Asta e o chestiune de perspectiva, fiecare are o opinie. Cu toate ca nu prea stiu la ce se refera pagina, sa zicem ca am fost atrasa de Sunshine. Ei bine, expirma speranta, puritate si veselie ca sa zic asa. Numele paginii trebuie sa fie sugestiv, dar sa atraga mai multe genuri de persoane. Ceva gen Pink Zone, i`ar induce pe baietii ca e ceva pompos [ desii, poate chiar nu e ] si unor fete, sa le dea senzatia un domeniu exclusivist. Curcube, mi`se pare usor cam copilaresc, Domnisoara Adevarata...pai, "domnisoara" suna cu o tenta de scarcasm, sau asa am eu impresia? Dame...nu prea imi sugereaza nimic, dar confera putin mister.
Deci, dupa cum am spus, tine de perspectiva, nu tind sa cred ca o sa fie multi de acord cu mine, dar in imaginatia si in viziunea mea, cel mai potrivit ar fi Sunshine.
"Curcubeu" e un nume adorabil si dulcic. Mi se pare mai mult decat potrivit pentru o pagina.
Cand spuneam Dame nu ma gandeam la fete.
Ci la un cuvant englezesc care se pronunta ''Deim'' Nu ''Dame''
Lol,nu trebuie sa-mi spui mie cum se pronunta.
Eu doar ti-am dat alta sugestie.
Sunshine sau Pink Zone.
Curcubeu suna copilaresc.
Domnisoara adevarata suna exclusiv pentru domnisoare si pare ceva cu sfaturi pentru femei.
Dame...Suna ca dame.Ciudat :/
Dintre Sunshine si Pink Zone inclin spre Pink Zone pentru ca pare chiar un nume de pagina.Sunshine e mai mult un nume de persoana/obiect.
Sper ca te-am ajutat, succes!
Ai pus o intrebare c-am aiurea.Inainte de a ne pune intrebarea trebuia sa specifici despre ce pagina, la ce se refera mai exact, si apoi ne puneai sa dam un nume paginii in functie de ceea ce contine!
Pai.
O pagina de fete, cu povesti, glume, si tot felul de teste.
Deci ce parere ai?
Pai uita-te pe fb, de exemplu sunt o groaza de pagini cu "domnisoara", asa ca trebuie sa fii mai originala, deci cred ca dintre astea sunshine mi se pare dragut
Domnisoara adevarata suna cel mai bine... dar in loc de adevarat poti pune si de ex. : "Tupeista" sau la dame poti spune: " Damele pe primul loc si dupa tarfele" sau doar " Damele pe primul loc" sau la" Pink zone" in loc de pink poti pune "girls Zone"... Funda?
HugMee întreabă:
Andrei67y5 întreabă: