| getty a întrebat:

Care sunt cele mai frumoase amintiri din anii de liceu?

Răspuns Câştigător
| DrageanElena a răspuns:

Da mai Gety...cand fugeam de la ore la ioana la cafea..si ne adunam toate.

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cea mai frumoasă amintire din liceu este aceea că am reușit să "smulg" pe un carnețel sfaturi, gânduri de bine și autografe de la profesori.
Pa, pa.

| anonim a răspuns:

Cele mai frumoase amintiri din liceu..., este insasi liceul.nimic nu se poate compara cu anii petrecuti in liceu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O dragoste implinita si curata cu o colega.Eram copii.Era prima data si la mine si la ea.

prfml
| prfml a răspuns:

Am avut prima iubita din liceul unde am invatat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima mea dragoste, prima mea nota de 2 la furaje, prima saritura pe geamul de la dormitor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multe amintiri, nu toate frumoase pentru ca as fi vrut sa fim mai uniti dar oricum nu voi uita perioada liceului: de la profesori, ore, colegi, nazbatii.
Dar cea mai importanta pentru mine este faptul ca mi-am cunoscut actualul iubit care era in clasa cu mine happy, suntem din clasa 11 impreuna, de 5 anisori happy

| anonim a răspuns:

@tot.eu-zazu,stai sa inteleg:cum adica prima ta nota de doi la furaje? va furaja cumva la liceu?rolling on the floor
si apropo, cate erati la o singura iesle?laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand am aruncat 4 banci pe geam si am spart catedra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Relatia de simpatie dintre mine si "domnisoara" profesoara de fizica care din disperare caci nu ma va mai vedea m-a lasat corigent ca sa-si clateasca privirea cu gingasia mea si pe timpul vacantei laughing

| inna a răspuns:

Liceul...depinde, sincer mie nu mi s-a parut nimic frumos.Adica a 9-a si a 10-a ca in rest a fost cam najpa.Acu depinde si ce noroc ai de colegi.winking

lolita
| lolita a răspuns:

Chefurile prin discoteci cu colegii, chiulitul de la ore sa mergem la film, si profu de engleza, imi placea cum se pricepea el le "limbi" straine.

| deepL a răspuns:

Am fost prins copiind pentru prima data in viata, si mi-am gasit dragostea adevarata

| Kyky a răspuns:

Cele mai frumoase, tocmai le traiesc, fiind inca in liceu. Pana acum s-au intamplat multe (am cunoscut o multime de persoane de treaba cu care merita sa vorbesti si, in plus, ai si ce vorbi; am inceput sa chiulesc mai mult laughing; sa prostesc profi -uneori-; zile in care eram leoarca fiindca ma udau colegii cu cate 2l de apa -pe putin-; ore libere in care faceam numai ce vroiam etc.)
Cu sigurata vor mai fi pana termin liceul si sper sa nu le uit curand.
Si dintr-o alta perspectiva, imi place ce e spus emil, sunt de acord cu el happy

| Shery a răspuns:

@cinu: cati ani avea "domnisoara"? laughingrolling on the floor

| Roxanne a răspuns:

Sa chiulesti cu intreaga clasa.happy

| Shery a răspuns:

@emil: poate ani petrecuti in generala?batting eyelashes pentru mine si aceia au fost foarte frumosi:X
acum sunt inca in liceu si este frumos, cu toate ca am trecut atat prin bune cat si prin rele happysad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N n