| night_crawler a întrebat:

Care sunt cei mai fitosi? fetele sau baietii?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, sincer desi sunt fata, recunosc ca sunt fetele mai fitoase, acum depinde de persoana in parte pentru ca sunt si fete si baieti fitosi, dar totusi baietii nu pot intrece fetele la fite...cu fite au fost mereu fetele, mai mult sau mai putin, astea suntem, cine ne iubeste ne accepta asa cum suntem, dar sincer nu chiar toate sunt asa, eu una nu prea am fite si nu prea suport fitoasele dar asta e...sunt multe.

32 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Poi depinde de la o persoana la alta. da sincera sa fiu cunosc vreo 1-2 baieti asa mai fitosi. dar fete laughing o gramadalaughing

deci fetele intreg baietii la capitolul fitewinking kiss

| Ana a răspuns:

Baietii spun k fetele sunt mai fitoase iar fetele zic k baietii laughing
ce mai.si baietii si fetele sunt big grin
bine ca mai mult fetele big grin da nu se pune, nu happy

| inna a răspuns:

Cred ca fetele tongue... dar mai sunt si baieti, am intalnit.

| juniper a răspuns:

Fetele in mod sigur.

| oz a răspuns:

Ce intrebare...pana si cuvantul fita are genul feminin (o fita, doua fite)
Sunt si baieti, dar ii calca fetele in picioare la capitolul "fite"

| Pho3nix a răspuns:

Fetele.
Dar mai sunt si cativa baieti fitosi.

| Mwhahahaa a răspuns:

Buna.
Si baietii.
Dar fetele incep de mici cu "fitele" si sunt prea multe rasfatate, pline de ele, carora le patineaza musca pe creier.acum serios...
Am in scoala multe fete care isi dau "aere" si sunt proaste bata.tongue

xoxo.

| Ruxyana a răspuns:

Fiecare are fitele lui.winking
si fetele si baietiitonguehappy
depinde de persoana.de caracterul fiecareia...
tonguehappytongue:*

| EUSIATIT a răspuns:

Si si dar pe loc 1 fetele cred si de foarte mici

| alexdop21 a răspuns:

Din pacate sunt de acord cu toata lumea cand spun ca fetele sunt mai fitoase, dar asta nu e numai greseala parintilor, ci si a fostilor, actualilor si viitorilor barbati cu care intra in contact. Ai tendinta de a o proteja, de a o cocolosi si de a ii oferii cam tot ce poti sa ii dai, si asta le face sa creada ca mai totul li se cuvine. Oricum nu trebuie sa generalizam, pentru ca sunt fete carora masinile scumpe, casele cu piscine, si iahturile le lasa mainile reci, dar daca tot sunt acolo, sunt binevenite... aceeasi situatie si cu baietii, mie unu mi-ar placea sa am o iubita care isi poate permite week-end-uri la paris, viena si asa mai departe, dar care e destul de cu capul pe umeri... numai ca, din pacate, odata cu banii apar si plastic numitele fite.

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Fetele sunt cele mai fitoase vor de toate trebuie sa le tratezi ca pe niste printese daca vrei sa le multumesti :X

Răspuns utilizator avertizat
| cipri08 a răspuns:

Fetele pentru ca niciodata nu stiu ce vor

| SweethearT a răspuns:

99% fetele sunt mai fitoase decat baietii, 1 % invers.Desi fata,happy, trebuie sa recunsoc acest lucruwhistling.

| lencikk a răspuns:

Ambii in felul lor... fetele sunt fitoase in felul urmator(moda...cat de tare e partenerul pe care il au...frizura...barfa...etc)insa baietii(frizura...haine...masini...vocabularul) fiecare are modul sau de a se exprima...sunt fata si daca privesc lucrurile din perspectiva mea cred ca fetele... dar depinde de fiecare...in general fetele...pup dolche kiss

| YepIsSuspended a răspuns:

UNELE fetebig grin...
Ok... dar sa vezi niste baieti fitosi e chiar amuzantbatting eyelashes

| brunetzika_6738 a răspuns:

Unii baieti se cred foarte tari si cateodata daca esti o fata mai putin populara nici nu te baga in seama, dar sunt si baieti foarte de treaba... dar nici fetele nu sunt mai prejos. vorba lu EUSIATIT cele foarte mici sunt cele mai fitoase

| giulia_6563 a răspuns:

Buna eu consider ca si fetele si baieti au fite in egala masura datorita banilor ...nu ai sa vezi pe cineva din clasa social medie sau mijlocie cu fite deoarece nu isi permit ca nu au cu ce...au fite cei care parinti lor au bani.lucreaza la nu stiu ce firme importante, au masini, toale si isi permit sa sparga pe seara cate 2, 3 de euro asta inseamna sa ai fite si sa nu bagi pe toata lumea in seama

| barsan1986aditza a răspuns:

Poate ca fetele sunt cele mai fitioasa dar nici baietii nu se lasa! Au si ei destule fite!

| JesterRO a răspuns:

In general cei rasfatati. Nu vreau sa par misogin dar fetele sunt crescute mai atent decat baietii...astfel ele cred ca li se cuvin mai multe. Nu e vina lor tongue e vina parintilor in urma unei concluzii psihologice exagerate, implicit gresite, si anume ca fetele sunt extraordinar de sensibile in comparatie cu baietii.
Femeile au fost amazoane...deci nu inteleg cum acum multe sunt crescute in puf de parca ar fi de bibelou. Deci se poate.
Factorii externi ai "evolutiei", cum ar fi moda, genereaza o definitie gresita a feminitatii.
De ce toate astea? Pentru ca foarte multi nu stiu cum sa abordeze mass-media.

| gianinutza a răspuns:

Si fetele si baietiiwinking...

| jane_2661 a răspuns:

Fetele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste, FETELE, normal! Is pline de gesturi. Si eu is fatalaughinglaughing dar eu sunt exceptiabatting eyelashes, adica recunosc ca mai am si eu cate`n gest, cate`o figura, da` nu`n exces ca altele!:O:O:O.

Ceau,:*:*:*!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele cu siguranta desi imi pare rau sa zic asta straight face. Azi m-am certat cu o "fitoasa" de la mine din clasa si m-am ales cu o sticla de Cola varsata in cap. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing baietii sunt mult mai fitzosi (bineintelles nu toti, doar o mica parte.), dar fete fitoase sunt mai mullte si de aceea lumea traieste cu impresia ca fetele ar fi cele mai fitoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele categoric

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele sunt si mai fitoase decat baietii, si sunt si mai alintate si rasftatelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele ...mai mult cele care se cred perfecte, dar ele nu sumt decat niste fitoase.

Întrebări similare