| YoYo a întrebat:

Care sti un metin privat pe engleza sau roman sa gasesti usor otel si arme din astea bune? si sa crsti usor sa faci bani etc? stiti ceva ca eu n-am gasitlaughing) si in ultimu timp ma cam plictisesc big grin

4 răspunsuri:
| Apy a răspuns:

Metin 2 adventure vezi la inceput te intreaba daca vrei sa ai cont privat zi dai da de la lv 1 iti da cal si armele si bani prea usor faza naspa e ca e in limba spaniola ca sa il gasesti dai metin 2 priva top 100 scrii asta pe google si cauti jocul mt2ad parca sau ceva in genul asta. funda?

| matei20 a răspuns:

Metin2 unnited daca vrei te cresc eu ca am 90 pe el si incepi cu cal si lvl30 id meu este mateyuc_stefano@yahoo.com daca vrei sa discutam desrpre asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cand joc metin numai intrebari din astea nasoale am primit "Ce conturi private sunt?" va zic eu unu latotisi gata cu intr. se numeste Mt2Adventure e inspaniola da e belea decat asta ilstrica il luatide pe www.Mt2Adventure.com e supeeer ma garantez!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mt2adventure.com incearca jocul ca ai arme +9, cal armat, 1200 de licori si cresti de 10 ori mai repede.