Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Hmm, stiu un server in care ai exp si bani din belsug, iau vanzatorii dau carti pe 50k si iteme de la item mall! :O incearca www.metin2factory.com/ am facut lvl 65 in 2 zile. cred ca iti va prinde bune dar va fi greu sa iti dezvoilti caracterul din joc
Http://www.metin2factory.com/ e cel mai tare :) va zic eu mai ales ca are traducere in engleza si are 2ch
Www.empiremt2.eu e misto gasesty armuri de 66 cu 20 de milioane si fac banii garlaaaa
Frate chiar ni sti incearca si tu empiremt2.eu fate pe sartu rosu server cronikal
Salut...am gasit un sv nou www.longju3.us
Aici este clip'ul jocului http://www.youtube.com/watch?v=qOPfyBTNpKk
WWW.u1u1.net asta e cel mai calumea uitati-va pe youtube fabi intime +9 fara sa cada ubgrade si nu cere nimica la ubradat decat bani:P
Www.longju3-reloded.com e servar cumperi armuri pana la 34 +9 cu 150k, armura de 61+1 500k, si items adica sabia +1 tot ce rei de la delari cu 500k :)):)):)):)):))