anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care stiti descrieri de hi5 ori statusuri, noi misto de fete sau viata, sau ceva ce a fost in trecut...Ms!

Răspuns Câştigător
| GeoOrgiannna a răspuns:

De cite ori ma veti privi cu ura si manie,de atitea ori va voi zambi cu multa simpatie.

Nu E NeVoie Sa Ma pLaca ToaTa Lumea.La FeL Cum Nici Eu` Nu`i Plac Pe tOtsi !

Atunci cand vei vrea sa ma ranesti , adu-ti aminte ca ai facut-o deja

•S-a sters, la fel cum vantul adie incet frunzele de prin parcul prin care obisnuiam sa stam, la fel si timpul va sterge aceste sentimente si simtiri care-mi rup sufletul in doua.

•Ma indepartez incet , voi sterge tot, mi-e greu dar o voi face!

As face orice sa te mai pot avea…chiar daca acum esti cu altcineva :X:X

cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac.cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc.cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd.iar acum cand te-am pierdut,mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata.
Nuu` snt 0 sfanta da nici 0 bagab0anta, respect ptr baietii` care stiuu` s` pretsuiasca 0 fata

Fiecare lucru-si are vremea potrivita, si fiecare varsta-si are nebunia ei de-o clipa"

Cateodata ma mai intreb . unde esti ? … ce mai faci ?cu cine te intalnesti ? Cu ce cuvinte as putea sa iti spun mai usor ca imi este dor ?

» " Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin… "

Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mie dor de tine!

"• Zambeste mereu` . chiar daca ti`e greu . chiar daca te doare . zambeste si fi tare`!happy •"

"• Am invatat sa respect • EA respecta doar banii • EU am invatat sa lupt singura • EA e zero fara tati si mami •"

"Oameni se intalnesc si se despart...se despart pentru ca au facut imprudentza de a se cunoaste... se despart dar , NU se uita:X:X:X:X:X"

Cu greu urâm ce am iubit cu adevarat

regina .un pion .o luptatoare .un fior .o valoare .Un plus de calitate, un minus inexistent .o fata cu acelasi sentiment!

Daca viata iti da 1000 de motive sa plangi, demonstreaza-i ca ai 1001 motive sa zambesti!

Am invatat sa nu pierd timpul cu cineva care nu este disponibil, sa si-l petreaca pe al lui cu mine

Zilele trec si realizez ca am pata pusa pe tine,chiar daca stiu ca nu`i bine pe mine sa ma mint nu tzine. Stau si te privesc cum treci…. Te uiti cu coada ochiului si am o senzatie nebuna

"# A inceput sa zambeasca mai desღღ Iar ei intorc capul plini de interesღღ Ce a fost sau nu in trecut.ღღ Acum ea a uitat demult !

Cand plangi inseamna ca esti trista,cand te incrunti inseamna ca cineva te enerveaza ,cand razi inseamna ca esti fericita ,dar cand zambesti esti cea mai frumoasa fata de pe pamant

Cum e cind persoana iubita te ignora, cum e cind cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plinge dar n-ai ce sa faci! Iti vine sa urli dar te abtii, taci si plingi!

Dragostea inseamna sa-i dai cuiva puterea de a te rani sau chiar de a te distruge, sperand in acelasi timp ca n-o va face niciodata…

Cand ai trait iubirea vietii tale si cineva te paraseste cu cuvintele "nu mai suntem iubiti, dar totusi ramanem prieteni", e ca si cum ti-ar fi murit cainele si mama ta ti-ar spune ca poti sa-l mai pastrezi, daca vrei…
Vezi?Nu e trista deloc,zambeste suav,are privirea de foc.E dulce si o iubesti stii bine, dar ea nu se mai gandeste la tine tongue

""| Ce`as putea sa mai scriu? Cel ce ma invatase sa fiu puternica a plecat! Jur ca o sa invat sa fiu rece! Asa, pur si simplu, ca tine. |""

Desi nu este o boala de ochi, gelozia duce la orbire.

Gelozia trage in toti si se raneste intotdeauna pe sine

De cite ori ma veti privi cu ura si manie,de atitea ori va voi zambi cu multa simpatie.

Nu E NeVoie Sa Ma pLaca ToaTa Lumea.La FeL Cum Nici Eu` Nu`i Plac Pe tOtsi !

Atunci cand vei vrea sa ma ranesti , adu-ti aminte ca ai facut-o deja

•S-a sters, la fel cum vantul adie incet frunzele de prin parcul prin care obisnuiam sa stam, la fel si timpul va sterge aceste sentimente si simtiri care-mi rup sufletul in doua.

•Ma indepartez incet , voi sterge tot, mi-e greu dar o voi face!

As face orice sa te mai pot avea…chiar daca acum esti cu altcineva :X:X

cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac.cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc.cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd.iar acum cand te-am pierdut,mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata.
Nuu` snt 0 sfanta da nici 0 bagab0anta, respect ptr baietii` care stiuu` s` pretsuiasca 0 fata

Fiecare lucru-si are vremea potrivita, si fiecare varsta-si are nebunia ei de-o clipa"

Cateodata ma mai intreb . unde esti ? … ce mai faci ?cu cine te intalnesti ? Cu ce cuvinte as putea sa iti spun mai usor ca imi este dor ?

» " Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin… "

Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mie dor de tine!

"• Zambeste mereu` . chiar daca ti`e greu . chiar daca te doare . zambeste si fi tare`!happy •"

"• Am invatat sa respect • EA respecta doar banii • EU am invatat sa lupt singura • EA e zero fara tati si mami •"

"Oameni se intalnesc si se despart...se despart pentru ca au facut imprudentza de a se cunoaste... se despart dar , NU se uita:X:X:X:X:X"

Cu greu urâm ce am iubit cu adevarat

regina .un pion .o luptatoare .un fior .o valoare .Un plus de calitate, un minus inexistent .o fata cu acelasi sentiment!

Daca viata iti da 1000 de motive sa plangi, demonstreaza-i ca ai 1001 motive sa zambesti!

Am invatat sa nu pierd timpul cu cineva care nu este disponibil, sa si-l petreaca pe al lui cu mine

Zilele trec si realizez ca am pata pusa pe tine,chiar daca stiu ca nu`i bine pe mine sa ma mint nu tzine. Stau si te privesc cum treci…. Te uiti cu coada ochiului si am o senzatie nebuna

"# A inceput sa zambeasca mai desღღ Iar ei intorc capul plini de interesღღ Ce a fost sau nu in trecut.ღღ Acum ea a uitat demult !

Cand plangi inseamna ca esti trista,cand te incrunti inseamna ca cineva te enerveaza ,cand razi inseamna ca esti fericita ,dar cand zambesti esti cea mai frumoasa fata de pe pamant

Cum e cind persoana iubita te ignora, cum e cind cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plinge dar n-ai ce sa faci! Iti vine sa urli dar te abtii, taci si plingi!

Dragostea inseamna sa-i dai cuiva puterea de a te rani sau chiar de a te distruge, sperand in acelasi timp ca n-o va face niciodata…

Cand ai trait iubirea vietii tale si cineva te paraseste cu cuvintele "nu mai suntem iubiti, dar totusi ramanem prieteni", e ca si cum ti-ar fi murit cainele si mama ta ti-ar spune ca poti sa-l mai pastrezi, daca vrei…
Vezi?Nu e trista deloc,zambeste suav,are privirea de foc.E dulce si o iubesti stii bine, dar ea nu se mai gandeste la tine tongue

""| Ce`as putea sa mai scriu? Cel ce ma invatase sa fiu puternica a plecat! Jur ca o sa invat sa fiu rece! Asa, pur si simplu, ca tine. |""

Desi nu este o boala de ochi, gelozia duce la orbire.

Gelozia trage in toti si se raneste intotdeauna pe sine

Aiurea te minti ca nu'ti pasa! Aiurea spui ca nu mai conteaza! Aiurea te prefaci ca esti bine! Ce greu e sa invingi cand lupti cu tine!

.Chiar crezi ca ma afecteaza!?`Zambesccc.c din n0u`. asta`i t0t ce c0nteaszaa`.

Nu-ti face griji pentru oamenii din trecutul tau...Exista un motiv pentru care nu sunt si-n prezentul tau!

Nu te distruge pentru cineva ce nu te merita .

Joc acelasi rol, in acelasi decorAm o mie de voci in cap, in cor, nu stiu ce vor Din speranta ca-n distanta o sa apari ca un sol O sa las un scaun gol, lumina aprinsa pe hol

Lasa persoana pe care o iubesti sa plece ! Daca se va intoarce , i`a pasat d tine intotdeauna daca nu , nu i`a pasat niciodata !

everythink happens for a reason

true love story never ends

every story has an end,but in life every end is just a new BEGINNING

Chiar daCa eL nu o sa`Mi sp0ona " nOapTe bUna! " , sau pe sTrada " buNa ! " . am o pRieteNa caRe ma suNa ca sa`mi sp0ona " faTa ejti de 1000 de oRi mai b0ona deCat aia pe caRe eL o suNa`

"cati ati ramas alaturi de cand eram mici?si cati ma veti ajuta atunci cand pic sa ma ridic?iti numeri prietenii acum,si iti dai seama ca nu`i asa cum credeai tu ci cum zicea tata si mama"

"...Good girls are found in every corner of the Earth.BUT unfourtunately the Earth is round...

Cineva-mi spunea sa iubesc...Sa-i fac pe plac? Nu ma indragostesc... Nici daca ma impusca cupidon in cap.si asta sa fie clar."

Vreau sa-i fac sa zambeasca pe cei care au plans si sa-i uit pe cei care m-au uitat

♥ "Erai un rau ce imi facea bine Dar mandria sh orgoliul meu m'au facut sa renunt la tine:X ♥"

Oare de ce te-as astepta un veac? ...La naibaaa! ...Dragostea e doar un fleac! b-)

{ }Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J

Zambec.Traiesc.Cant.Dansez.Si...poate iubesc

Acum pot s`ascund fiecare lacrima ce`mi cade Pt`ca am crescut... Cica acum sunt mare... iar cateodata nu`mi permit s`arat cat de mult ma doare

Pentru ca nu sunt altceva decat un copil ciudat. Ce vrea sa stea mereu imbratisat

I am a single lady I`m waiting for your love;x

Niciodata nu ai inteles cate am facut pentru tine Nu ma mai uit in urma:-J O sa`mi fie bine

''Invata sa ai un zambet ascuns in inima ta si nu varsa pentru nimeni nici macar o lacrima.Nu`s asa de buna de pus in rama.Dar n-am regrete.Stii,refuz sa cred ca sunt o drama.''

''Traim intr-o lume obositoare stapanita de statusuri si avatare.O lume virtuala plina de culoare!''

Nu are rost, stiu ca in fata mea, ai fost...un actor grabit…care spune replica si apoi pleaca zambind, care pleaca, imediat ce piesa a luat sfarsit, Bucuros ca rolul a fost usor, alearga. spre alt decor ?!

Conectata la dragoste… Vrei si tu?

Privirea, glasul, atingerea ta. Vor fi etern in inima mea, aici le pastrez, le rasfoiesc zi de zi, ca pe o carte cu titlul "Am fost si Vom fi".

FoOrmeAza` NumaRuL` meUu` Ori De caTe oRi vRei Sa` vOrbim` . Cheama`ma Sh o sa vyn`!

Deja iUbirEa`i dem0data` Baietii v0r aSaa` de0datA. PaRem 0 prAda` prEa us0aRa ! fEtel0r` Sa nu cEdatsii din priimA sEara!"

P0ate n.am aratat ce simt,imi pare rau.Nu mai conteaza,oricum in ultima vreme t0ate visele se fac scrum,a f0st un epis0d frumos, asa ai zis si tu,insa prezentu-i cam dureros,nu p0tsi spune NU.""

Sentimentul nu dispare ca vacantsa de vara.Une0ri e mai n0civ ca fumul tras dintr.0 tsigara . :-X""

Se grabeste s-ajunga dincolo de ploi,dar pâna atunci mai înfrunta furtuni si noroi :-)

Fetele aU inCepUt sa faKaa ce vOOr ! tOtul e show.`! Sii baietii vOOr din nOu`!

|| Jtii` ca ViatSaa` e ca zaRuL .`! se rOstOgOleSte .`! Cine e mAi prOstt`.aLa` se ParLeSte .` =x "

DaCa` ai imPreSia` ca tOtuL` va Dura La nesfarSiT` . Bun veniT in ReaLitateAa` crudA` .Gandesti greSiT` !"

"0 lume in kre n iubim sh tuu` 0 stii`, m` ai, m` vrei, iar e0, e0 t privesk sh`mi ajunge, t simt sh nuu` m` satur, t am sh t mai vreauu` smug

Ce s`ar intampla cu mine Fara suriOara mea?! As face nOptile zile Daca n`ar fi ea.

Desi am trecut prin multe suntem inca *PRIETENE* pentru ca nu pOti sa cazi cand tii pe cineva de *MANA*! ♥Te iubesc♥ !""

NiciOdata n-ai uitat sa fi langa mine,Si eu vOi fi mereu, la fel,langa tine;x;X

Tu ai fost singura care mereu, mereu m-ai ajutat,M-ai salvat atunci cand am simtit ca lacrimile m-au innecat>;D

Prietenia nu tine de mOda,nu e ceva ce se pOarta dOar sezOnul acesta.nu se cumpara si nu se vinde,este insa cea mai buna investitie in aceasta viata

Ele prOvOcator danseaza, pe tOcuri nu pe masa le place bunu` gust si`O dOza de viata ;x

at cand cazi;-s.eu O sa t ajut sa t ridici,cand simtzi ca iti e greu,vOi fi mereu aici,cand tOata lumea,te va respinge.eu vOi fi aprOape d suflethul tau >;d

peste t0ate O s` trecem cu capuu`n sus . N` avem una p` alta, asta`i mai presus

Nu tOate lucrurile ne vOr merge bine,dar vOm trece peste tOate amandOua:tu si cu mine.;x;x;x

` Ea E Langa Mine Cand Problemele Sunt Multe.Si Tot Ea E Singura Care Are Rabdare Sa Ma Asculte.Te Iubesc Si Punct!

si ce daca e lumea rea ma ajuta sora mea si la rau si la bine nu se desparte de mine

Noii`2`am`facuut`un`legamant` Cat`voom`traii`pe`pamanth` Nimenii`sa`nu`ne`desparthaa` Nikiodataa`nikiodata`

Cand prietenii sunt cei adevarati, ei reprezinta cel mai sigur lucru din lume.

Un prieten este cineva care te stie pe dinafara si inca-i mai place ce vede.

Pt a-ti face un prieten trebuie sa mai inchizi cate un ochi.Pt a-l pastra insa pe amandoi.

Un prieten te accepta asa cum esti,dar spera la ceea ce ai putea sa fii

Tin la tine pentru ca stii sa ignori slabiciunile si ratacirile mele si ma sustii cu fermitate sa dau ce-i mai bun din mine.

Tot ce pot face pentrul prietenul meu este sa-i fiu pur si simplu prieten.Nu am averi cu care sa-l rasplatesc.Daca el stie ca prietenia lui ma face fericit,nu va dori o alta recompensa.In asta consta maretia prieteniei. ...

Un prieten este alaturi de tine atunci cand nu mai e nimeni altcineva...

Prieteni, tovarasi de drum,iubiti, ne sunt cei care ne acorda increderea lor deplina.

Temelia adevaratei prietenii este incredere !Edificiul ei-respectul...

Prietenii trainici sunt cu adevarat una dintre bogatiile vietii.Avutia ta este acolo unde sunt prietenii tai.

Prietenii cei mai apropiati sunt cei care inteleg cel mai bine ce e cu viata noastra, carora le pasa de noi la fel ca si noua,care ne sunt alaturi la succese si la esecuri, sunt cei care rup farmecele asupra singuratatilor noastre.

Kilometri obositori trec repede si ii parcurgi mai vesel, mai usor...Si lumea-ntreaga pare mai senina cand ai un prieten drept insotitor.

Prietenii au ceva ce iti lipseste...de pilda optimismul.Ei te fac sa simti ca totul va fi bine in lume cat timp iti vor sta in preajma

Un lucru bun devine mai bun si mai frumos daca poti sa-l imparti cu prietenii.

Nu exista iubire mai mare si mai puternica decat cea pe care o exprima prietenia

Prietenia inseamna iubirea suprema, cel mai valoros lucru, cea mai deschisa comunicare.adevarul cel mai sever,cel mai sincer sfat si cea mai mare comuniune de ganduri de care sunt capabili femeile si barbatii

Prietenia se masoara doar in amintiri,voie buna,liniste si iubire...

-Prietenii sunt tot ce conteaza,nu as putea trai fara dragostea lor

sA`SE`oFtiCe`DoOsmanyy` ` K`te-am`PE`tN``mAMy``>

Adevarati prieteni nu sunt aceia care te urmeaza in sir indian, ci aceia care iti arata greselile si iti raman alaturi orice s-ar intampla

Prietenul adevarat iubeste oricand ! Si in nenorocire devine ca un frate !

Ea mi`e ca 0 s0ra, ne intalnim la sc0ala la aceiasi 0ra.Avem idei fixe, radem dup` culise, iar cand c0rtina a cazut, veselia a`nceput \\ /

cand ea e langa mne, uit d` t0t sh m` simt bine

Tot ce ai auzit de noi stii ca nu e adevarat, hai lasa-ne pe noi sa-ti aratam cum suntem defapt

Prietenia este tipul de dragoste pe care ne inchipuim ca o traiesc ingerii

un prieten adevarat iti vede prima lacrima,o sterge pe a2a,si o opreste pe a3a.

Exista aceea persoana care te schimba atat de mult.incat iti este imposibil sa iti mai aduci aminte cum erai inainte ca ea sa intre in viata ta

Prietenia noastra nu e chiar perfecta dar ma intelege sh imi suporta toate "prostioarele" mele o iubesc:X:X

si o sa fie bine chiar daca mai avem probleme.iti spun stai linistita deci nu te teme...ca multe vin si toate trec chiar daca raman semne...si orice semn se vindeca dupa o vreme!

Sh s`au spus multe v0rbe rele despre n0i . _|_ la t0tsi kre auu vrt s` ne traga inap0i!

Dintre t0ate prietenele kre le-am cun0skt tuu esti cea p` kre nuu vreauu s`0 uit . Sh daca` m0r inaintea ta, v0i ajunge`n rai sh t` v0i astepta 8-

Cine sa-ti aduca soarele in zori Cine sa-ti arate curcubeul dupa nori Cine sa-ti vegheze somnul Cine sa-ti duca dorul Cine sa-ti simta privirea, cand cerul e senin daca nu eu

A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger

Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii .

sper ca te-am ajutat :X :*:*

2 răspunsuri:
| Adela50 a răspuns:

->Se intampla in viata sa iubesti dar sa fii ranit … iti iei viata de la capat, vrei sa uiti tot, dar amintirile sunt mereu in inima ta amintindu-ti ca iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta . Acum e tarziu, sa mai adaug ceva la tot ce a fost frumos … sau depanat atatea amintiri,atatea ganduri frumoase ,atatea clipe minunate intr-un timp asa de scurt incat mi-a amutit gandul printre lacrimi. Am colindat cu tine printre imagini pline de frumusete , imagini asa de placute pe care nu am cum sa le uit vreodata. Ma intreb mereu acelasi lucru de ce trebuie sa iubim atat de mult persoane cu care nu putem fi daca nu suntem facuti unul pentru celalalt …. De ce ne-am intalnit ?De ce a trebuit sa vii in viata mea si sa patrunzi atat de adanc in sufletul meu? … daca nu am fost alesul inimii tale…De ce sufletul de multe ori ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el? Oare exista dragoste absoluta? Sau ochii care nu se vad se uita? Cand imi amintesc clipele petrecute impreuna imi vine sa mor de dorul lor . A fost un vis aproape implinit! m-am lasat purtata de glasuri pe aripile amintirilor,ca sa retraiesc inca o data clipa noastra… Imi amintesc primele clipe in care ne-am cunoscut , clipele pe care le-am petrecut impreuna , toate acele zile in care mergeam tinandu-ne de mana si povesteam , primele momente petrecute impreuna ca iubiti , nu voi uita primul sarut , clipa cand in brate ne strageam si simteam cum iti batea inima , cum ne alintam si ne sarutam… cat de dulce putea fii sarutul tau… cat de mult imi placeau ochii tai , Nasucul tau, gurita ta …cat de mult te iubeam… Imi amintesc tot… acele nopti frumoase,cand ne iubeam amandoi nebuneste la lumina stelelor si ne sarutam frantzuzeste.Cum as putea uita asa ceva…Dar tu cum ai putut sa uiti asa ceva ? A fost o parte din visul la care am visat o viata intreaga. Pentru un moment imi venea sa plang de fericire , credeam ca tu esti persoana la care visam de atata timp, asa cum ai spus si tu… Am stiut de la bun început ca vei pleca, dar inima mea a refuzat sa creada ca ne vom desparti . Visam alaturi de tine, insa acum mi s-au spulberat toate visele. Nu credeam ca ultimul sarut va fi atat de plin de suferinta… Imaginea ta îmi apare in minte de multe ori…apari ca un înger… Te uiti la mine cu blândete, îmi zâmbesti ca atunci… si…dispari! Acum sper ca esti fericita,stiu ca nu mai insemn nimic pentru tine , dar ma multumesc sa stiu c-a fost candva…ceva intre noi si ca am trait amandoi acelasi vis… Sper sa nu ajungi sa suferi asa cum sufar eu… In sufletul meu va ramane mereu acel sarut dulce cu care mi-ai furat inima…Iar numele tau este scris in inima mea el va ramane acolo pentru todeauna … Vei fii mereu o amintire frumoasa pe care seara de seara o sa mi-o amintesc…un gand care va ramane in mintea mea si in sufletul meu o viata intreaga , pentru ca asa cum ti-am zis ai fost cel mai bun si mai scump sufletel de om pe care l-am intalnit vreodata… alaturi de tine am petrecut cele mai frumoase clipe din viata mea… De ce am crezut ca tu esti ingerul pe care m-i la trimis Dumnezeu ? Ce te-a facut sa crezi ca nu esti tu persoana care imi apartine ? Cateodata noaptea te visez…. ca te tin in brate si ca te strang la piept … as face orice sa nu ma mai pot trezi din acel vis frumos… as dormi o viata intreaga pentru ca stiu ca daca deschid ochii si ma uit langa mine tu nu mai esti …visez ca te voi avea inapoi odata…ca voi retrai acele clipe minunate…in care sa iti mai aud glasul cum imi sopteste "te iubesc" visez ca te strang iar la piept si ca simt cum iti bate inima si imi soptesti ca bate numai pentru mine.Visez ca ne mai trezim amandoi impreuna si ca esti iar in bratele mele… as face orice sa mai retraiesc acele clipe frumoase … O singura data in viata gasesti dragostea adevarata…si asta daca ai noroc…soarta a dat peste mine si am gasit-o ! Dar pana la urma din cauza mea si din cauza ca tu ai inteles altceva s-a spulberat tot !Cand am scris aceste randuri mana mea a scris dupa dictarea creierului si a sufletului caci ochii mei nu au mai vazut au fost plini de lacrimi iar inima mea mai avea un pic si inceta sa mai bata , fiecare lacrima care a alunecat pe obrazul meu,a fost o picatura din dragostea enorma pe care am purtato pentru tine.Am incercat sa scap de ele dar au ramas in sufletul meu… vreau sa iti spun ca ti-am scris o scrisoare cu picaturi de lacrimi din sufletul meu iar cu vantul ti-am soptit-o. Am chemat vantul si i-am spus sa te mangaie pentru ca eu nu mai pot … Cand simti o adiere de vant sa stii ca eu am trimis-o , de dorul tau ,ca sa stii ca eu inca ma mai gandesc la tine … …esti singura persoana pe care nu am reusit s-o uit…desi nu mai suntem impreuna , nu pot sa mi te scot din gand …vreau sa vii sa-mi stergi lacrimile si sa-mi spui ca ma iubesti…sa ma strangi in bratze,te vreau inapoi langa mine…dar stiu ca nu se poate… Intr-o zi o picatura de ploaie sau un fulg iti va atinge usor obrazul sau buzele !nu il alunga pentru ca acela sunt eu .atingandu-te,mangaindu-te , si soptindu-ti cat de mult te-am iubit … poate odata imi vei auzii glasul si te vei intoarce la mine… sa iti spun acel cuvant pe care in fiecare zii ti-l spuneam cu gandul , cu fapta , sau cu vorba. Acel cuvant care venea din adancul sufletului meu…Acea expresie care ma tulbura… Acel …"Te iubesc"… < Am incheiat Multe Relatzii fara sa privim inainte, fara sa privim inapoi, fara sa privim….sadsad Pentru ca ochii Nostrii erau prea plini de lacrimi pentru a mai putea privi. Raman lacrimi grele si sarate, raman nopti nedormite si clipe nedorite, raman intrebari fara raspuns, buze nesarutate indeajuns, ramane gandul ca poate intr-o zi…se va schimba ceva…sick< De Multe Ori. Lumea nu era a noastra, lumea nici nu exista, noi eram lumea.Cand Eram alaturi de Persoana iubita.sad. Totul Parea Un Joc. DuPa Aceea. Traiam cu amintirea iubitei , cu vorbele pe care mi le rostea candva, cu promisiunile pe care mi le facuse candva… Dar.Se spune ca Dumnezeu le da oamenilor exact cat pot duce si ca sunt incercari pe care le primim tocmai pentru ca le putem duce…De Aceea.Niciodata Sa Nu Incetam Sa CREDEM IN IUBIRE.sad… De crezi ca iubirea- i un joc De crezi ca iubirea nu doare, N-a fost iubire a fost un joc N-ai iubit, iubirea doare …. Dar Nu Uita. Ca Intotdeauna.Cineva Este Acolo Pentru Tine. Si Oricat de Mult Am Suferii… E si mAINE O Zii. > iubirea este…hmmmm…nimeni nu stie ce este…dar cu totii cunoastem sentimentul…cel putin o data in viata simtim ca iubim…iar atunci suntem in nori…dar de cele mai multe ori ajungem pe pamant inapoi…dar avem senzatia ca mult mai bine ar fii sub pamant…asta e iubirea…incepe cu niste "fluturi" in stomac…dupa iti cresc aripi…ajungi sa zbori in inaltul cerului cu pers pe care o iubesti…dar vine furtuna ( gelozie, posesivitate, minciuni, infidelitate) si parca deodata te ratacesti…ii scapi mana…si nu’l mai regasesti…si atunci aripile se usuca, cad si odata cu ele cadem si noi…si ajungem sa vedem din nou cruda realitate… Am trait cu totii o iubire imposibila, o iubire ilegala si naiva, in care iti spuneai mereu ca se va intoarce, ca se va schimba. Am crezut cu totii intr-o relatie care parea ca va dura pentru intotdeauna, si am platit scump pretul naivitatii pentru ca "intotdeauna" pare sa nu existe. sick< Am incheiat Multe Relatzii fara sa privim inainte, fara sa privim inapoi, fara sa privim….sadsad Pentru ca ochii Nostrii erau prea plini de lacrimi pentru a mai putea privi. Raman lacrimi grele si sarate, raman nopti nedormite si clipe nedorite, raman intrebari fara raspuns, buze nesarutate indeajuns, ramane gandul ca poate intr-o zi…se va schimba ceva…sick< De Multe Ori.

●Ce sunt eu ?!●
Sunt o simplă fată. smug
Sunt fata care are ceva special. day dreaming
Sunt fata care are sclipirea aceea în ochi.Şi nu îmi sclipesc ochii din cauza excesului de Mascara. Spre deosebire de tine. ;
Sunt fata care iubeşte muzica. :X
Sunt fata care urăşte minciuna. x(
Sunt fata care este foarte sigură pe ea.
Sunt fata care întodeauna mai are ceva de spus, chiar dacă discuţia s-a terminat.
Sunt fata care nu supOrtă prietenii falşi oh go on

Sunt fata care viseazăă cu ochii deschişi. ;
Sunt fata care iubeşte dulciurile. :X
Sunt fata care adoră vara ! :X
Sunt fata care nu e perfectă. Şi nu cerşesc complimente sau suspine şi zâmbete false. [-x

●Ce ştiu ?!●
Ştiu că am prieteni adevăraţi, care nu mă lasă la greu. :X
Ştiu că lumea e rea.
Ştiu că viaţa e făcută pentru a fi trăită. > <
Ştiu că nu sunt Miss Univers. Spre deosebire de altele ! )
Ştiu că totul trece.

●Ce cred ?!●
Cred că prietenul fără defecte nu există. [-x
Cred că uneori, viaţa e nedreaptă. (
Cred că prietenii mei sunt cei mai buni ! > <
Cred că toată lumea are defecte.dar şi calităţi.

●Ce vreau ?!●
Vreau să devin cineva.
Vreau ca prietenii mei să nu se schimbe niciodată. [-x
Vreau o poveste fără sfârşit. :X

●Ce aştept ?!●
Îl aştept pe Făt-Frumos. smug

IMi place sa ma
DISTREZlove struck:*:*:*
Id:

De acum nu ma mai mint! Trebuie sa spun ce simt!:X"

●Shi zambesc in intuneric.●.sa se fac s0are! :X●"

Nu sta p ganduri,spune`le verde`n in fata`.ca n`ai nevoie de cei kre te fura in viatsa`! [winking]`"

"`O vezi cum pleak cu ochii goi.uh prea mandru.straight face crezi ca vine inapoi! `"

| Tweetymrrr a răspuns:

»" Nu-mi stricatzi praosta dispozitzie… "

» " In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta… "

» " Am visat prea mult ce nu trebuia(puncte de suspensie)am vrut prea mult ce nu trebuia(puncte de suspensie)acum toti sunt fericiti(puncte de suspensie).iar eu plang printre zambete si rasete(puncte de suspensie) "
» " Zambesc la stele, si ele(puncte de suspensie) "

» " Tot ce e in sufletul meu este aici si asta nu cred ca se v-a schima curand cum nici eu nu sunt genu care sa ma schimb… "

» " Toata lumea e suparata cand sunt eu fericita si toata lumea e fericita cand sunt eu suparat(puncte de suspensie)mai bine sunt mereu suparata decat sa fie ceilalti suparati(puncte de suspensie)dar acum, nimeni nu-mi poate lua fericirea(puncte de suspensie) "

» " Mai bine mor pentru ceva, decat sa traiesc degeaba… "

» " Il iubesc si prostutzul nu-si da seama(puncte de suspensie)"

» " Priteni falsi sa dea BUZZ, astazi fac prezenta! "

» " Cel mai nasol lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul(puncte de suspensie)"

» " A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasc.
Im not addicted…I’m just affraid of that voice that says ‘goodbye!
"Cute enough to make you look twice, Sweet enough but not too nice, A lil crazy but not too wild, The kinda girl that'll make you smile

God made mud, God made dirt, God made boys so girls can flirt

If your name was sleep, I would be doing you in bed right now.

I can't be with you So all I will do is sleep. Please don't wake me up from this dream For it's all of you that I can keep

As I lay in my bed looking at the sky I thought "Were the heck did my ceiling go?

I am off in that wonderful land where I can have anything i want! When i wake up i'll have to face reality for the next 12 hours so !Leave me alone!

Looking in the mirror Here's what I see A sad little girl staring back at me She acts so tough And so grown up But that's not who she really is And it's not who she wants to be I know this because that little girl is Me

Somewhere there's someone who dreams of your smile and finds your presence in life worthwhile so when you are lonely remember it's true somebody somewhere is thinking of you.
To get to heaven first you have to die.

LIfe sucks, love sucks, u suck.

An eye for an eye makes this world blind(puncte de suspensie)

Why be difficult, when with a bit of effort, you can be impossible?

Damn right, I am good un bed: I can sleep for days.

There always are two opinions – mine and the wrong one

Of all the things I’ve lost(puncte de suspensie)I miss my mind the most happy )

good girl (puncte de suspensie) bad intentionshee hee

Baby you think im gonna cry just because i lost you? Every time i lose one, i bounce back with two.
nOi mergem p sarma(puncte de suspensie)pasheste cu atentzie(puncte de suspensie)nu vrem sa cadem(puncte de suspensie).sub nOi e prapastia(puncte de suspensie)e lOmea cu vise spulberate(puncte de suspensie)ai grija cum calcihee hee
te salut in stil Armani ca sa moara toti dusmanii
01. Acela care nu se iubeste pe sine insusi nu stapaneste nimic pe lumea asta…
02. Acum cand te iubesc te rog nu spune NU doar pentru tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu !
03. Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut, inca ii mai simt amprenta lui… 04. Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima(puncte de suspensie)
05. Ai grija de zambetul tau, de buzele tale, de sufletu meu(puncte de suspensie)Ai grija de inima mea(puncte de suspensie)Ai grija de noi si de dragostea noastra…
06. Ai inchis marea in ochi si soarele-n suflet, ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, te iubesc si n-o sa renunt niciodata la tine(puncte de suspensie)
07. Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si iubirea incepe cu tine si cu mine
08. Alfabetul incepe cu litera ‘a’, numaratoarea cu ‘1', tristetea incepe cu o lacrima, bucuria cu un zambet, iar fericirea mea incepe cu tine(puncte de suspensie)
09. Alfabetul inepe cu A(puncte de suspensie) numaratoarea cu UNU(puncte de suspensie)supararea cu o LACRIMa(puncte de suspensie) dragostea cu tine INGERAS :X:X:X
10. am gasit un inamic cu numele de pupik(puncte de suspensie) ti-l trimit rapid ca e mic si l-am prostit(puncte de suspensie)e mort dupa buzele tale daca nu te pupa moare :*:*
11. Am nevoie de 5 minute din viata ta: in primul sa te sarut, in al 2-lea sa-ti spun ca mi-e dor de tine, in al 3-lea cat te iubesc iar ultimele doua sa ramai cu mine(puncte de suspensie)
12. Am plans, am suferit, am pierdut atatea, totul pentru o cauza nobila : IUBIREA dintre noi doi(puncte de suspensie)

13. Am sa-ti spun un cuvant care doare: IUBIRE, pentru el exista remediu prin : dragoste, incredere, devotament, sinceritate, suflet, iar pentru mine acest remediu esti tu (puncte de suspensie)
14. Ar trebui sa te denunt pentru trafic de droguri! Dar nu o fac pentru ca sunt dependenta(puncte de suspensie) si as muri fara o doza zilnica din sarutarile tale!
15. As vrea acum sa ma trezesc cu un sarut, cu tine, sa-ti spun ca te iubesc, sa ma atingi pe mine, sa nu conteze vreun prieten ci numai tu si eu. TE IUBESC!
16. As vrea sa colorez padurea, Sa pot s-o fac in mii de feluri, Sa pot sa intalnesc iubirea, Ce se coboara dinspre ceruri…
01. Cioc-cioc ! - Cine-i ? - Berea ! - Intra !
02. A gresi este omeneste(puncte de suspensie)totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste(puncte de suspensie)
03. A pretty girl can kiss a guy(puncte de suspensie)a bird can kiss a butterfly(puncte de suspensie)the rising sun can kiss the grass(puncte de suspensie)but you my friend! yes you! YOU CAN KISS MY ASS !
04. Abia astept sa apari pe mess(puncte de suspensie)
05. Abonatul yahoo Messenger nu poate fi contactat. Incercati mai tarziu. Sau mai bine nu
06. Acuma m-am trezit ! Pa, ma culc(puncte de suspensie)
07. Alti numara cate stele is, da io cate nu-s(puncte de suspensie) "
08. Am citit ca tutunul dauneaza si m-am lasat de fumat! Am citit ca alcoolul dauneaza si. m-am lasat de baut ! Am citit ca sexul dauneaza si? m-am lasat de? citit !
09. Am luat o razna(puncte de suspensie)promit sa o dau inapoi(puncte de suspensie)
10. Am un cap perfect patrat !
11. Angajez CLOWN. Rog seriozitate!
12. Arati asa de bine, incat era sa fac infarct!
13. Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot! acuma citeste fara animale(puncte de suspensie)
14. Astazi eram in biserica si cand ma uit la cucoana de langa mine, isi aprindea tigara.(puncte de suspensie)Doamne sa scap berea din mana nu alta(puncte de suspensie)
15. ATENTIE daunez grav sanatatii !
16. Atunci cand te simti trist si descumpanit, gandeste-te ca odata ai fost cel mai tare si mai rapid spermatozoid dintre toti.
17. Ballentine`s Day !
18. Banii nu fac fericirea, o cumpara gata facuta !
19. Barbatii ar spune mai putine minciuni daca femeile ar pune mai putine întrebari(puncte de suspensie)
20. Bate si ti se v-a deschide(puncte de suspensie)proces penal!
21. Beau bere(puncte de suspensie)sa-l fac spritz pe Jack Daniel`s
22. Bine o zis(puncte de suspensie)cine o zis(puncte de suspensie)cand o zis(puncte de suspensie)ce-o zis(puncte de suspensie)
23. Brb, particip la olimpiada "100 de metri mers de alcoolist".
24. Buna ziua!Compania DUREX va anunta ca nasterea dumneavoastra a fost cauzata de o eroare tehnica. NE CEREM SCUZE!
25. Buna, sunt un virus romanesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt in stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat
26. Busy(puncte de suspensie)fac recensamantul la piticii de pe creier(puncte de suspensie)DND ca iar le pierd sirul.
27. Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator… asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !
28. Calare(puncte de suspensie) pe situatie!
29. Cand am sa ma fac mare, vreau sa ma fac macara(puncte de suspensie)
30. Cand e cald judec la rece(puncte de suspensie)berile!
31. Cand eram mic eram obisnuit sa-i fac cu mana domnului politzist(puncte de suspensie)acuma m-am zgarcit(puncte de suspensie)ii arat doar un deget.
32. Cateodata stau si ma gandesc daca eu intradevar pot gandii…
33. Caut cu lumanarea(puncte de suspensie) gasesc aproape orice !
34. Caut loc pentru. cershit(puncte de suspensie)cine ma ajuta sa gasesc primeste 40% din castig !
35. Ce ciuda imi este ca nu imi iese schema aia cum o da Ronaldinho de 7 ori in bara !
36. Ce dai bah, nu stii sa-njuri ?
37. Ce faci dom’ne? Uite bine, absolut nimic !
38. Ce statusuri aveti fratilor , v-ati facut cu totii filozofi ?
39. Ceea ce se afla in stanga acestui status se numeste barbatul ideal(puncte de suspensie)
40. Chestia haioasa la acest status este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit.
41. Cine vrea plictiseala?(puncte de suspensie) o da eu pe gratis !
42. Cine`i harnic si munceste, are tot ce vrea. Cine`i prost si leneveste, are tot asa(puncte de suspensie)
43. Coafez gaini(puncte de suspensie)pret avantajos .
44. Copil tembel(puncte de suspensie)pierdut borcan zacusca
45. Cred ca imi place ceva, dar nu stiu sigur ce?!
46. Cu coasa printre vecini(puncte de suspensie)
47. Cum mata sa spui ca portocala are gust de branza topita?
48. Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America, si pe altii sa asculte la usa
49. Daca ai portofelul gros, inseamna ca e plin de maruntis…
50. Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza(puncte de suspensie)
51. Daca as avea SuperGlue(puncte de suspensie)as lipi ID`ul tau cu al meu(puncte de suspensie) sa fim impreuna si pe net ! happy
52. Daca dragoste nu e(puncte de suspensie)atunci facem.
53. Daca esti bou si vrei sa te arunci de pe o cladire datorita unei fete , sa te gandesti inainte mai boule ca ai coarne si nu aripi !
54. Daca esti invizibil, poarta-te ca atare !
55. Daca femeia ar fi buna, si Dumnezeu ar avea una.
56. Daca nu reusesti din prima, adio sarituri cu parasutaaaaaa(puncte de suspensie)
Daca mai vrei trimite-mi un mesaj si eu am cautat mult timp niste statsuri bune si de abia am gasit winkingCe crezi ?batting eyelashes merit fundita?happy