| Miky03 a întrebat:

Care statiune de pe litoralul romanesc credeti ca merita vizitata cel mai mult? De ce?

4 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Neptun, deoarece nu e nici foarte aglomerata, dar nici pustie.
Apoi datorita faptului ca ai ce face in ea, ai ce vedea si altceva in afara de mare ( de exemplu cele 2 lacuri).

| MissmysteriousS a răspuns:

Hei!
Toate statiunile turistie isi au rostul si frumusetea lor.
Mamaia, de exemplu este una foarte frumoasa, locuri impresionante si cu o imagine destul de frumoasa, mai ales seara ai unde sa te distrezi si ai de unde alege, dar si foarte aglomerata.
Costinesti, este specific adolescentilor, o adevarata bucurile.
Neptun, la fel si el e destul de fain si daca vrei sa faci economisire de bani, ar fi indicat; ai ce vedea si mancarea/distractia este in favoarea ta.
Vama veche. daca te numeri printre rockeri ai fi unul destul de 'bine-venit', daca esti clasic, si iti place natura, un cort ar fi indicat.
Eforie si restul statiunilor mai mici, au si ele rostul lor de frumusete, asta daca vrei liniste si relaxare. Acum depinde de fanteziile fiecaruia :d

| Doηηa a răspuns:

Din punctul meu de vedere Mamaia.
De ce? Nu știu, mă simt eu mai bine acolo chiar dacă e mai de "fiță".

| relax717 a răspuns:

Daca vrei sa ai plaja larga si preturi mai mici, cred ca Saturn e cel mai ok, dar mie imi place Mamaia pentru ca e si un parc de apa acolo. In plus Mamaia e aproape de delfinariu, mall-uri si alte locuri din Constanta. In rest in celelalte ori nu am fost ori nu imi plac atat de mult.

Întrebări similare