Cuvinte...dureroase vor fi.Insa aceea fata, e imposibl nu sa stie adevarul daca intre cei 2 a fost o chimie de ne descris.
Salut! Cel mai dureros e sa-i spui "Te iubesc" si sa n-o bagi in seama.
Sau daca vrei si altceva(injuraturi) atunci sa stii ca nu avem voie sa scriem asa ceva pe acest site.
Incearca sa intermediezi problema.Nu e frumos sa jignesti o fata.
Sper ca nu te-am suparat/jignit.
O zi placuta in continuare iti doresc!
Imi pare rau! Nu mi-am dat seama ca esti fata... Daca ai probleme cu astfel de baieti atunci sa stii ca sunt niste prosti.Cine vorbeste urat cu o fata? Numai un incult fara pic de carte ar putea sa cada asa de jos.Baietii sunt porci, au ajuns sa si dea in fete daramite sa le jigneasca.
Acum m-am razgandit.Cel mai dureros e sa fi ignorat.Sa stii ca cel de langa tine se crede superior si nici macar nu aude cand il intrebi pe un ton calm cat e ceasul.Eu sunt baiat si stiu cat de dureros e sa nu te bage in seama prietenii, cat despre fete, care dupa parerea mea ar trebui sa fie unite nu ai ce discuta.Sa le ignori permanent e mai dureros decat sa le spui ca sunt urate sau cine stie ce inventii de oameni prosti.
Uite niste exemple de lucruri dureroase pe care le stiu
Era in clasa a VIII-a cam pe la sfarsti.Toti colegii s-au unit sa mearga la film si MC-Donald, KFC(in fine intelegi ideea).
Au fost toti in afara de mine si de diriginte, chiar si cei mai buni prieteni ai mei.
Luni cand au ajuns la scoala m-au ignorat si au inceput sa povesteasca.
Am auzit multi porci care puteau sa articuleze mai multe cuvinte decat unii dintre baieti.Fel si fel de injuraturi dar acestea se vindeca in timp, le uiti, dar sa fii ignorat permanent si sa nu fi chemat decat cand vine profesorul cu catalogul mi se pare cel mai groaznic lucru.
Pai de obicei acele cuvinte care nu o sa se astepte niciodata, de la indiferenta pana la cel mai urat lucru scpu si anume ""pentru mine ai fost doar o curva '' succes sper sa nu ai parte de asa ceva nici sa zici, nici sa le primesti succes
Ca si-o trage cu toti, ca e vaca, ca e grasa, ca e tarfa etc etc etc.
Te-am iubit dar doar o seara lol.
Dar care e scopul tau ascuns aici?
Dupa ce profiti de ia sa ii spui ca nu o iubesti trist dar se intampla prea des
Victoria18 întreabă: