| cathy01 a întrebat:

Care imi spune si mie statusuri foarte funny de mess? funda happy + vot

Răspuns Câştigător
| Deniii_5840 a răspuns:

Fi intodeauna cine esti si daca acest lucru nu e de ajuns pentru cineva,acel cineva nu e de as pentru tine!
Stiu am un talent nativ,sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ!

Multi imi gasesc defecte impresii in cap,zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat!
Eu am fost mereu langa tine cand restul te-au lasat Si am fost mereu cand toti pe la spate te-au acuzat Eu te-am ajutat incet sa devi ce esti acum Si tot eu ti-am aratat care este cel mai bun drum"

Nu incerca sa ma judeci dupa aparente,Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente!

Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme,tot as glumi!,pentru ca stii,viata e grea si lumea e rea,Cum as putea sa rezist,daca nu m`as purta asa!

Barfa'i pentru prosti,deci lasa'i sa vb lasa'i sa se agite!

Nu sunt fitoasa nici alintata dar stii ceva nu ma lua drept papusa ta! Am sa-ti mai dau inca o sansa dar intr'o alta viata!

imi place sa cred ca nu am pierdut nimic,si daca totusi am pierdut ceva,inseamna ca nu-mi trebuia!

majoritatea cred ca am numai impresii in cap,mi s`au intamplat prea multe in viata asta de rahat, si nimeni nu a fost langa mine atunci cand am avut nevoie

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca, Mi-e egal cu 0 tot ce spune lumea asta proasta

poate nu'ti par fata cuminte, sau poate ca da, insa aparentele inseala,inainte de a ma "eticheta",gandeste'te bine sa nu faci vreo greseala

Ai crezut ca faci ce vrei Dar ai scazut in ochii mei Daca te purtai discret Te consideram destept

Paharele sus sampania sa curga Respect pentru fetele care au stiut sa faca fraierii sa planga!

Un singur lucru bun am invatat de la tine, sa-i dau dracu pe toti daca mie mi-e bine!

Diamantul? nu defineste STRALUCIREA! si chiar nu am nevoie de un Rolex ca sa stiu cat e ceasul,sa nu uitam ca exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani!

Nu mai iert minciuni,nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.

Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi:X

si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi,ca nu te vad,si poti sa pleci,ca nu te caut,si poti sa mori,ca nu imi pasa!

sunt doar o fata cat se poate de obisnuita :X care nu are absolut nimic special, Are zile in care parul ii sta ca naiba,si zile in care arata extraordinar :X

Vrei bani? Banii n-o sa cada din cer! Vrei prieteni? Invata sa vorbesti sincer! Vrei respect? Invata sa respecti,sa oferi! Trebuie sa meriti tot ce ai! Sa castigi nu sa ceri!

Uneori ai nevoie d un prieten sa iti spuna acele cuvinte magice " Nu plange! Capul sus sunt alaturi de tine! Dar nu exista acel prietenTe ridici singur si pleci!

Ma vrei inapoi? Eu nu,Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut

cand plangi nimeni nu`ti vede lacrima, de multe ori cand esti trist nimeni nu-ti simte durerea, de multe ori cand razi nimeni nu se uita la zambetul tau.In schimb cand gresesti toata lumea te vede.

nu prefera frumusetea care este in zadar,ci prefera caracterul care este atat de rar :X

A fost greu si stiu ca am avut dreptate cand voi m`ati criticat! am tinut capul sus si am mers mai departe,Nu ma intereseaza ce crezi despre mine,Inainte sa spui ceva,UIta'te la tine

Si n-am uitat, cat am plans de fapt, cat am regretat, am realizat ca tot ce-i bine nu tine mereu cu tine, retine,dar nu uita ca intr-un final orice rau e ucis de`un bine!

Vreau sa stii ca mi se rupe de ce faci, de ce zici de ce vrei, ma'ntelegi,sau macar incerci sa-ntelegi, ca mi s rupe de ce spui, ce faci in orice fel,spune-mi daca ma-ntelegi, sa ti-o spun altfel!

incearca sa induri tradarea prietenilor ipocriti,incearca sa vezi ceea ce este cu adevarat frumos si sa incerci sa lasi in urma ta o lume un pic mai buna

vorbele nu isi au rostul acum,o sa vina si randul tau

Am prieteni ft multi,care-mi sunt dusmani tacuti! Cine e destept sa-nvete,prietenii au multe fete!

Sunt inofensiva,dar gandul meu e criminal!

"cu timpul inveti ce trebuie sa apreciezi happy

Cu toate vorbele sh faptele, eu sunt cea care n-o sa-ti intoarca spatele!
Chiar dk din cand in cand vrei sa ma vezi, nu uita ca odata iti doreai sa ma pierzi!"

Regret ca te-am lasat sa pleci acum 1 an de zile. Poate tu n-ai realizat, dar ai rupt sufletul in mine.eu te-am facut sa nu ma uiti.tu M-ai facut sa devin eu, ceea ce n-au reusit

Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea
Ai grija de pietrele mari, lucrurile care intr`adevar conteaza.Restul ...este doar nisip!"
Pastreaza aceasta amintire a timpului care mai tarziu iti va oferi clipe de fericire, si nu uita ca in trecutul vietii tale m-ai cunoscut pe mineoh go on"

Prieten drag Ce-mi aperi drumul in tacere M-ai insotit la fericire si durere!

Sper ca te-am ajutat:*

7 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

1.Iubirea este ca o floare te pisi pe ea si creste mare
2.imi e dor de tine de caldura ta in zilele cand ma culcam cu tine, draga mea pijama
3. Daca nu sunt la coada la paine cautati`ma la oua.
4. Exista 2 tipuri de oameni in lumea asta:Eu si Restul.
5. elodia daca intri da si tu un buzz ca suntem ingrijorati pentru tine
6.Shi daca viata`i cruda, o pun pe gratar
7.Te iubesc si te ador ca pe o roata de tractor!
8.De ce te uiti asa la mine cu ochi tristi si goi?, nu crezi c-ar fi mai bine, SAI SCOATEM PE-AMANDOI?
9.stire de ultima ora: Elodia nu a murit, e pe invisible
10.DND,ma bate mama!
11.DND,nu-mi deranja messu
12. DND - Dorm Nu Deranja ca ma cac in gura ta!
13.»" Ma joc cu o grenada psst mi-a cazut cuiul pe jos
14.Nu sunt dezaxat; de vina e axa pamantului, care e stramba
15.Zambeste, maine s-ar putea sa fii stirb
16.Mut dintii. Pret avantajos
17. Uita-te pe fereastra! Uite cum imping aia avionu
18. Opriti planeta, vreau sa cobor
19.Caut cu lumanarea... Gasesc aproape orice
20.Singurul mod de a va face calculatoarele sa mearga mai repede este sa le aruncati pe fereastra

| girlloveboy a răspuns:

Http://iubirefaralogica.blogspot.com dupa bancurii sunt si status`uri ce gen vrei : funny; sad; happy etc :*

| Nutemaiholbadarling a răspuns:

2. Invisible to Everyone cu iconita aia gri in stanga.

3. N-am bani de status I-am cheltuit pe avatar.

4. A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta.

5. Eu nu sufar de nebunie.ma bucur de ea in fiecare minut.

7. Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta. asta pana ies din puscarie.
* 31
Oct
*
Statusuri funny

1. Cine se trezeste de dimineata…casca toata ziua

2. Invisible to Everyone cu iconita aia gri in stanga.

3. N-am bani de status I-am cheltuit pe avatar.

4. A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta.

5. Eu nu sufar de nebunie.ma bucur de ea in fiecare minut.

7. Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta. asta pana ies din puscarie.

7. Pestele care lupta impotriva curentului.moare electrocutat.

8. Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.

9. A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.
.Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta.
2.Barbatii sunt ca jocul de carti.
3.Cum iti asterni, cum vine altul si se culca in locul tau.
4.de profesie gigolo – caut loc de munca
5.Le stiu pe toate ….da-s maritate
6.La multi ani celor cu nume de buruienimare e gardina lui Dumnezeu cu portile
deschise si prostii sar gardu.
7.Signing In.
8.Nu Ma Supar Ca Vorbesti Asa De Mult.Atata Timp Cat Tu Nu Te Superi Ca Eu Nu Te Ascult
9. Fara BUZZ ca-mi deranjezi neuronii.
10.Sunt singur si sunt sigur ca si tu esi sigura ca nu mai vrei sa fii singura.
funda
?

| bunny112 a răspuns:

Sa treci peste greutati nu tine de dorinta ci de putinta…

oare in ce pozitie sa pun viata, sa ma satisfaca…?

Nu lua viata in serios niciodata. Oricum nimeni nu iese din ea viu.

Foamea unui copil si lacrimile unei mame te vor ajunge oriunde te vei afla.

olla…cand bem o cola?

nu cum sunt eu sunt eu ci cum esti tu sunt eu un altfel de tu sunt eu pe care nu l-ai mai lasat sa fie eu

caut femeie rezistenta la frig…foame…si bataie! rog seriozitate!

Generez in generatie generatia ce va urma sa fie generata in alte generatii! …
"Cel mai important este nu ceea ce oferim oamenilor, ci ceea ce trezim în ei. " Jacques Salome

Alerg mustele!

Femeia functioneaza perfect când o iubesti perfect. Când nu-ti mai place cum functioneaza, sigur i-ai facut ceva nepotrivit chiar tu, iubirea vietii ei…

Omul seamana foarte bine cu hirtia. Daca se aprinde o parte din ea ramine scrum.Acesta este trupul. Cealalta parte se preface in fum si zboara.Acesta este sufletul.

Tacerea are glasurile ei de intelepciune; ascult-o.

…de cate ori vad visele cum se sfarsec…de’atatea ori ma ambitionez sa reusesc.Am viata mea si asta nu se va schimba…s-aude o voce…:Speranta moare ultima!…

zambeste celor ce te urasc…sa simta ura ta…zambeste celor ce te iubesc…sa simta dragostea ta…iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesti te vor trada…zambeste-le…sa simta indiferenta ta

Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva…

Tine-ma aproape de sufletul tau si gîndeste-te ca într-o zi ai sa te trezesti si ai sa realizezi ca ai pierdut un diamant în timp ce tu te chinuiai sa alegi pietricelele…

Ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera, dar nu se inchid; mereu dureroase, mereu gata sa sangereze cand le atingi, ele raman in inima vii si deschise

X: eu + mata = love
Y: eu + o lopata = te capacesc

Dilema masculina: Daca ai avea in pat in stanga ta pe cea mai frumoasa femeie, iar in dreapta ta un gay, cui i-ai intoarce spatele?

Viata e data sa fie traita si curiozitatea sa fie pastrata vie. Niciodata, pentru nimic in lume, sa nu intorci spatele vietii.

Am vrut sa iubesc pamantul dar…el e trist si rece; am vrut sa iubesc soarele dar…soarele nu incalzeste uneori am vrut sa iubesc marea dar… marea nu iubeste oamenii… Si atunci Dumnezeu mi-a dat puterea sa iubesc tot ceea ce este mai frumos dintre pamant,soare si mare…. PE TINE…

Nu toata lumea e capabila sa stea în mlastina pâna la gât si sa surâda. Unii nu se pot abtine sa nu dea din mâini,încercând sa iasa,chiar daca astfel se scufunda cu totul.

Traim intr-o lume in care timpul nu ne ajunge, prietenii dispar incet-incet, goana dupa mai mult incepe sa stapaneasca si frumosul se pierde pe zi ce trece.

NU ITI SUBESTIMA VALOAREA COMPARANDUTE CU ALTUL, FIECARE AVEM CEVA FRUMOS, CEVA SPECIAL LA NOI

Stiri rutiere:
Astazi a avut loc un accident între o Dacie si un Bentley de 280 mii euro. Soferul Daciei a reusit sa moara la timp.

ca o pasare voi zbura catre infinitul necunoscutului, sperand ca te voi gasi intr-o buna zi…

"Cel mai important este nu ceea ce oferim oamenilor, ci ceea ce trezim în ei. " Jacques Salome

zadarnic ai intrat cu MARILE SPERANTE.esti in SPATIU. uitat de TIMP.in CONSTELATIA ultimei SANSE.

Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima

cand este ranit trupul curge sange. cand sufletul e ranit curg lacrimi…!

Unde raiul si iadul se intelnesc acolo ma aflu eu

Pentru fiecare femeie doritã din lume, trebuie sã fie unul deja plictisit de ea …

Caut ceea ce nu am gasit pana acum dar am sperat.

Viata fara dragoste este o umbra a lucrurilor…

ACELASi DRUM DAR ALTA ZI

| Gabytza_5389 a răspuns:

Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine.isi aprindea tigara. Doamne! sa scap berea din mana nu alta.

| Gabytza_5389 a răspuns:

! 6 adevaruri in viata :
1) nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba.
2) toti idiotii incearca dupa ce citesc asta.
3) primul adevar e o minciuna.
4) zambesti acum pentru ca esti un idiot.
5) vei trimite mai departe unui alt idiot.
6) inca mai ai un zambet pe fata...

| Alina3194 a răspuns:

Daca intr-o zi femeia pe care o iubesti iti e infidela si-ti trece prin cap sa te arunci pe geam, adu-ti aminte ca ai coarne, boule, nu aripi!

Opriti planeta... vreau sa cobor... rolling on the floor

Je m\'appelle Vasile Mure
Je veni de la padure
Je gasi nevasta-n pat
Se randez vous cu-n alt barbat
Quand je preparai ciomagu\'
Mon amie sarise gardu\'
Il tombeau dans la urzici
Sur son fund numai basici

Vreau sa stii ca prietenia ta inseamna mult pentru mine. Plangi tu, plang si eu. Razi tu, rad si eu. Sari pe geam de la etaj ...ma uit in jos si atunci... rad din nou.

Ce poti face azi nu lasa pe maine, lasa pe poimaine ca poate nu o sa mai fie nevoie.

A sosit sfarsitul LUMII?
Nu te panica!
Vino in Romania!
Suntem cu 50 de ani in urma!

i love you
i like you
i need you
ai vrea tu!

Se spune ca inotul slabeste.atunci balenele cu ce au gresit?happy