In ultimul timp nu prea ma mai uit la tv. Vezi numai tampenii
Dar. unii dintre "vedetele " Romaniei sunt : Bahmuteanca, Moniiica Columbeanu, Tarky [sau cum il mai cheama pe ala ], majoritatea manelistilor.
-naomi travestitu` ( travestita, eu personal nu stiu sigur ce sex este si nici nu ma intereseaza ),
-nikita si inteligenta ei de mahala,
-magda ciumac,
-florina mihaila ( sexy braileanca ),
-roxi manelista ( roxana oancea ) si marian valorosu` cacatilor,
-fernando de la caransebes
-sa nu uitam de rromi cu tot cu manelele lor
-si sa nu uitam si de asa-zise "vedete internationale" precum Cheeky Girls si Indiggo ( http://www.showbiz.ro/muzica/2722568-ne-au-facut-de-ras-la-indiggo trage un pic cu ochiul aici ) care ne fac de ras in toata lumea.
Roxy manelista, Marian valorosul, Naomi, Nikita, Fernando de la Caransebes, Tarky, Magda Ciumac, Sexy Braileanca, Simona Senzual astia sunt doar cativa! (cei mai cei)
by daii
Fernando de la caransebes, roxy manelista, simona senzual, alina plugaru, nikita, monika, soferul monikai, naomi, magda ciumac, etc
Roxy manelista sau lady roxy cum si-o zice. Fernando de la Caransebes, Nikita, Sexy braileanca, Simona Senzual, Oana Zavoranu, Bahmutanca si or mai fii ei ascunsi pe acolo intr-un colt
Jiji Becali
Elena Basescu (Eba)
Toti cei din fotbalul romanesc
Presedintele Romaniei
etc.
Am o lista complexa.
Roxy Manelista
Marian Valorosul
Fernando
Nikita
Naomi
Sexy Braileanca
Magda Ciumac
Tolea Ciumac
Dan Diaconescu
Bianca lui Bote
Eva Kent
Larry Freddy
Catalin Marutza
Marian Vanghelie ( e deja o vedeta: eu este eu este...)
Viorel Lis
Oana Lis
Monica Columbeanu
Ramona Gabor
...
si altii pe care i-am omis (oboseala e de vina)
Toate asa zisele "vedete"(nu toate se pot numii asa ), facand mici dar foarte mici exceptii!
LauraG3 întreabă:
patrizia696 întreabă: