Singurica, singurica? (Nu, dupa cum vezi am si umbra!)
Fluieratul. (Nu sunt la stana!)
Ce faci in seara asta? (Ma sinucid! Vrei sa asisti?)
Don'soara, stii ca... (Da! Stiu ca am ochii frumosi! Stai sa ma ridic sa imi vezi fundu'!)
Si alea de pe net care circula de cativa ani. Daca cineva le foloseste, inseamna ca nu are creativitate deloc si cu siguranta e naspa in pat!
Zbenguici si Cheloo au dreptate. Cam astea sunt cele mai folosite si cele mai expirate
Zbenguici spui ca nu sunt buni in pat? dar de unde sti? prostia si inspiratia de prost gust nu are legatura cu, cunostintele la pat. La sex e vorba de practica si nu de vorbe, asa ca poate fi cel mai bun amant al tau chiar daca nu are creativitate in a agata fete. Intr-adevăr ca daca nu sti sa fi remarcat cum trebuie sigur nu mai ajungi sa captezi atentie pozitiva asupra ta si atunci adio sex.
@Cheloo Sa spunem ca eu nu sunt excitabila doar de o limba in gura. Daca nu este creativitate macar in exprimare si nu ma inspira, ma indoiesc ca va reusi sa ma faca macar sa scancesc. Si eu cumpar de felul meu tot pachetul, nu doar jumate. Ca, din nefericire, uneori mai vrea sa si vorbeasca dupa si nu cred ca m-ar face sa ma simt bine o replica de genul "Is tare, nu-i asa?".
Nu stiu daca este o replica, dar aud ft des "Ce face fata?"-care, cred eu, semnifica nivelul scazut de educatie si nevoia de a se baga in seama aiurea...insa,am o replica pentru aceasta intrebare "-Ma dau cu preshu'...".
Crezi in dragoste la prima vedere sau mai e nevoie sa trec o data ....asta mi se pare tare dar cea mai tare este....iti plac fructele....incearca sunt o piersicuta...
Hey.in opinia mea nu mi se pare corect.sa catalogati oamenii dupa felul cum se baga in seama . adica daca vreunu intra in discutie cu vreo replica din cele de mai jos.sau din cele despre care crezi ca sunt "idioate" nu e corect sa-l respingi sfatul meu pentru ca s-ar putea sa descoperi ca este un don juan . si nu te gandi prea mult la asta...pentru ca dupa aia s-ar putea sa respingi orice baiat care se baga in seama cu tine si vei da randament negativ in fata lor ...lasa-i sa spuna ce vor... ii testezi vezi cum stau cu neuronii si dupa aia tu decizi.cheia e la tine aceasta intrebare cere de la sine o noua intrebare
ps: cea mai clasica... ce-a mai simpla. cea mai de bun gust si cred ca cea mai putin folosita ...este "Buna!"
Mmmmm. buna puikutzo
Iti plac pectoralii mei?:.
Haaai iesim la o plimmbare?
))
by johnny bravo
Bai acum sinceri sa fim nu cred ca este vreo replica prea originala de agatat... cu cat e mai grosolana sau extravaganta (daca pot folosi cuv asta)... tot il vei respinge. Ala cu replica grosolana il vei cataloga ca atare si pe celalat un fel de "player"... De cele mai multe ori comunicarea non-verbala e cea mai eficienta si dupa cum a zis SimpleSergio... "Buna!" este cea clasica, politicoasa si cea mai eficienta! Cei ce folosesc replici gen cele de mai jos sunt persoane nesigure si arata ca au o mentalitate de copii! Fetelor o rugaminte... Nu sunteti printesele din padurile adormite si nedescoperite care credeti ca sunteti si noi nu suntem porcii care niciodata nu ne vom schimba... Si noi gresim si voi gresiti, dar cert este ca trebuie sa lasati standardele voastre exagerate mai jos putin!
Buna, nu te-am mai vazut pe undeva?(Da, tocmai de aceea nu mai dau pe acolo)
Nu am mai avut o intalnire sau doua?(Cred ca a fost o singura intalnire nu fac aceeasi greseala de 2 ori)
si
Daca te-as vedea dezbracata as putea muri fericit(Daca te-as vedea dezbracat as muri de ras) astea imi vin acum in cap D
Aaronpaul întreabă: