| KawaiiBonsai a întrebat:

Care ma poate ajuta? Trebuie sa aflu o parola de messenger.Stiti vreun program sau altceva? plsss:*:*

5 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Nu exista programe, dar daca cunosti persoana respectiva il poti afla usor.
Incearca cu data de nastere, numele parintilor, iubitului/ei. ce'i place.thinking cum vrea sa fie lumea.
Funda?:d

| cristiansonix a răspuns:

Pss... nu exista un program adica exista dar nu asa scrii id-ul si gata nu trebuie sa vina la tine acasa programul se numeste keylogger

| ExpoLOGO a răspuns:

Dupa cum a spus si BiiiaaaDOREMI, nu exista niciun program de spart parole si nu se poate face asta in mod automat, dar daca cunosti persoana, poate fi mai usor (totusi, daca incerci de prea multe ori yahoo blocheaza contul)
Daca vrei ceva programe sau ultimul yahoo messenger, gasesti aici: http://yahoo-check.info

Ura!

| unvisalbnegru a răspuns:

Ar fi misto sa fie ceva de spart parole, dar am si eu ceva cu care pot ajuta )am si eu ceva experientza,, nu exista programea de astea. faceciva un site ca la yahoo si vrajitii sa intre acolo si primiti e-mailu si ip si parola.asa fac eu, da acum nu mai functioneaza imi da pagina inexistenta

| Alxx_5178 a răspuns:

Exista un program care copiaza ce ai scris pe tastura cheamo/al la tine acasa se logheaza pe mess si ai aflat parolahappy