Bună.
Sunt multe produse pe piață, este în funcție de nevoile fiecărei fete/femei în parte.
Prețul de asemenea variază în funcție de firmă.
Pa, pa.
Always. sunt cele mai bune. si sunt in jur de 10 lei, mai mult sau mai putin in functie de cate sunt in pachet
Always, este destul de bun si are si protectia foarte buna, pretul la bucata este de 2 lei, iar normal, la ambalaj(cand sunt mai multe inauntru, costa vreo 10 lei si ceva cred, stiu ca sigur cand sunt mai multe, costa atat.Succes
Buna! Dupa parerea mea cele mai bune sunt DISCREET si ALWAYS. Pretul variaza in functie de cate absorbante sunt in cutie dar de obicei nu costa mai mult de 6 lei.
Every day (verzi). Sunt cu aloe vera si sa stii ca sunt mai bune decat celebrele always
Buna.
Eu folosesc Bella (absorbante pentru adolescente). Anume Bella Rose, pentru ca au si un parfum placut, nici nu zici ca le am. De la ele nu m-am iritat niciodata. Sunt mai multe feluri de absorbante Bella dar cele mai bune mie mi se par Bella rose.
Eu folosesc Bella, încă de la prima menstruaţie, şi sunt foarte bune şi conforatible.
Costă cam 5-6 lei pachetul.
Nu iţi recomand always. foşnesc, şi au o suprafaţă ca de platic. Sunt şi incomode.
Hei, eu folosesc de la Bella Perfecta Blue! Costa vreo 8 lei si sunt 20! Nu m-am pătat si sunt confortabile! :-) :-) :-) :-)