Sincer dupa mine... cred ca cei mai frumosi ochi sunt cei albastri si cei verzi mie mi se pare ca ochii caprui au toata lumea aproape dar cei albastri si verzi sunt mai speciali
Mie imi plac ochi verzi, findca si eu am ochi verzii.Dar si persoanele care au ochi albastri imi atrag atentia, nu stiu ce sa zic, cele cu ochi verzi si cu ochi albastri ies mult mai tare in evidenta.
Fiecare culoare are farmecul ei, dar cel mai mult imi plac ochii verzi pentru ca au ceva aparte.
Buna,parerea mea este ca ochii verzi sunt cei mai frumosi, asta pentru ca au o frumusete aparte, ceva de nedescris si tot mai putine persoane au ochii verzi.Si cei albastrii sunt frumosi dar eu optez in continuare pentru cei verzi. Oricum, depinde si de persoana, am vazut fete\baieti care arata bine chiar daca au ochii caprui sau negrii si persoane cu ochii verzi\albastrii, intre care nici macar nu exista comparatie.Cand esti frumos, esti frumos indiferent de culoarea ochilor sau a parului etc.Bye!
Mersii de raspuns!:**
Nu ai pentru ce!
Si eu am ochii albastrii Asa ca o sa zic NORMAL ca persoanele cu ochii albastrii:X:X
:** normal oricum sunt cei mai frumosi!:**
Yap
acadelecolorate întreabă:
MaryM întreabă:
misauratcuviata întreabă: