Ajantaje: Atragi fete/băieţi, eşti numit cel mai cel din grupul tău, clasa ta, gaşca ta etc. Te simţi bine în pielea ta, ai de aface cu oameni de calitate.
Dezavantaje: Oamenii simplii se tem de tine, te cred fiţos, se vor auzii multe bârfe despre tine, trebuie să faci faţă la o grămadă de lucruri, să înveţi multe lucruri, să renunţi la multe lucruri, să umblii numai cu anumite lucruri, persoane etc. doar pentru popularitate şi modă.
NU ŞTIU DACĂ LA ASTA TE-AI REFERIT! DAR SPER CĂ TE-AM AJUTAT.
Atunci cand cineva nu are alte calitati, dar are bani, poate atrage interesul altora fata de persoana sa cheltuind pe haine "la moda"!
A fi la moda, inseamna mereu sa fii un cobai. Moda se schimba zilnic. Te vor invidia complexatii, imaturii si timizii; altii se vor amuza sau te vor lua la miso depinde de persoana.
Tu in schimb vei incerca sa iti impui tot felul de masti ale personalitati pana uiti cine esti si nu mai stii ce e cu tine. Dupa cum e firesc oamenii iti vor pune etichete si nu stiu daca vor fi tocmai pozitive. Iar dupa eticheta vei aduna prieteni in jurul tau. Mai sunt si alte aspecte negative dar ma opresc aici.
Ирина19 întreabă: