pain waits with the light and comes out in the dark to scream at me.
Life isn't about coloring inside the lines, It's about coloring where ever you can. happy
When I look to the sky, something tells me you're here with me"
I need 3 things in life. The moon, the sun and you. The moon for the night, the sun for the day and you for the rest of my life!
If you love somebody, let them go. If they return, they were always yours. If they don't, they never were
When life gives you a hundred reasons to break down and cry, show life that you have a million reasons to smile and laugh!
Three words. Eight letters. Say it... and I'm yours.

| Ciocolătzică a răspuns:

Uite aici un site unde poti gasi ce status vrei http://www.statusuri.ro/.

De azi traiesc cu ochii inchisi!
Ai pierdut tot ce aveai.acum ramai cu ce ai
iubesc in felul meu!; x
~That should be me!love struck
~This is so` wronglove struck
Vrei sa-ti spun ce gandesc?! n`am cum sa te mint.dar stii...sentimentele nu se spun.ele se simt love struck.
I can`t go onlove struck

what a fake smile laughing sad

M-a intarit''fata mergi inainte''.O sa ai parte si de fapte nu doar de cuvinte. Orice ar fi voi fi aici mereu, Stii bine te poti baza ai sprijinu' meu ♥
Am sa strig la cer, ca te iubesc.Toata dragostea vreau sa-ti daruiesc!♥
Cand ai un prieten aproape de tine. Uiti de ce e rau si te gandesti la bine.Prietenia e un lucru sfant.Si la ea am putut s-a ajung.Prietenia e de lunga durata.Astfel si ca alta data

Si când crezi ca nimic nu-si mai are rostul, apare cineva si schimba totul!:
Can you feel me when I think about you With every breath I take Every minute no matter what I do My world is an empty place.
Priveste-o in ochi si observa ca nu minte! Invata s-o cunosti dupa ceea ce simte."
Ai patruns vreodata dincolo de curcubeu ca sa vezi daca e colorat si-n partea cealalta?
Viata este o piesa de teatru, iar noi suntem actorii ei. Jucam cu rolul neînvatat si nu e nimeni sa ne sufle când ne-am încurcat
Nu există " nu pot ", doar " nu văd niciun rost "!
Îţi mulţumesc că eşti aşa cum eşti, şi că eşti lângă mine!
Sunt clipe in care, oricum ar sta corpul, sufletul e in genuchi
Încă există sentimente, tu eşti pasiunea mea.
I want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken.

Sentimente periculoase izbucnesc in sufletul meu
Am nevoie de tine acum sa ma duci departe
Mi`e dor sa te privesc fara sa spun nimic! Mi`e dor sa numar secundele un pic cate`un pic
Fara sa vreau, realizez cum imaginea ta, clara odata...devine transparenta.
Ma multumesc sa il am doar in gandurile mele.nu vreau mai mult decat sa il pastrez in amintirile mele.nu cer mai mult.nu imi permit mai mult decat sa il iubesc in tacere...niciodata nu va trece iubirea pentru el!
Orbita de iubire credeai ca ai totul si ai pierdut...
Te urasc pentru ca zambesti asa de frumos si.te urasc pentru ca mi-e dor de zambetul tau!
Prea usor povestea noastra s-a sfarsit.
Las privirea lui in inima sa imi patrunda.Chiar daca doare am invatat ca sa indur! Privesc la poza ta si cu regret in suflet imi amintesc de cum era.acum totul a trecut.las privirea lui in trecut.
Sunt amintirile de care mi-e dor.sunt clipele care inca dor.sunt soaptele care imi vin in minte.pentru tine 1000 de cuvinte
Nimeni nu intelege durerea mea! Cine mai imi spune azi o vorba buna,cu cine mai ma plimb,cum ne plimbam noi de mana.
Am invatat ca trebuie sa tac atunci cand lacrimile vorbesc! Am invatat ca trebuie sa ignor si ca trebuie sa traiesc
Ploua acum! Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie pentru ca,atat de mult imi este mi-e dor de tine
Am invatat sa plang cu zambetul pe buze si sa rad cu lacrimi in ochi!
Totul e ca o lume de cristal,iar eu sunt doar un ciob de sticla...
Si merg pe o carare ce nu are sfarsit,dar cu o dorinta-n suflet, s-ajung la infinit!
E o arta sa stii sa stralucesi, fara sa arzi in intregime
E un pic ciudat cum oare, o secunda fara el te doare!
Si tot ce-i mai frumos in viata mea e doar din vina ta...
E un pic ciudat cum oare fara el ziua n-are culoare! Si-ntr-o clipa cu un zambet schimba viata ta.
Ursuletii nu te imbratiseaza inapoi, dar uneori ei sunt tot ce ai.

Stop dreaming and move back to reality.
And when I lose myself I'll think of you!
But it seems like we just lost it."
and that`s what makes my life so f*ckin` fantastic.
So many adventures couldn't happen today, So many songs that we forgot to play... forever young I want to be. forever young… do you really want to live forever?"

Se iartă, dar nu se uită lucrurile ce dor...
Sick of crying, tired of trying. Yes! I'm smiling! But inside... I'm dying...
Lucrurile simple ma inspira
Poate intr-o alta viata ne vom aminti. Poate intr-o alta viata vom mai fi copii
Never lose hope...

Fear. Selfish. Desires. Love. Affection. Jealousy. Trust. Kiss. Passion. Hopes. Dreams. Illusions. Feelings. Forgiveness. Communication
It's hard to wait around for something you know may never happen; but it's harder when you know it's everything you want.

I tried to hold on but it hurts too much
Come with me, we can leave the past behind! :*

N'am niciun regret, n'am speranţe deşarte, că mi-am pus sufletul pe foaie şi am mers mai departe.; x

You are the one who colors me
I still have butterflys everytime i think of you
Indiferenta ta, raneste sufletul altora
Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil
Iubeste! Gandeste! Si spera!

| Cineva3 a răspuns:

Iti trimit din departare multe linguri si castroane si in semn ca te iubesc drept in cap ti l-e trantesc!

Iubeste! Gandeste! Si spera!
I can`t tell you what it really is, I can only tell you what it feels like and right now there`s a steel knife in my windpipe. I can`t breathe but I still fight as long as the wrong feels right.
Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viata. Fiecare sfarsit are un nou inceputlove struck""
Fiecare lacrima are povestea ei
Şterge-ţi ochii. Adesea căderea e un mijloc de a te ridica mai sus.
Zambesc! Asta imi e felul! happy.