Da mai Gety...cand fugeam de la ore la ioana la cafea..si ne adunam toate.
Cele mai frumoase amintiri din liceu..., este insasi liceul.nimic nu se poate compara cu anii petrecuti in liceu.
Multe amintiri, nu toate frumoase pentru ca as fi vrut sa fim mai uniti dar oricum nu voi uita perioada liceului: de la profesori, ore, colegi, nazbatii.
Dar cea mai importanta pentru mine este faptul ca mi-am cunoscut actualul iubit care era in clasa cu mine , suntem din clasa 11 impreuna, de 5 anisori
@tot.eu-zazu,stai sa inteleg:cum adica prima ta nota de doi la furaje? va furaja cumva la liceu?
si apropo, cate erati la o singura iesle?
Liceul...depinde, sincer mie nu mi s-a parut nimic frumos.Adica a 9-a si a 10-a ca in rest a fost cam najpa.Acu depinde si ce noroc ai de colegi.
Chefurile prin discoteci cu colegii, chiulitul de la ore sa mergem la film, si profu de engleza, imi placea cum se pricepea el le "limbi" straine.
Am fost prins copiind pentru prima data in viata, si mi-am gasit dragostea adevarata
Cele mai frumoase, tocmai le traiesc, fiind inca in liceu. Pana acum s-au intamplat multe (am cunoscut o multime de persoane de treaba cu care merita sa vorbesti si, in plus, ai si ce vorbi; am inceput sa chiulesc mai mult ; sa prostesc profi -uneori-; zile in care eram leoarca fiindca ma udau colegii cu cate 2l de apa -pe putin-; ore libere in care faceam numai ce vroiam etc.)
Cu sigurata vor mai fi pana termin liceul si sper sa nu le uit curand.
Si dintr-o alta perspectiva, imi place ce e spus emil, sunt de acord cu el
@emil: poate ani petrecuti in generala? pentru mine si aceia au fost foarte frumosi:X
acum sunt inca in liceu si este frumos, cu toate ca am trecut atat prin bune cat si prin rele
Penther întreabă: