| amaliax a întrebat:

Care ma ajuta sa gasesc o denumire pentru un blog?! am tot citit pe diverse situri ca numele trebuie sa reflecte cat de cat continutul blogului; al meu vreau sa fie mai "universal" asa, adica voi scrie de la poezii pana la scandaluri din show-bizz; vreau sa fie ceva mai complex; plss ajutati-ma, dau funda, dau de toate :X

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Ce ai zice de "Caleidoscop"? (Dacă nu ştii ce este, caută în webdex :) ) Sau "Mozaic". Sau "Miscellaneous" (=amestecate, ]n limba engleză, provenind din latinescul miscellanea)
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/ O să-ţi placă!

5 răspunsuri:
| Rebecca a răspuns:

Http://rebecka-life.blogspot.com/. asta e blogul meu...al tau, daca e universal, ce zici de "realitate sau reality"...

| HypnoticA a răspuns:

Amalia's Blog happy nu trebuie sa fie asa complicat poate sa fie si simplu sau cu o porecla de a ta si poti sa scrii la descriere sub nume o scurta descriere. Suna ca un blog personal adica scrii ce crezi tu despre diverse subiecte. Merge si A piece of my thoughts happy alte idie nu-mi mai vin dar ma mai gandesc. :*

| HypnoticA a răspuns:

Fa cont pe blogger.com ca ai mai multe avantaje happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Amalia, te rog să ne anunţi ce nume ai pus blogului, ca să venim şi noi în vizită! Pa!

| amaliax explică:

Da fetele, am sa va anunt, deocamdata este in lucru, iar numele nu este inca definitiv, deci mai astept sugestii; imi place cum suna propunerea lu` iuefo "Caleidoscop", dar astept incontinuare sugestii love struck va pupacesc si sa stiti ca va urmaresc blogurilewinking