Mai merg scuze dintr-astea?
normal daca nu ti-ai facut tema ar trebui sa recunosti si sa suporti cunostintele. de ce nu copii de la un coleg?
Am uitat sa-mi fac tema pentru ca sunt un lenes inconstient, si pe langa asta, nici nu sunt in stare sa copiez de la colegu/a in pauza.
De ce nu incerci sa-ti faci tema in loc sa-i rogi pe alti sa inventeze scuze ingenioase pentru tine?
Sau macar, daca nu ai chef si timp sa-ti faci tema, macar gandeste-te singur la cate minciuni care sa tina.
Daca chiar ai avut o problema(desi tind sa cred ca e vorba doar despre lene), du-te la inceputul orei la profesor si roaga-l sa te invoiasca. Oricine are dreptul ca odata, hai de 2 ori pe semestru sa se invoiasca.
Pana la urma,indiferent care e situatia,eu nu sunt nimeni ca sa te judec. Daca nu ti-ai facut tema pentru ca nu ai avut chef,e strict problema ta. Faci cu viitorul tau absolut ce vrei.
Insa, nu ruga pe altii sa se gandeasca la scuze pentru tine. Daca ai avut o problema, zi pur si simplu adevarul, ca profesorii nu sunt dracu pe pamant ca sa nu ne poata intelege. Daca nu ai avut o problema, macar gandeste-te singur la eventuale scuze pe care sa le bagi.Nu pune pe altii sa se scuze pentru tine.