| Clara120 a întrebat:

Care sunt cele mai bune absorbante si cat costa?
Multumesc

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt multe produse pe piață, este în funcție de nevoile fiecărei fete/femei în parte.
Prețul de asemenea variază în funcție de firmă.
Pa, pa.

| Sun life a răspuns:

Always. sunt cele mai bune. si sunt in jur de 10 lei, mai mult sau mai putin in functie de cate sunt in pachethappy

| Shinen a răspuns:

Buna happy.
Absorbantele de la "Always" sunt foarte bune. Costa 60 bani bucatahappy.

| emaalexandra97 a răspuns:

Always, este destul de bun si are si protectia foarte buna, pretul la bucata este de 2 lei, iar normal, la ambalaj(cand sunt mai multe inauntru, costa vreo 10 lei si ceva cred, stiu ca sigur cand sunt mai multe, costa atat.Succes

| Lorenik a răspuns:

Buna! Dupa parerea mea cele mai bune sunt DISCREET si ALWAYS. Pretul variaza in functie de cate absorbante sunt in cutie dar de obicei nu costa mai mult de 6 lei.

| shtephie a răspuns:

Every day (verzi). Sunt cu aloe vera si sa stii ca sunt mai bune decat celebrele alwayswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Absorbantele Always care costa maxim 1leu bucata.Si Discreet sunt foarte bune pentru ultimele zile.happy

| mika2011 a răspuns:

Eu folosesc always si costa putin 6 bani unu iar alea de noapte costa 1 leu

| DouaPuncteD a răspuns:

Buna.
Eu folosesc Bella (absorbante pentru adolescente). Anume Bella Rose, pentru ca au si un parfum placut, nici nu zici ca le am. De la ele nu m-am iritat niciodata. Sunt mai multe feluri de absorbante Bella dar cele mai bune mie mi se par Bella rose.

| Iuliana186 a răspuns:

Eu folosesc Bella, încă de la prima menstruaţie, şi sunt foarte bune şi conforatible.
Costă cam 5-6 lei pachetul.

Nu iţi recomand always. foşnesc, şi au o suprafaţă ca de platic. Sunt şi incomode.

| Iordan_Denisa_1996 a răspuns:

Hei, eu folosesc de la Bella Perfecta Blue! Costa vreo 8 lei si sunt 20! Nu m-am pătat si sunt confortabile! :-) :-) :-) :-)

Întrebări similare