In primul rand MU-online este un joc complex, deci sa iti explic aici ce si cum este practi imposibil.
exista Mu-online low xp si hight xp. pe serverele low xp( experienta mica) totul se bazeaza pe party (echipa de 5) si pe guild si alianta. la hight xp (experienta mare) se joaca solo.
In mu sunt multe lucruri care trebuie facuta, sa ridici armuri la nivel cat mai mare (+13 maxim) sa faci iteme pentru aripi, sa faci aripi de lvl 1 sa le faci mai tarziu in aripi de lvl2 si mult mai tarziu in arpi de lvl 3, sa faci invazii sa gasesti iteme excelente, sa faci eventuri ( crywolf, balgas, maya, erohim) sa castigi cu guilda si alianta castle siege pentru a avea acces o saptamana in LOT ( land of trial) - pentru iteme ancient...
daca vrei mai multe detalii despre ceva anume din joc imi poti da mesaj pe pm, pentru ca am jucat 7 ani acest joc si stiu tot ce se poate stii.
P. S. am jucat pe www.muonline.ro, este "oficialul" romaniei, nu sunt multe buguri, multi romani, low xp...
daca vrei sa inveti incepi cu un hight xp, si da-mi pm sa iti impartasesc din cunostinte
IllegalNonstop28 întreabă: