anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt cele mai amuzante sau prostesti intrebari pe care leati intalnit pe TPU? funda cea mai amuzanta/prosteascalaughing

8 răspunsuri:
| Pau a răspuns:

Sunt proasta? Voi ce credeti?
Cat e ceasul?
eu deocamdata doar astea le-am intalnit... tu ai intalnit ceva?laughing

| Libelle a răspuns:

-ce sa fac cand ma plictisesc?
-la cati ani ti-ai inceput viata sexuala?
-daca am inghitit sperma sunt insrcinata?
-daca am facut baie in rau in pantaloni scurti dupa ce au facut baie niste baieti sunt insarcinata?
-sunt proasta?
-care e culoarea ta preferata? in ce zodie te-ai nascut?
-am 12 ani.am un prieten de 18 ani care ma iubeste foarte mult.sa ma culc cu el?
-am 14 ani, 1, 67 si 50 kg.sunt grasa?
-ce crezi despre mine? sunt urat?
etc

| Nirvana a răspuns:

"Daca ejaculez in apa voi vedea spermatozoizii inotand?"

| lovenotsex a răspuns:

Acestea mi se par cele mai dureroase :-daca am inghitit sperma sunt insrcinata?
-daca am facut baie in rau in pantaloni scurti dupa ce au facut baie niste baieti sunt insarcinata?
Eu nu am avut norocul sa intalnesc asemenea intrebari, dar nebunielaughing

| Genuitoarea a răspuns:

1.Am fata de iepure-credeti ca nu sunt umana? toti imi spun ca seman cu un iepure nu stiu ce sa fac.2.Sunt emo si imi place toti spun ca sun cool trebuie neaparat sa ma omor ca sa devin mai smekera? asa zic prieteni mei ca nu am tupeu. 3. Daca sunt clasa a 5-a si nu stiu cum se face sex sunt proasta? 4.Sunt proasta? 5. Daca fac sex la 15 ani e adevarat ca mor? 6.Lumea spune ca sunt urata dar eu ma vad foarte frumoasa ce sa fac? 7.Sunt urata? 8. Daca ma spal la partea intima pot ramane insarcinata? 9.Am 16 ani si nu stiu sa sarut.10.Cum se saruta? sper ca te'ai amuzat pwpp dulciko:*

| lollipop_6643 a răspuns:

Doamne c intrebari laughing))) marturisesc... ca am intalnit si eu intrebari gen : "Ce credeti; exista mos craciun? eu cred ca nu exista voi c ziceti "hee hee))

| Sua a răspuns:

MuziCA CAlumea?
Sunt proasta? ce credeti? etc...

| GnnAndra a răspuns:

Nu e amuzanta intrebarea, dar raspunsurile sunt tarii :)).

http://www.tpu.ro/......ina-2.html

Citeste si afla cum poti ramane insarcinata cu o periuta de dinti si cum va iesi copilul =)). Mai era una ceva in genu "Daca sunt la WC si nu am hartie, ce fac?" :)).

Zbye :-*!