| TheHell a întrebat:

Care joaca metin2 sa-mi zica un mt2 fara auto pacher ca imi apare eroare placa 3d graphix... si nu imi mere cu auto pacher ofer funda

5 răspunsuri:
| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

Dupa cum te vad in poza, esti un copil tanar, crud. Renunta la metin si wow daca vrei sa mai ai viata si creier.

| TheHell explică (pentru Radu_Bogdan_Ionut_1990):

Ma lasi fara mt2 traieste u nu imi da sfaturi clar. DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZA ps:mersi anticipat

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns (pentru TheHell):

E grav daca ai ajuns sa crezi ca nu poti trai fara metin. Eu traiesc fara metin si alte asemenea. Cati ani ai, daca nu te superi?

| TheHell explică (pentru Radu_Bogdan_Ionut_1990):

15 ani si da e o expresie adica mai exact daca nu joci nu comenta

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns (pentru TheHell):

Imi permit sa am o opinie si vis-a-vis de bomba nucleara, chiar daca nu am creat-o si nu o manipulez eu, dar de un amarat de joc. Eu ti-am dat un sfat, pentru ca ma intereseaza viitorul generatiei tale, care nu arata deloc bine. poate si parintii au o vina, ca te lasa ore in sir la metin. Dar in fine. daca vrei sa asculti, bine, daca nu, nu. E doar un sfat si nu ai de ce sa te ataci. Daca esti un baiat destept, ceea ce sper, iti vei da seama de ce spun candva. Numai sa nu fie prea tarziu si sa realizezi ca ai probleme de socializare si ca ai lasat viata sa treaca pe langa tine.