I am legend, Avatar, The girl next door, Titanic, Singur acasa[toate partile], Old dogs, Ce o fi cu sotii Morgan, the hangover, don`t mess with Zohan, Final Destination 1-4, Silent Hill, American pie 1-7, save the last dance, si cele animate imi plac, gen : Up, Madagascar 1, 2, ice age 1 si 3, bolt, g-force si ar mai fii dar chiar nu-mi vin in minte. Aaa si 2012 mi-a placut ca m-a tinut cu sufletul la gura desi e prea exagerat...
Adevarat, The Shawshank Redemption (Inchisoarea ingerilor) este un film superb, este facut acum vreo 15 ani. Mi-a placut mult ideea filmului, faptul ca daca stai in inchisoare un timp (20-30 de ani cat au stat cei doi care au iesit, Red si Warned) si dupa vei fi eliberat, in noua lume vei supravietui cu greu, fiind obisnuit numai cu lumea dintre ziduri, si finalul filmului este frumos.
Un alt film care mi-a mai placut este si A curios case of Benjamin Button, mi se pare foarte buna ideea filmului(sau mai degraba a cartii dupa care a fost facut filmul), sa te nasti batran si sa mori copil.
Multe imi plac...
1. National Security
2. Never Back Down
3. Nothing to Lose
- toate sunt faine
Avatar, The Ring, Daybreakers, See no evil, 12 rounds, The wrestler, Last Mimzy...si mai sunt o multime:X
Copilul cu parul balai. Il ador :X e unul din filmele horror care m'au lasat fara cuvinte si imi place mult ca se termina cu un happy end.
http://www.program-tv.ro/......91646.html
misauratcuviata întreabă: