Uite,ew nu am nici un cont, cred...(avand doar 10 ani, am niste catziva d p afara care sper sa-mi dea un cont pentru mine si poate unul pentru tine)
IA CONTU` dar sa-mi dai funda! :X! are lv 85 | id Shanee09 | pass: volannvolann! FUNDA PLZ
Frate te rog intra pe mess sa vb despre cont sau dai accept la mesaj sa schimb email
O zi buna
Caut un cont metin2fun cu conteaza lv
dar vreau seriozitate daca ma poti ajuta baga id:bad_boys1232001
O zi buna
Id:lorenzobosss Password:nicolas1 asta merge are lvl 121! Bafta la toti eu mai am conturi de gm daca vreti la id stelbosss@yahoo.com
Iti dau eu de lvl gm si inca un caracter tot pe acelasi cont war mental king 2 +9 celesta +9 sirius +9 otravitya +9 papuci de foc
+9 scut lvl 41 +9 epic +9 rezistent contra sura 10 piece of cristal 500kk otel albastru +9 10 perle rosi 10 perle albe 10 perle albastre coif epik +9 si la armura arma coif epk scuyt epik are toate 5000pv nume astae parola nuiasta
Dau cont de lvl 87 sau unu de 71 bagari id asta in lista ciuffufitos plizzz repede si dati buzzz
Dau cont de lvl 87 sau unu de 71 bagari id asta in lista ciuffufitos plizzz repede si dati buzzz
Si eu am nev da n-am de unde esa fac rost si de lvl 1 ca nu ma pot loga pls dati-mi un cont
Nu mai sunt posturi libere mah ca si eu vreau sa fac! X-(
Id este grerasul9423 are pe el otel +9 si pose +9 are lv 90 ce dati?
Dau cont de lol 90 pe metin2 fun e o samanita dar puteti sa o faceti cum vreti voi pe 90 de lei
Ce tot... puneti conturi gresite, rasfatato daca vrei am cont de 73 saman dar e baiat ma gasesti la id bmafiotul20
xAl33 întreabă: