Buna! Pai in primul rand ar trebui sa ii zici verisoarei tale care sunt sentimentele tale pentru acel baiat si ca nu e deloc frumos ceea ce face, mai ales ca el era al tau si ea s-a bagat intre voi si v-a distrus fericirea...Chiar daca nu te vei impaca cu baiatul ala e bine sa vorbesti cu ea pentru ca cine stie ce i-a zis despre tine,cu bataia de joc, dupa aceia trebuie sa vorbesti cu el si sa-l intrebi daca e dispus sa intre intr-o relatie cu o fata care iubit de un an si ii desparta. Daca e un baiat de treaba nu va interveni intre verisoara ta si prietenul ei, daca tot va insista inseamna ca nu merita sa mai lupti pentru el si ar fi mai bine sa-l uiti Mult succes:* Sper ca te-am ajutatfunda?
Ar fi bine sa il lasi.sa ezi ce s eintampla intre timp tu poate iti gasesty pe alt cineva si alta data ai grija la prietenele tale chiar si verisoara
Lasal sa se convinga singur Dupa ce isi va da seama tot la tine se va intoarce iar tu. o sa il ierti si veti incepe de la 0 ! Multa bafta
E o situatie dificila si daca vara ta are un iubit de 1 an sa ramana cu iubitul ei si tu inceraca cat de mult poti sa ii atragi atentia si s-ai explici ca vara ta nu il placea cu adevarat. Si partea cu atrasul atentiei, arata-i ca esti mai buna si mai frumoasa si mai mai decat vara ta. Un baiat e destul de usor de pacalit cred eu.
Sper sa te ajute! Daca nu, SORRY!
Faci in asa fel incat prietenul de 1 an al verisoarei sa afle de aventura ei. Astfel, ea alearga dupa doi iepuri si nu prinde niciunul, eventual ramane si cu un ochi vanat pentru treaba asta. Cea mai buna razbunare ar fi sa ii faci pe cei pe care ea ii manipuleaza sa o vada asa cum e ea de fapt, o prefacuta. Succes, sa ne tii la curent!
misauratcuviata întreabă: