| SamSon a întrebat:

Care sunt cele mai amuzante lucuri pe care le-ati facut in timpul scolii? [vot la toti]

Răspuns Câştigător
| christian1man a răspuns:

laughinglaughing buna intrebarea...eu invat in spania.si m-am certat cu profu si zice...christian iesi afara din clasa si eu am deschis fereastra si am sarit pe geamhappylaughing)laughing)))laughing).
ce am mai tras pentru ce am fakuthlaughinglaughing))

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

L-am inchis pe un coleg in WC. Mi-am adus aminte cand a inceput sa se strige catalogul si pentru ca pe vremea aceea ne bateau am luat o batuta buna. N-am avut curaj sa spun bunicilor (bunica era si ea profesor) ca mai luam o tura.

| SamSon explică:

Eu am folosit banca pe post de sanie in toiul iernii

| SamSon explică:

F.tare, ma bucur ca nu sunt singuru nebun laughing

| xcandyoyo a răspuns:

Sunt multhee...ar cea mai tare a fost stunci cand eram la ora de engleza si profa a pus o intrebare iar toti eram cu mana pe sus...eu strigam doamna, doamna a pus pe alt coleg a mai pus alta intrebare si din nou toti eram cu mana pe sus, iar eu o strigam pe pfora.mama,mama,a fost jenant,iar toti colegii radeau.
sau eram in ora de religie si era o plictiseala mare in fine. am rupt jumatate de radiera si am aruncat in cristi (un coleg),dar in spatele lui statea cristina (o colega),cristi crezand ca cristina a aruncat ea in el s-a intors si i-a spus :ce-ai ma?, iar cristinaa spus :da ia mai du-te-n puii mei! nu stiu daca pentru altii este amuzant, dar pentru mine si colegii mei dabig grin