Desi nu incurajez crima, nici eu nu ii prea suport pe tigani. Cu evreii...nu stiu ce sa zic de ei. Ei sunt asa cum sunt.
Daca ar fi disparut macar tiganii, Romania ar fi avut o reputatie mult mai buna si ai fi putut sa iesi linistit afara chiar si mai tarziu de ora 11 fara sa te gandesti ca iese un prost de dupa colt cu o bata in mana. De aceea sunt si multi care si in ziua de azi il sustin pe Hitler si cred ca faptele lui au fost chiar bune.
Stii care i de fapt cea mai jegoasa rasa? Rasistii asa ca tine sunt cei mai jegosi oamnei care nu merita sa traiasca pe aceasta lume! Aceasta rasa de oameni trebuiesc eliminati!
Desi nu e bine sa dorim raul nimanui, un "mini hitler"ne-ar fi trebuit si noua sau un Vlad tepes pentru negrutii nostri care ne rastoarna tomberoanele si ne injura pe limba lor(care nici nu cred ca are un nume... tiganeasca?) dar cu evreii nu am nimic. Adica cunosc cateva persoane care sunt de religie ebraica si sunt niste persoane foarte interesate, dar si bogate pe deasupra. Intr-adevar, dupa cum ne spune istoria, evreii nu au fost asa bune persoane in trecut in special cu nemtii dar nu sunt evreii din prezent vinovati de ce au facut strabunii lor dupa parerea mea. Asa cum orice om cu coloana vertebrala nu e vinovat ca Evei i-a trebuit marul interzis doar pentru simplul fapt ca nu mai gasise niciun Apple pe care sa-si verifice contul de facebook.
Taci dracu ma stai tu an ferentari cateva ore si dupa aia vino si spune-mi mie ca tiganii sunt buni
Antipaticu întreabă: