Cele din ceramica, dar nu te orienta la cele ieftine.
Pana la urma toate ard parul, chiar daca asta nu se vede pe moment ci in timp, dupa folosiri repetate.
Daca vrei sa-ti indrepti parul, incearca sa-l piepteni cat e ud si sa-l usuci tot pieptanandu-te.Sau ai putea sa-l tii noaptea intr-o coada lejera pe spate.
Buna! Eu mi-am luat de curand placa Regminton s9500 si este foarte buna. Costa cam 210-250 ron... dar nu arde asa rau parul pentru ca are invelis de ceramica + teflon. Dar iti spun sa iti iei si un spray impotriva caldurii.
Sa sti ca indreapta si bine parul (si il face mai stralucitor)
Sper ca te-am ajutat!
Http://www.remington-style.ro/......05-17.html aceasta este foarte buna!, o am si eu si ma fac aproape in fiecare saptamana si nu se intampla nimic! \
Dar sa o luam logic, toate placile iti vor arede parul in timp! dar ti-o sugerez pe aceasta, nu este nici scumpa si este si buna!
Pai mama mea si.a cumparat o placa de par foarte buna care nu arde parul.(adica nu asa de mult cum ard alte placi de par) se numeste INSTAILER sau ceva de genukl luata de la teleshopping. este portocalie. scucces sper sa-ti gasesti o placa buna!
oOSmileoO întreabă: