Draga mea, e destul de clar la ce m-am referit, ok? Am zis sa scriu mol si nu mall ca asa M am obisnuit. Benzina sa ti iei tu te pup
Nu te supărat ca te încrunți și faci riduri și nu te mai ajuta machiajul în acest caz.
Ce ai?))nu m-am suparat si nu m-am încruntat in fata ecranului de nebuna. Si is mai frumoasa fara machiaj decat esti tu cu tot cu el pisi
Pisi, dacă ești mai frumoasa fără, de ce vrei sa te duci la... Mol să-ți iei machiaje?
Nu mai explic inca o data faza cu mol-ul. Ti am zis ca asa M am obisnuit sa scriu gen nu scriu mall. E problema mea. Si nu doar fetele urate se machiaza. Dacă ești urata nu te ajuta machiajul. Tu ce crezi ca fetele frumoase nu se machiaza? Daca n ai bani de asa ceva rămâi in frustrarea si urâțenia ta
Vezi ca dacă vorbești urat tati nu-ți mai da bani de machiaj.
Și ca idee, eu imi câștig existenta singura, nu cerșesc la părinți bani.
In primul rand pentru cunoștințele tale nu am tată și in al doilea rad doar ti am explicat că am scris mol in loc de mall fiindca pur si simplu asa M am obisnuit, nu pentru ca nu as sti si m ai luat la misto, n ai vrut sa înțelegi si abia dupa eu am vorbit urat. Adica aveam motiv logic ca daca nu imi dădeai motiv nu vorbeam urat
Ești puțin cam... frustrata. Nici eu nu am tata.
Am pomenit o singura data de chestia cu mol și tu te legi de ea la fiecare răspuns. Amuzant.
Alo gândești? Eu sunt cea frustrată? Si nu eu sunt cea care a zis,, tati nu ti mai da bani de machiaj,, tu ai zis. Am job, am banii mei, decid ce fac cu ei. De unde puii mei ai dedus ca sunt frustrată? Eu doar raspund la ce zici tu.
1 am explicat de ce am scris asa
2 ti ai dat si tu seama, deci daca nu stiai ce sa răspunzi trebuia sa treci peste intrebare
3 nu mai insinua ca mi le plătește tatăl pe care nu l am
4 daca sunt pasionată de machiaje Nu e nimic rau in asta atat timp cat is pe banii mei. Ok? Daca mai ai ceva de zis, spune mi in privat
Da, mai am ceva de zis: pa.
Paaaa
Fetele sunt frumoase și fără machiaj
Scuze, știu că nu are legătură cu întrebarea dar nu m-am putut abține
Da clar n are legatura. N am spus că mă cred urata sau ceva de genul Si nici nu ma machiez strident.
Nici eu nu am insinuat asta
Ok si daca nu are legatura cu ce am întrebat poti sa te abtii
Îmi cer scuze
Eu ma machiez cu machiaje de la Avril, sunt foarte bune si lasa tenul sa respire, sunt machiaje Cruelty Free, adica nu sunt testate pe animale si sunt mult mai bune pentru ten.
Fardul de la Clarince este foarte fain, good coverage și iti lasa tenul să respire. Paletele de farduri de la Urban Decay și Nyx sunt favoritele mele. Rujuriile tot de la Nyx iti recomand.
FOARTE MISTO este rimelul MASCARA MED CU VOLUM. Îl poți procura la farmacie, iti hrănește genele, le face să creasca și când îți dai cu ea chiar iti da super volum. O ador! În general de la brandurile astea imi cumpar restul machiajelor și sunt foarte satisfăcută. Sper ca te-am ajutat, te pup
Tripp91 întreabă:
MauroMania777 întreabă:
AndreeaCr întreabă: