| Iullya_iully_1996 a întrebat:

Care ma ajuta cu niste statusuri de indiferenta si dragoste. dar care ca contina si semne tip [`] sau [`.]

Răspuns Câştigător
| DayByDay a răspuns:

Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea •

Uita`te`n ochii` mei, spune`mi cata ura vezi in ei?

si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi,ca nu te vad,si poti sa pleci, ca nu te caut, si poti sa mori, ca nu imi pasa!

Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea!

Si cand credeai c-o poti distruge. Te uiti la ea, zambeste si e dulce

Ea nu e O păpuşică s.o manevrezi cum vrei Vezi că fata asta mică are în cap o mie de idei

Nu Sunt Pe Bucati`Si Daca Nu`ti Convine` `Stanga`mprejur `Ma Doare Fix In Cot De Tine

Te provoc sa' ti arati adevarata valoare. Faptele.Nu vorbele te fac sa fii mare

Daca ai fi fost destept si mi-ai fi aratat iubire, acum erai intr-o alta situatie cu mine.Credeai ca ma vei oftica, cu cate-o panarama de-a ta.Nu! Tu Doar scadeai in fata mea

Te doare cand vezi ca nu-mi pasa.Si iti zic mereu "Numai Conteaza, Lasa"!

Si realizez ca pot[Sa uit tot]Ca si cum n-ar fi existat deloc… Intorc privirea peste umar, intalnesc un altu in drum. poate am pierdut ce aveam…pentru altceva mai bun

Nu Te caut nu TE SuN. Nu cA sa ma rAzBun …

[. stii? Orice s`ar intampla EA mereu va lupta]

Mai bine lasa Fa`te ca nu`ti pasa!

`Voi Juca DuR...Chiar`Daca`Ma va Durea!

Deviza lumii mele este:
-Zambeste si Ataca []
-Triseaza si Castiga []

"o• ` Ca amintire `? Iti las ` Un autograf ` :]? Semneaza ` " domnisoara ` :* Care te-a ` Dat :* Peste cap `? `! ""

. Chiar crezi ca ma afecteaza!?`Zambesc din nou`. asta`i tot ce conteaza`.

Un look d bad g! rl. O inim@ d goOd chiLd. Eu pot sa fiu ca si tine Oricand. dar tuh qa mine Niciodata.

E atata de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie niciodata.

Nu mai e Ea Fetita ce tacea! Astazi iti spune PA, ieri poate'i pasa.

Ji daca nu te mai uitSi la mine Ce? mahh stiu ca esti cu ea si la mine salivezi! :*

• Nu trebuie sa întoarcem pagina întotdeauna. Uneori, trebuie sa o rupem!

Cu indiferenta ta m-ai facut mai tare; acum nu-ti convine dar incet, incet calc pe urmele tale si abia acum vezi si tu ca indiferenta doare.

A fosst frumooos :X, recunosc dar m`ai pierdut c`ai fost prea prost

Intelege` ca eu nu vreau doar o relatie de`o vara. Inima mea nu bate doar` cand e frumos afara!

M-ai pierdut.Nici nu mi-ai dat de ales.Dar a venit altul...mult my bun bineinteles

Daca ai nevoie de mine nu sunt aici. strig-o pe ea poate isi face griji!

si-ar fi mai simpluu` si mai usor, sa nu-ti pesee` uneOri :-J!

Eu si Tu?! Neah. Eu si atat!

Ce repede ai uitat!

Nu uita, ca tu ai ales sa te-ndepartezi[]

Imi pare rau de ce s-a intamplat ~ Imi pare rau de noi cateodata

?¦ Zambete`n excess! N`avem nici un motiv serios d stress ¦?

>Zambeste[, maine poate fi mai rau!

""... unii oameni nu gandesc, vorbesc si...ranesc!""

Traieste clipa! xD

" Buna " - Pff. asta era in generala. Acum e boboaca de liceu si e dementiala!

Nu incerca sa ma convingi. Demonstreaza-mi!

De astazi va fi mai bine

~ Si tot ce am sperat, placut, urat sau parasit.s-a terminat ca cica totul are un sfarsit. :]

Un pix, un jurnal si mii de ganduri, amintiri ramase, scrise in acele randuri!

E prea tarziu sa`mi para rau…Stiu binee!'

Te trezesti din vis, si vezi, totul e schimbat, copacii s.au vestejit, si cerul e înnorat.

Cui ii pasa de ceea ce fac eu?
Cui ii pasa de ceea ce zic eu?
Eu sunt asa si asa voi ramane
Niciodata nu ma voi schimba[]

De ce fiecare clipa de fericire trebuie sa o platesti în lacrimi?

Nu stiu[]Te`ai inchis in tine[]
Parca...Parca ti`e frica de ceva[]
Uneori... uneori simt ca...ca ti`e frica de iubirea mea[]

Uita`ma! Eu asta am sa incerc ca fac![De`as puutea.Macar]

Hai Bye`Bye.Ramai ca bine.Vezi ca intreaba curvele de tine [].

Sunt asa cum sunt.Cum nimeni n`ar vrea sa fie. Sunt eu si atat.Cu nimic mai deosebita.Dar Diferita`!:

Chiar as plange pentru tine.Dar imi curge rimelul`!

Stii;>.; x Dorintele sunt pe gratis... >;] Eu Nu!; x

If you hold my ` hand! ´°. I will` take you away! ´°. My heart ` beats ` like a drum. La la la Every` Day`! =p~ ´°; x :*:* ]"

Azi am inteles ca dragoste nu'nseamna numai fericire[]

# Ramai cu ea. asta ai ales merg pe drumul meu. Al tau?! Scumpule, e in celalalt sens.

Daca ar fi totul asa cum iti doresti nu ai mai avea pentru ce sa lupti si sa traiesti...

Traiesc Din Fantezii, Visez La Nebunii E O Poveste` Pe Care O Stii

Nu incerca sa minti Ca a fost o Oarecare.Stiu ca amintirea Ei inca te doare[]

Poate m`am schimbat sau poate doar m`am saturat...

• Iubeste`o nu`mi pasaa... Pastreaz-o` de tot`, iar pe minee cand ma privestii` sa te lingii pe bot •

Nu mai cred in povesti`.Si Oricum` povestea` este` clara` Daca` nu mai` sunt` interese`. Drumurile` se separa`!

• Tai`o! Pleaca! Cara`te! Dispari!
Zbori! Sterge`o! Calc`o! Evapora`te!
MoRi!
Da`ti foc.Fa`te sCrum.Arzi in culori.
Stinge`te si sufla`te singur ca imi dai fiori! ][:-s][•

Un tOast ` pentru ` noi´. Pentru`cei care ne'au avut ´ Pentru ´ Bulangii care ne'au pierdut si ´ Pentru:O` nOrOcosi´ :* ce urmeaza s'ne aibe! :X

Ezita sa crezi ca viata e trista! Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista!

@. Şi mă gândesc la ce nu e permis. La ce e interzis. La ce eu numesc : vis!

• Mobilu` pe silent. E? ti derbedeu. Iar le-ai dat la târfele alea numarul` tau.

• Telefonu` suna întruna dar mai bine îl închid, noaptea asta e speciala, nu vreau sa o stric.
• Sa gustam din vin pu? in, sa uitam cum ne cheama? i de unde venim
• Ai vrea sa vezi zâmbetul meu în fiecare diminea? a,? i sa fiu mereu la fel de iubarea? a.
• Nu mai vreau sa te vad niciodata, m-ai demoralizat pentru ultima data.
• Nu exista fum fara foc, privirile sunt atente... pissy, pe tricou? i-am lasat ni? te amprente.
• Te combini cu urâte ca sa-? i? ina de urât.
• Sunt amintirile mele. 0 regrete, numai belele.
• Toata noapte n-am dormit, cu nebunu m-am iubit.
• E doar sfâr? itul capitolului, începutul urmatorului.
• Se întâmpla câteodata, fumând? igarea la fereastra, de mâna un baiat? i-o fata, îmi amintesc iubirea noastra.
• Râd când te vad plângând, dar nu rezist prea mult? i eu plâng, te iau în bra? e? i te strâng... te strâng de gât.
• O ard în mod bizar, cu bomba-n buzunar, cu stilul meu murdar, va *** în gura iar.
• Sunt patima? a? i to? i baie? ii sa ma aibe-ar vrea, dar nu au? ansa caci eu mereu voi fi numai a ta.
• Ma ajuta, ma îndruma sa fac doar lucruri bune. Nu l-a? lasa, nu l-a? schimba pentru nimic in lume.
• Eu îmi *** via? a, via? a ma **** pe mine, suntem un cuplu fericit? i ne sim? im bine.
• Nu te-a? schimba cu nimeni? i nimic, pentru mine tu e? ti tot, altceva n-am ce sa zic.
• Acum nu mai e cum era. Acum e puternica,? tie ce vrea.
• Iar atunci când noi poate n-o sa mai fim, lasa coniacul sa curga, da-ne o? igara? i sa ne-amintim, de clipele care au fost? i nu revin, lasa pe masa o scrumiera? i un pahar de vin.
• Sa nu crezi ca petele se? terg u? or din sufletul meu. Sunt clipe pe care nu le pot uita. Ciudat? ie î? i spuneam ca e? ti clipa mea.
• Zâmbete-n exces. N-avem nici un motiv serios de stres.
• Îmi place când te risti. Îmi place cum te misti.
• Domnisoara te rog nu grabi pasu`, lasa bassu` sa te miste, începe balansu`.
• Si nu stiu ce sa mai spun. Se vede clar ca îmi lipsesti, si îmi vine sa mor ca tu nu mai esti!
• Si n-ai sa ma mai vezi ca ma plâng, n-ai sa mai vezi ca ma ascund. Sunt pur si simplu ceea ce sunt! Si înca o data iert... dar nu uit.
• Nu ma intereseaza ca lumea vorbe? te. Oricum ei se întreaba "de ce ea zâmbe? te?".
• Odata de ma saru? i, toata via? a nu ma ui? i, cât e? ti tu de? mecherit, ca mine n-ai întâlnit.
• Era o copila cândva. Acum gânde? te altfel pu? toaica.
• Tocurile au fost facute pentru ca femeia sa calce lumea în picioare. Într-un mod elegant.
• Fara griji? i fara gânduri rele, toata lumea e pe caterinca? i se vede.
• Am uitat ce? i-am spus? i cum era înainte. N-am uitat sa te iubesc, doar ca nu-mi aduc aminte.
• Eu sunt fata care te-a scos din min? i. Cea mai rea dintre fetele cumin? i.
• N-are rost sa te prefaci? tim ca ne vrei,? tim ca ne placi.
• Hai baiete ca sa bem pu? in vermut? i sa ne iubim mai mult.
• Ne certam dar apoi ne împacam, î? i gre? esc? i ma ier? i, te sarut? i-apoi uitam

Am o mie de defecte in fata unor proasete care se cred perfecte...

Tu poti sa mori prost, eu incerc sa invat din mers, poate viata nu are rost, dar ce frumos sa-i dai un sens

Satula de tine, satula de noi.stai, nu pleca! Intoarce`te, ia si trecutu` si plecati amandoi!

Si ma barfesti de parca nu ai loc de mine.si.ti arat ****' ca asta e tot ce faci tu bine

priveste`ne cu interes, adanc in ochi, sa vezi rabdarea cu care ne uitam fix asteptand sa crapi

Ma inalt sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu’ de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da’ trece • Si-o iau de la inceput

Avantajul fetelor inteligente este ca pot face pe proastele de cate ori vor

*Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.

*Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei. (A boyfriend stabs you in the heart, a stranger stabs you in the front, a friend stabs you in the back, but best friends don’t carry knives.)

*Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare…

*Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. (True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.)

*Daca saruturile sunt valuri/ Iti voi da o mare./Daca imbratisarile sunt raze/ Iti voi da un soare./ Daca prietenia ta e o stea/Iti voi darui toata galaxia /Pentru ea.

*Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI. (I’m sorrounded by angels. I call them FRIENDS.)

*Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima ta. (There will be many people who will walk in and out of your life but only true friends will leave footprints behind.)

*Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor. (A friend is someone who accepts your past, supports your present and encourages your future.)

*Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile. (Friendship is like the relation between hands and eyes. When the hand gets hurt, the eye cries, and when the eye cries the hand wipes its tears.)

*O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt. (A friendship that can end, never really began.)

*Nimic nu-ti poate schimba mai mult parerea despre un prieten ca succesul. Al tau sau al lui. (Nothing changes your opinion of a friend so surely as success: yours or his.)

*Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.

*Drumul spre casa unui prieten nu este niciodata prea lung. Ca si calea spre inima sa. (The road to a friend’s house is never long.)

*Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri. (A friend is one who believes in you when you have ceased to believe in yourself.)

*Fereste-te de explicatii. Dusmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicatii. (Never explain–your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway.)

*Never forget the people who made you who you are.*She’s my best friend. Break her heart and I’ll break your face!

1 răspuns:
| etto21 a răspuns:

Daca ai fost cu el si te-a dezamagit si nu-l mai suporti scrie asta "chiar daca avem atatea momente petrecute impreuna ...nu existi in amintirile mele" stiu o gramada dar asta le intrece pe toate sper sa mearga.