10 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Mai degrabă cel din poza a doua.
Ah, iar linkul de la prima nu merge fiindcă ai uitat să laşi spaţiu înainte de ", dar", da' am văzut poza oricum.

| EmotionalKoma explică (pentru Alyra):

Nu cred ca o mai pot edita, oricum copiati link-ul in bara.
Mersi pentru sugestie happy

| SuneteDeChitara a răspuns:

Al doilea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma, nu imi place. Eu am avut piercieng-uri si in buza, si sub buza 2. Si flash-uri in urechi. Si in nas si in spranceana intr-un colt. Nu mai sunt la moda pe dinafara. Cat mai discrettongue
Ori in sfarcuri, ori la vagin, buric ori in limba. Crede-ma in limba nu doare asa de tare cum doare in buric. Am avut in limba chiar si 2. Mi-s-a astupat la un momentdat mi-am m-ai facut o data gaura singura. Chiar nu e nimic, in limba e cel mai misto. Da evident ca doare dar nu e durere insuportabila, daca ti-e frica nu o sa iti mai faci niciunde niciodata. Nu poti trai toata viata cu frica in tine.
Fa-ti in limba, e cel mai super.
Apropo primul link nu merge.sad
happy

| EmotionalKoma explică (pentru anonim_4396):

Primul e in buza superioara, gen alunita.Mi-ar placea si in limba, dar nu pot...nu pentru ca mi-e frica, e altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma nu iti da deasupra de buza gen monroe pierce acea alunita tampi7a, arata prea piti.
Incearca in nas, nu dinacela ca la bou. De atarna.
http://weheartit.com/entry/67875226/search?page=15&query=nose+piercing

http://weheartit.com/entry/67666578/search?page=16&query=nose+piercing

Mie in nas mi se pare pitihee hee

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmotionalKoma):

In Romania asa este, orice pierce in nas este piti. Dar crede-ma este mult mai finut si sexy in aceelasi timp. Eu am avut cand erau la moda toate minunile astea. N-am pierdut nici-o distractie cu ele. Toate fetele pe atunci erau: "Mama... asta si-a dat pierce in nas, esti nebuna, si nu te doara" haha. Nebunie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul link nu merge.
Cel din al doilea link nu-mi place. Daca era piercing (sper ca am scris bine) nu trebuia sa mai aiba si cercul ala ca la cercer ci doar el care venea infipt in buza, cel putin eu asa stiu. In fine, mie nu imi plac chestiile astea, le consider fite.

Ok,eu am cerut o parere obiectiva si la primul puteti sa copiati link-ul in bara fara ", dar". Mersi oricum.