| printz3sa a întrebat:

Care stie niste statusuri de dragoste?
dau funda!
:Xbig grin

3 răspunsuri:
| MarinaElena a răspuns:

Aduci mereu soare'n sufletul meu!love struck•°"

Ai incredere in mine! oricatzi baietzi ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine!:X

Ma uit la poze, Dar n`au nici un Efect ...In schimb`.Dka inchid ochii...Mereu imi aduc aminte de cel mai frumos moment"
in intuneric tu esti lumina.

"Mi-e dor sa pot sa nu-mi mai fie dor de tine..."

" Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit happysi mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger! "

"Last night I asked my angel to watch over you. But it came early. I asked him why. He smiledhappy and told me that an angel does not keep another angel!"

Intr-o zi se intalnesc DRAGOSTEA si PRIETENIA.DRAGOSTEA intreaba PRIETENIA: daca eu exist tu ce rost mai ai?PRIETENIA raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima
Nu privi in spate,lasa-n urma tot ce-a fost. Tu incercai sa te ridici….el te tragea in jos. Dar nu ceda cand stii ca inca mai poti,ca tine sunt putine dar ca el sunt toti!

Sa te schimb cu altcineva nu pot caci la tine imi place tot ce nu suportstraight face

Uneori am nevoie de dragoste, alteori de singuratate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig, alteori de caldura, dar intotdeauna am nevoie de TINE…

A-ti fi frica de dragoste inseamna a-ti fi frica de viata, iar cand iti este frica de viata esti pe trei sferturi mort.

Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.

Toate trec, aşa se spune . Dar nimic nu trece fără să lase urme .

As da tot doar ca zambetul de pe buze sa nu-ti dispara!

Sunt o mie de ganduri ce ma`ntorc la tine mereu fara tine e pustiu in sufletul meu|~

Aş putea să renunţ la tot dar la tine nu pot!

Cu greu vei gasi dragostea in gesturi extravagante. Ea se ascunde de cele mai multe ori intr-o soapta sau un zambet bland."

Fericire e cand iti amintesti cat de fericit esti cand iubesti...

Fericirea nu e o destinatie, e un mod de a trai! Fericirea e atunci cand intre 2 aripi incap 2 inimilove struck

Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi.

Nu stiu daca reusesc dar cateodata raman zambind, gandindu-ma ca vreodata o sa fie chiar asa...noi doi :X

Imbracat in zambete aproape orice om e fals, am crezut in ochii sinceri si, da, m-am ars .

~Te vad , dar nu-mi ajunge doar noaptea in vis.Ai cheia ce deschide un suflet inchislove struck!~

Oare a fost un vis ? Unul interzis . era pe cale sa devina realitate ; dar din pacate ... usor usor te`ai dat`n spate .

Vorbe spuse fara rost au stricat tot ce a fost frumos sad .

Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine:*happy

Dragostea este ca un zâmbet, niciodata nu are valoare daca n-o daruiesti.

Ai ramas in mintea mea.nu te pot scoate nici sa vreaustraight face

Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta, pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea

In iubire nu asculta sfaturile altora ,fa cum te indeamna inima!

Adânc în sufletul meu ştiam un lucru, şi anume câtă putere îţi dădea dragostea să distrugi pe cineva

O să ramână amintiri blocate în ochii mei goi . Că se`nvarte ceasul si nimeni nu`l va da inapoi

De-ai privi adanc in ochii mei ai vedea ce insemni pentru mine

Acum mă uit pe geam şi zâmbesc Că-s totuşi amintiri frumoase în care inca mă regăsesc

Pot sa uit cuvintele pe care mi le-ai spus, pot sa uit chiar si lucrurile pe care mi le-ai facut, dar nu pot sa vindec sentimentele pe care le-ai ranit

E un chin in vis desprins .Din subconstien ca as vrea sa nu te pierd .Sa te am permanent love struck

Am invatat ca poate, pentru lume, tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane, tu esti lumea toata!

Poate ti se va plimba pe obraz lacrima dar el va intalni privirea ta in fiecare EA!devil

Dragostea e ca o clepsidra, cand ti-se umple inima,ti se goleste creierul

Si pur si simplu raman fara cuvinte.ma uit peste poze.si'mi aduc aminte

Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang .nu mai pot te iubesc si te vreau inapoi

Ce frumosi sunt ochii tai verzi, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…

Iubirea are preţ pentru cel ce o dă. Cel mai adesea ea nu înseamnă nimic pentru cel căruia îi este dată.

Nu asa se termina toate povestile de iubire? unul pleaca,celalalt ramane.ramane prins in trecut,blocat intr-o iluzie pe care el o numeste "poveste de iubire"

Cea mai mare frumusete este cea invizibila pentru ochi, dar vizibila pentru inima.

Prima dragoste nu, nu se uita niciodata,". pentru ca mereu . vom avea ceva pus deoparte pentru prima persoana care ne-a patruns in inima si ne-a facut sa simtim...Si nu se uita mai ales cand acea persoana tot vine si pleaca din viata ta.

Amintirea este singurul cuvant care ne leaga,Singurul care a trait cu noi,Singurul moment din viata care nu va muri.

Si Stiu Ca'mi V'a Fi Greu`! D'ai Mult Mai Bine'asa`! IL Voi Iubi Mereu Si N'am Sa'l Pot Uita...E Prima Dragoste, Poate Si Ultima`!love struck:Xlove struck

Persoana care te face să te simţi bine poate fi tocmai aceea care ar fi in stare sa te faca sa te simti mai rau.

Traieste pentru cine te iubeste, infrunta-i pe cei care te provoaca si ignora-i pe cei care nu te baga in seama

Cei pe care-i iubim mai mult sunt de obicei aceia care ne ranesc cel mai mult.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.

Te urasc pentru ca nu poth spune ce simth pentru tine :X...Te urasc pentru ca nu vreau sa iti cer mai mult decat o clipa de nebunie...Te urasc pentru ca nu poth sa iti spun ca te iubescbig grin:*:Xsad

Şi mă gândesc la ce nu e permis . La ce e interzis . La ce eu numesc : vis love struck !

Ai un mod de a veni usor la mine Si cand iei , iei tot ce e mai bun din mine sigh

Schimba tot raul in bine,ca si eu m`am schimbat pentru tine!love struck

•Stiu ca ii datorez atat de multe, Ca uneori imi schimba viata`n cateva secunde.

•Iti amintesti cand mi-ai zis ca nu o sa fii in stare sa`mi faci rau?!Ai fost!

•Uneori mi-e dor de tot ce am trăit . dar stau şi mă întreb " oare chiar m-ai iubit ? " :-s

Ma`ntreb de multe ori ce mi-ai facut de m`am indragostit pe loc
mi-ai dat foc la inima, ai oprit timpul in loc

Parca secundele sunt ore...cand nu esti langa mine

Am ramas profund remarcata
Cand te-am vazut .m-ai atras cu adevarat

On the first page of our story, the future looked so bright .

I will never regret you or say that I wish I'd never met you, because once upon a time you were exactly what I needed.

Ma indragostesc ca toata lumea...Dar iubesc in felul Meu love struck

Alege sa iubesti si iubeste ce ai ales.

Promit că într`o zi o să te uit winking

Tot ce-a fost cândva a disparut , povestea noastra s-a sfârsit , nu-mi pare rau ca te-am iubit , caci marea mea iubire , e azi o amintire .

Sunt clipe in viata mea, cand ti-as spune tot ce simt straight face, dar stiu ca n`ar conta sad, tu nu m`ai asculta. oh go on

DRAGOSTEA nu se vinde ci se pretuieste winking love struck

A inceput ca o gluma sau prostii . nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi .

Mi-e dor de încă un zâmbet... Am pus atâta suflet. straight face

Vreau ce`i al meu,Sa fie al meu...Nimeni sa nu Iubeasca ce Iubesc...Doar eu ;x !

Como poder recuperar tu amor,
Como sacar la tristeza de mi corazon
Mi mundo solo gira por ti.

E una dintre zilele alea nasoale
Ma gandesc la tine si doar ma doare

Nu mi-ai facut nimic,pur si simplu nu esti
E momentul in care nu ai si iti doresti

Simt cum se scurge-n mine ultima clipa din viata
Si-as da orice din lume sa te vad acum in fata.

Ai ramas in mintea mea...nu te pot scoate nici sa vreau...

Te simt aproape ca pe ingerul meu pazitor
Tu imi dai aripi sa ajung pana la tine in zbor

Sunt ratacit in noapte sub un cer fara stele
Ma las indrumat doar de tine,lumina vietii mele

Imi transmiti fericirea din priviri,ador sa fii asa
Un cer albastru si mult soare in viata mea
Sa fiu cum sunt,fara tine n-as putea

Fara tine.e ca si cum nu as fi eu

Credeam ca traiesc un vis,departe de realitate
Si ca intre noi avea sa fie un sentiment aparte

Sunt doar niste cuvinte ce-mi aduc aminte
De ceea ce-mi spuneai cand te-am cunoscut

Si inca alte cuvinte care-mi intra in minte
Cand cu tine nu sunt si-mi place sa le aud

Vrei sa faci ceva cand ma privesti asa
Vrei sa ma pierd sa ma cutremur in fata

•Iti spun pentru a mia oara , fiecare zi cu tine este extrordinara !

| MarinaElena a răspuns:

Ai incredere in mine! oricatzi baietzi ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine!:X

Ma uit la poze, Dar n`au nici un Efect ...In schimb`.Dka inchid ochii...Mereu imi aduc aminte de cel mai frumos moment"
in intuneric tu esti lumina.

"Mi-e dor sa pot sa nu-mi mai fie dor de tine..."

" Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit happysi mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger! "

"Last night I asked my angel to watch over you. But it came early. I asked him why. He smiledhappy and told me that an angel does not keep another angel!"

Intr-o zi se intalnesc DRAGOSTEA si PRIETENIA.DRAGOSTEA intreaba PRIETENIA: daca eu exist tu ce rost mai ai?PRIETENIA raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima
Nu privi in spate,lasa-n urma tot ce-a fost. Tu incercai sa te ridici….el te tragea in jos. Dar nu ceda cand stii ca inca mai poti,ca tine sunt putine dar ca el sunt toti!

Sa te schimb cu altcineva nu pot caci la tine imi place tot ce nu suportstraight face

Uneori am nevoie de dragoste, alteori de singuratate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig, alteori de caldura, dar intotdeauna am nevoie de TINE…

A-ti fi frica de dragoste inseamna a-ti fi frica de viata, iar cand iti este frica de viata esti pe trei sferturi mort.

Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.

Toate trec, aşa se spune . Dar nimic nu trece fără să lase urme .

As da tot doar ca zambetul de pe buze sa nu-ti dispara!

Sunt o mie de ganduri ce ma`ntorc la tine mereu fara tine e pustiu in sufletul meu|~

Aş putea să renunţ la tot dar la tine nu pot!

Cu greu vei gasi dragostea in gesturi extravagante. Ea se ascunde de cele mai multe ori intr-o soapta sau un zambet bland."

Fericire e cand iti amintesti cat de fericit esti cand iubesti...

Fericirea nu e o destinatie, e un mod de a trai! Fericirea e atunci cand intre 2 aripi incap 2 inimilove struck

Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi.

Nu stiu daca reusesc dar cateodata raman zambind, gandindu-ma ca vreodata o sa fie chiar asa...noi doi :X

Imbracat in zambete aproape orice om e fals, am crezut in ochii sinceri si, da, m-am ars .

~Te vad , dar nu-mi ajunge doar noaptea in vis.Ai cheia ce deschide un suflet inchislove struck!~

Oare a fost un vis ? Unul interzis . era pe cale sa devina realitate ; dar din pacate ... usor usor te`ai dat`n spate .

Vorbe spuse fara rost au stricat tot ce a fost frumos sad .

Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine:*happy

Dragostea este ca un zâmbet, niciodata nu are valoare daca n-o daruiesti.

Ai ramas in mintea mea.nu te pot scoate nici sa vreaustraight face

Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta, pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea

In iubire nu asculta sfaturile altora ,fa cum te indeamna inima!

Adânc în sufletul meu ştiam un lucru, şi anume câtă putere îţi dădea dragostea să distrugi pe cineva

O să ramână amintiri blocate în ochii mei goi . Că se`nvarte ceasul si nimeni nu`l va da inapoi

De-ai privi adanc in ochii mei ai vedea ce insemni pentru mine

Acum mă uit pe geam şi zâmbesc Că-s totuşi amintiri frumoase în care inca mă regăsesc

Pot sa uit cuvintele pe care mi le-ai spus, pot sa uit chiar si lucrurile pe care mi le-ai facut, dar nu pot sa vindec sentimentele pe care le-ai ranit

E un chin in vis desprins .Din subconstien ca as vrea sa nu te pierd .Sa te am permanent love struck

Am invatat ca poate, pentru lume, tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane, tu esti lumea toata!

Poate ti se va plimba pe obraz lacrima dar el va intalni privirea ta in fiecare EA!devil

Dragostea e ca o clepsidra, cand ti-se umple inima,ti se goleste creierul

Si pur si simplu raman fara cuvinte.ma uit peste poze.si'mi aduc aminte

Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang .nu mai pot te iubesc si te vreau inapoi

Ce frumosi sunt ochii tai verzi, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…

Iubirea are preţ pentru cel ce o dă. Cel mai adesea ea nu înseamnă nimic pentru cel căruia îi este dată.

Nu asa se termina toate povestile de iubire? unul pleaca,celalalt ramane.ramane prins in trecut,blocat intr-o iluzie pe care el o numeste "poveste de iubire"

Cea mai mare frumusete este cea invizibila pentru ochi, dar vizibila pentru inima.

Prima dragoste nu, nu se uita niciodata,". pentru ca mereu . vom avea ceva pus deoparte pentru prima persoana care ne-a patruns in inima si ne-a facut sa simtim...Si nu se uita mai ales cand acea persoana tot vine si pleaca din viata ta.

Amintirea este singurul cuvant care ne leaga,Singurul care a trait cu noi,Singurul moment din viata care nu va muri.

Si Stiu Ca'mi V'a Fi Greu`! D'ai Mult Mai Bine'asa`! IL Voi Iubi Mereu Si N'am Sa'l Pot Uita...E Prima Dragoste, Poate Si Ultima`!love struck:Xlove struck

Persoana care te face să te simţi bine poate fi tocmai aceea care ar fi in stare sa te faca sa te simti mai rau.

Traieste pentru cine te iubeste, infrunta-i pe cei care te provoaca si ignora-i pe cei care nu te baga in seama

Cei pe care-i iubim mai mult sunt de obicei aceia care ne ranesc cel mai mult.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.

Te urasc pentru ca nu poth spune ce simth pentru tine :X...Te urasc pentru ca nu vreau sa iti cer mai mult decat o clipa de nebunie...Te urasc pentru ca nu poth sa iti spun ca te iubescbig grin:*:Xsad

Şi mă gândesc la ce nu e permis . La ce e interzis . La ce eu numesc : vis love struck !

Ai un mod de a veni usor la mine Si cand iei , iei tot ce e mai bun din mine sigh

Schimba tot raul in bine,ca si eu m`am schimbat pentru tine!love struck

•Stiu ca ii datorez atat de multe, Ca uneori imi schimba viata`n cateva secunde.

•Iti amintesti cand mi-ai zis ca nu o sa fii in stare sa`mi faci rau?!Ai fost!

•Uneori mi-e dor de tot ce am trăit . dar stau şi mă întreb " oare chiar m-ai iubit ? " :-s

Ma`ntreb de multe ori ce mi-ai facut de m`am indragostit pe loc
mi-ai dat foc la inima, ai oprit timpul in loc

Parca secundele sunt ore...cand nu esti langa mine

Am ramas profund remarcata
Cand te-am vazut .m-ai atras cu adevarat

On the first page of our story, the future looked so bright .

I will never regret you or say that I wish I'd never met you, because once upon a time you were exactly what I needed.

Ma indragostesc ca toata lumea...Dar iubesc in felul Meu love struck

Alege sa iubesti si iubeste ce ai ales.

Promit că într`o zi o să te uit winking

Tot ce-a fost cândva a disparut , povestea noastra s-a sfârsit , nu-mi pare rau ca te-am iubit , caci marea mea iubire , e azi o amintire .

Sunt clipe in viata mea, cand ti-as spune tot ce simt straight face, dar stiu ca n`ar conta sad, tu nu m`ai asculta. oh go on

DRAGOSTEA nu se vinde ci se pretuieste winking love struck

A inceput ca o gluma sau prostii . nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi .

Mi-e dor de încă un zâmbet... Am pus atâta suflet. straight face

Vreau ce`i al meu,Sa fie al meu...Nimeni sa nu Iubeasca ce Iubesc...Doar eu ;x !

Como poder recuperar tu amor,
Como sacar la tristeza de mi corazon
Mi mundo solo gira por ti.

E una dintre zilele alea nasoale
Ma gandesc la tine si doar ma doare

Nu mi-ai facut nimic,pur si simplu nu esti
E momentul in care nu ai si iti doresti

Simt cum se scurge-n mine ultima clipa din viata
Si-as da orice din lume sa te vad acum in fata.

Ai ramas in mintea mea...nu te pot scoate nici sa vreau...

Te simt aproape ca pe ingerul meu pazitor
Tu imi dai aripi sa ajung pana la tine in zbor

Sunt ratacit in noapte sub un cer fara stele
Ma las indrumat doar de tine,lumina vietii mele

Imi transmiti fericirea din priviri,ador sa fii asa
Un cer albastru si mult soare in viata mea
Sa fiu cum sunt,fara tine n-as putea

Fara tine.e ca si cum nu as fi eu

Credeam ca traiesc un vis,departe de realitate
Si ca intre noi avea sa fie un sentiment aparte

Sunt doar niste cuvinte ce-mi aduc aminte
De ceea ce-mi spuneai cand te-am cunoscut

Si inca alte cuvinte care-mi intra in minte
Cand cu tine nu sunt si-mi place sa le aud

Vrei sa faci ceva cand ma privesti asa
Vrei sa ma pierd sa ma cutremur in fata

| frysska a răspuns:

# Vreau privirea aia, vreau acel glas Care ma iubeste si ma scoate din impas!

# Tu stii ca te iubesc, asta e punctul tau forte!

# Zambesc. Imi aprind Tigarea. Te privesc. Spun ca pLec, Tu`mi zici " Te iubesc ".

# Il facea sa rada in cel mai trist moment, L-a facut sa prinda viata cand privea absent

# Uita`te la ea, ce firava pare...dar uita`te in sufletul ei cate are!:)

#mi d0resc så trec prin råzb0i in d0i, noi d0i, d0i c0pii care viseazå la soare dupå ploi!

# Zambeste frate si ia`o in brate, arata`i c`o iubesti si dai sperante.

#Pacat ca trebuie sa trecem prin toate astea...da.cum spuneam.tot raul spre bine! iti promit ca
nimic nu va schimba ceea ce simt, te iubesc si iti multumesc pentru tine!

#[. Vorbeşte mult, e stresantă, e zbuciumată, râde întruna şi fără motiv. Prin felul ei de a fi te face s.o adori. ]

# "El e singurul ce poate, sa'mi promita sa ma minta ca o sa treaca toate! :X"

#E a e` cea care` a avut` mereu` grija de sufLetu` tau` :x!

#"Dar am nevoie de tine ca sa ma iubesti!"

www.status-uri.tk [ de acolo le iau si eu ]

spor la cautat:*.

Întrebări similare