Iti faci poze la lectii si apoi umbli pe telefon unde tii si penarul. altceva mai bun eu inca nu am escoperit dar mai bine iti inveti si tu ca nu dauneaza grav sanatatiiSucces!
Pai cea mai buna metoda de copiat e invatatul. Dar nu inteleg dc vrei sa copiezi doar sa te dai tu mare si tare? nu. mai bine invata ca nu strica memoria.din contra.o inbunatateste, asa ca raspunsul meu final e : Cea mai buna metoda de copiat este invatatul
Daca deja te gandesti la asa ceva(la furat) de acum. Nu cred ca o sa ajungi un om "mare"
Colegii mei scriu ep banca, cu creion (0.5 sau 0.4) deoarece profesorul nu-l vede asa clar + ca se sterge repede!
Asta e noua generatie. Are gandire tipic T I G A N E A S C A: De ce sa ma chinui sa muncesc, atunci cand pot sa fur si sa trisez? Astia ca el conduc tara asta minunata.
Pai iti scoti pentru lucrare o ciorna(foaie dubla) in interiorul careia scrii formulele sau chestiile de care ai nevoie.Eu cred ca e cea mai buna pentru ca hai sa fim seriosi...doar nu o sa iti desfaca profu ciorna sa vada daca ai scris ceva in interior
dar totusi cea mai buna metoda de a lua note mari ii invatatul