Cea mai oribilă perioadă.
Am avut vreo 15 prieteni în tot liceul şi 7 profesori mai răsăriţi.
În rest, a trebuit să îndur în ritm de picătură chinezească prostie ridicată la rang de virtute.
Mi-e ruşine că sunt coleg de generaţie cu 85% dintre oamenii care au absolvit liceul în aceiaşi promoţie cu mine.
Nici pe departe cei mai frumoşi ani!
Adică au fost cei mai frumoşi ani între 15 şi 19 ani dar cu ce am făcut cu prietenii de-i aveam dinainte să înceapă liceul şi ce am făcut oriunde în altă parte decât la liceu.
Am fost cea mai fericită persoană de pe Pământ când s-a terminat porcăria aia.
Mă bucur enorm că am ajuns la facultate.
Daaaa au fost cei mai frumosi anii de liceu am facut multe nu as stii ce sa iti zic, daca ar fi sa le enumar pe toate te-ai plictisi citind in clasa a 9 cel mai haios a fost cand am intrat cu capul in geam si m-au vazut toti colegii
Inca sunt la liceu...insa daca ar fi sa ma gandesc dupa terminarea liceului care au fost cele mai frumoase momente sigur ar fi ca aici l-am cunoscut pe el, cu toate ca ne cunosteam dintr`a 9 suntem abia de 7 luni, apoi ar fi ca am niste colegi pe care i simt ca ne cunostem de o viata si stiu ca pot sa ma bazez pe ei mereu la orce ora din zi sau noapte...Si stiu ca atunci cand o sa termin liceul, o sa imi lipseasca pina si ultimu detaliu nesemnificativ viata de liceu intr-adevar e accea parte din viata de care merita sa te bucuri de ea
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: