Imi place Constanta ptc aici stau si am fost si in alte orase, insa niciunul nu mi-a placut la fel de mult...
Si Bucurestiul e frumos, dar e mult prea aglomerat, prea multe sex-shop`uri si nu gasesti locuri de parcare:d
Din Romania cred ca cel mai mult mi-a placut Sibiul ca oameni si arhitectura... dupa asta ar fi Bucurestiul pentru arhitectura. In alte tari nu am fost, deci nu stiu ce raspuns sa-ti dau la a doua intrebare.
Din Romania, voi opta mereu pentru orasul in care m-am nascut pentru ca acolo am radacinile, sufletul si e singurul loc unde imi revin si unde pot respira in voie.
Madrid, San Remo, Paris, Lyon, Monaco, Amsterdam etc. Astea le-am vazut si fiecare dintre ele are acel "je ne sais pas quoi".
Cred ca fiecare dintre noi poate raspunde prin 2 cuvinte, dar raspunsurile sunt subiective, In Romania cred ca fiecare va spuna ca orasul in care traieste e cel mai frumos.subiectivismul meu zice"cred ca frumoasa e Sighisoara si corfu(nu orasul, insula).
Pai din romania bucurestiul si clujul (in buc m-am nascut ) (in cluj mi-s bunici) din alte tari. pai los angeles ( ca acolo locuiesc si e superb ) si new york (pentru ca are niste parcuri de distractii superbe )
Din Romania imi plac Oradea, Bucuresti, Cluj si Timisoara, iar din strainatate Londra, Paris si Venezia.
Pe langa cele amintite de voi, eu zic ca e f frumos si Clujul, iar in strainatate nu am fost decat in Germania iar acolo, tot ce am vazut a fost frumos.
Cel mai mult...nicaieri nu o sa ma simt mai bine ca acasa, si anume in constanta. cat despre orase din alte tari. offf paris (desi nici asta nu e pe atat de curat in anumite cartiere), londra si un oras in care m-am simtit extrem de bine .amsterdam.
Din Romania imi place Bacaul. Din afara mi-a placut Split(Croatia) si Taormina(Sicilia).
Bacau. cel m`ai frumos acolo ma regasesc eu.acolo imi incarc bateriile.acolo nu siu ce inseamna sa fiu trista.zambesc.ma simt extraordinar in bacau si dc vrei vreodata sal vizitezi. poti sa stay la mine cat vrei u.si iti garantez k nu o sa`ty para rau k l-ai vizitat vreodata. pupici:*!
Pai din romania bucurestiul si din alte tari Cairo, Paris, Londra, Roma, Catania, etc...dar oricum fiecare oras are ceva aparte
daiaaaa întreabă: