Replica lui Sergiu Nicolaescu din "Cu mainile curate" : "Un fleac, m-au ciuruit".
O sa sune extraordinar de ciudat insa o consider o replica pe cat de amuzanta pe atat de serioasa.Probabil ai vazut filmul.E despre invazia extraterestrilor pe Terra.In fine.chestii neimportante, insa replica e "Nu se termina pana cand nu se aude cantecul primadonei " sau ceva de genu asta.Asa...acum tu o sa spui :"Ce dumnezeu e in mintea pustiului asta", insa tu mi-ai pus o intrebare(sincer nu pricep cu ce scop, probabil din curiozitate) iar eu ti-am raspuns.Lasa ca putin amuzament nu a facut rau nimanui, nu-i asa.Bafta!
Buna! replici haioase,din filmul iubire si onoare!
era un baiat pe care il cheama aziz si o fata oxana, iar el ii spusese:
-deci, cati bani imi dai?
-nu ti-am zis ca nu-ti mai du nici un ban? zice oxana.
-si in plicul ala ce e?
-un rahat! dinacela de mancat ma refer
-minti!
se duce ala si deschide plicul si cand colo...un rahat pe niste carpe albe!
-team mintit eu pe tine vreodata? zice fata
sau tot cu ei:ea se bagase sub pat.statuse ea ceva timp, la care baiatul zise:
-iesi afara!
-freaca lampa si ies
-iesi afara ti-am zis!
-si eu ti-am zis sa freci lampa ca ies
pana la urma a scos-o el de sub pat
era un film cu magicieni.si era o fata tanara cu un baiat... tanar!
baiatul trebuie sa foloseasca magia pentru a se intalni cu o fata d=fara ca parintii lui sa stie.
fata, adica sora lui, il intreaba :
-ai folosit magia?
-da am folosit-o ca sa lungesc pauza cu 5 minute
-ai folosit magia ca sa stergi cu creionul cifra 0 de la 20 si sa pui un 5? intreaba ea.
-da!
-puteai sa folosesti magia ca sa creeezi un univers paraler, in care sa te poti intalni un an cu julieta, dar care sa insemne doar 1 secunda pentru noi... ceva mare si magic!
-am mai folositto si ca sa credc doi centimetrii!
-esti un magician idiottt! zice fata
-stii ce.tu foloseste magia in felul tau eu in felul meuy!
-bine asa voi face.si folosise magia.gata acum ai mai putin cu 3 centimetrii ca inainte!
mai sunt multe.m mai gandesc si daca imi mai amintesc iti zic.
imi dai funditzzza?te rog frumos!
papa!
Berea bauta de dimineata e ca faza lunga la masina (Adica te ajuta sa vezi mai bine.
corina_4591 întreabă: