| Live.Laugh.Love a întrebat:

Care sunt cele mai frumoase filme? ( dupa parerea voastra ) dau fundita, mersi :*

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Victoria a răspuns:

Telenovelele: Acorralada(Destine furate), Valeria, Pobre Diabla, Rebelde, Amor Real, Cuidado con el angel
Filme indiene: Articolul 420, Vagabondul, O floare si doi gradinari, Vandana, Lantul amintirilor
Filme clasice: Home Alone 1 si 2 in special

10 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Sunt multe, fiecare ne impresioneaza in felul lui. Dupa parerea mea, m-a impresionat foarte mult,, Titanicul'', deoarece povestea de dragoste a celor doi tineri a fost foarte romantica, dar dramatica, dar si intelesul ei! Mi-a mai placut,, Singur acasa 1, 2, 3, 4, 5... mai ales partea 2-a,, Singur acasa 2-Pierdut in New York'' mi-a placut comedia filmului, si ce facea baietelul respectiv acelor doi barbati.,, Vagabondu''-prin inceputul baiatului, si cum a ajuns... o poveste romantica, de comedie, si mai ales, ne arata cum sa nu ajungem, si daca urmam calea vagabontilor, cum vom ajunge. Mi-a placut,, Celularul'',,, Fie copilul binecuvantat'',,, Silent Hill'',,, Scream 1, 2, 3'' si multe altele, dar nu le tin foarte bine minte. Filmul,, Titanic'' a fost, este si va ramane istorie!

| juniper a răspuns:

Cu siguranta cele clasice: Nemo, Tom si Jerry, Looney Tunes New Adventures, Kangaroo Jack, Singura acasa (1, 2 si 3), cele de Craciun, Wall-E, cele animate, Blonda de la Drept (si spun asta pentru ca o admir, toti credeau ca nu stie nimic pentru ca era blonda, dar ea s-a pus pe carte si le-a aratat, nu lasa pe nimeni sa-ti spuna ca esti altfel), pantera roz (eh... cum este zicala: prost sa fi noroc sa ai, iar Clouseau este cateodata mai neindemanatic, dar tot rezolva cazul) etc. Filmele simple sunt cele mai bune.

| broscutsaaa a răspuns:

Daca vrei, iti las id`ul meu si ti`o trimit.
Si`ti dau si Breaking Dawn [ultima carte], si Midnight Sun [o parte din Twilight privita din perspectiva lui Edward] happy

| broscutsaaa a răspuns:

Pff, scuza`ma.
Nu am inteles bine intrebarea rolling on the floor

| broscutsaaa a răspuns:

Pai. mie`mi plac:
Twilight, A walk to remember, 17 again, A cinderella story, Raise your voice. happy

| T30D0RA a răspuns:

"Twilight" si "New moon"winking

| Aly_8868 a răspuns:

Dupa parerea mea 2012, New Moon, twiling si hannah montana the movie.Atat mi se par mie frumoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratilor credeti-ma sunt multe filme frumoase de care nuh mie pana acum mi sa parul american pie 1 2 3 4 5 6 *heroes* prison break

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filmele cu Iisus hristos

| ana125 a răspuns:

Sunt de-acord cu fanamileysiselena