| andreea_9339 a întrebat:

Care imi zice ce firma de aparate foto e cea mai buna?puppy dog eyes dauu funda

Răspuns Câştigător
| albertosso a răspuns:

Buna, happy parerea mea este ca cele mai bune aparate le fac cei de la Nikkon si Cannon. In ultimul timp vad ca vin tare din spate cei de la Samsung care pe mine m-au uimit prin performanta aparatelor si de asemenea prin raportul calitate/pret. NU recomand aparatele Fuji. Deci daca este cele pe care le recomand eu sunt cele mai bune in ordinea urmatoare: 1) Samsung, 2) Cannon, 3) Nikkon.

P.S. Am un aparat semi-profi Cannon Powershot S5 cumparat in 2007-2008 care si acum merge excelent, chiar daca are rezolutia de 8 megapixeli. Face niste poze la talia DSLR-urilor. happy

4 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Buna!

Eu cred ca cele mai bune firme de aparate foto sunt Samsung si LG, deoarece acestea nu sunt renumite numai asa ci si in domeniul telefoanelor, televizoarelor, camerelor video.

Daca iti iei aparat foto ar fi bine sa-ti cumperi unul din cele doua mentionate mai sus.

O duminica frumoasa!

| pinkqueen98 a răspuns:

Bunakiss.eu zic ca cele mai bune sunt Nikon sau Philips! sunt rezistente si fac niste fotografii extraordinarelove struck!

| RobyStyl3nVd a răspuns:

Eu detin un Sony cybershot tx5 recent achizitionat si sunt foarte multumita.are 10, 2megapixeli, e foarte subtire si rezistent la apa. Il ador big grin

| maistoru a răspuns:

Sony sau Panasonic

Întrebări similare