| libertat a întrebat:

Care sunt cele mai interesante carti pe care leati citit?
Denumire va rog!
Dau fundita devil-

Răspuns Câştigător
| Syaaa a răspuns:

Legendele Olimpuluilaughing, Cei 3 Muschetari, Vampirii din morganville: Casa de sticla; Balul fetelor moarte; Aleea Intunericului; Banchetul nebunilor, 616 totul este infern", de la editura Tritonic,Zona interzisa de Withley Strieber,Marc Levy "Si daca e adevarat" si "Te voi revedea"," Mai las-o moale cu fantomele" de Megan Crewe,Cutia cu fantome'' de Joe Hill,Fantoma de la Opera de Gaston Leroux [Astea's obsesia mea fenomenele paranormale,fantomele, vampirii si chestii de genu de'asta mie mi se par cele mai interesanthappy ] nu stiu daca o sa-ti placa ^^. da poti sa alegi una, vezi cum e si apoi te mai gandestilaughing

6 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Cred ca cele mai bune recomandari in cazul cartilor sunt seriile. In momentul in care un gen de actiune ne prinde, vrem sa citim cat mai mult si mai mult si atunci seriile de carti sunt cea mai buna idee.
O prima recomandare in sensul asta ar fi seria Dune. Si crede-ma cand iti spun ca e una dintre cele mai bune serii science fiction scrise vreodata. Mai mult decat atat, de la o carte la alta actiunea sufera modificari structurale datorita marii intinderi in timp a evenimentelor.
Cartile sunt multe la numar, foarte atractive ca actiune si, desi seria originala cuprinde 6 carti, fiul autorului ajutat de Kevin J Anderson a mai scris 2 trilogii anterioare ca actiune (deci inca 6 carti) si vreo alte 6 sau 7 carti ce completeaza si urmeaza seriei originale(ma rog, astea deocamdata nu le poti gasi decat in engleza). Iti recomand sa le cauti la biblioteca, deocamdata toate stocurile de cumparat sunt aproape epuizate fiind imposibil sa le gasesti complet in magazine.
O alta serie extraordinara ar fi cea a lui Brian Aldiss - Helliconia. E vorba in mare de o planeta pe care anotimpurile dureaza ani de zile fiecare, e genul de scriere foarte descriptiva, recunosc ca am reusit sa citesc f putin din prima carte, tot pe la biblioteci o poti gasi.
De la Ursula K LeGuin iti recomand Mana stanga a intunericului si Lumea lui Rocannon. Prima este tot o povestire science fiction cu intrigile politice de pe o planeta a carei locuitori sunt fiinte ce devin femei sau barbati in functie de perioada in care isi cauta un partener si de partener. Cartea nu este insa nici pe departe foarte descriptiva in sensul asta, nu e o lectura cu accente erotice, ci doar foarte bine construita dpdv al personajelor.
Daca iti plac cartile politiste ti-as recomanda ceva clasic si romanesc, seriile lui Vintila Corbul si Eugen Burada - Cenusa si orhidee la New York, Moarte si portocale la Palermo.

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Am citit multe cărți interesante.
O carte interesantă este :
Noi nu suntem urmașii Romei
http://www.scribd.com/......on-Savescu

| floryynnel a răspuns:

Majoritatea cartilor, cand incepe sa iti placa sa citesti devin interesante, dar mai intai citeste cateva carti de aventura cum ar fi: Ciresarii sau Cei 3 muschetari. Acum depinde de genul pe care-l preferi, Succes!

| Sophie02 a răspuns:

Mie imi plac muuuuult seriile.Eu iti recomand:
-Harry Potter(toate sunt mai mult decat interesante, nu te poti plictisi decat daca nu iti plac genul acesta de carti)
-Twilight(le-am citit pe toate mai demult dar acum story-line-ul mi se pare cam tras de par)
-Jurnalele vampirilor(destul de interesante, insa nu foarte foarte captivante)
...
Iti mai recomand cartile de la Jules Verne eu am citit una singura care era pentru scoala si dupa ce termin cartile care vreau sa le citesc sunt sigura ca o sa ma apuc sa citesc si cartile de la Jules Verne.

| libertat explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri thumbs up

| victoria1997 a răspuns:

Insula misterioasa, 1000 si una de nopti, Enigma Otiliei si mai multe.Dar astea mi-au placut foarte mult... sper sa-ti placa si tie.

Întrebări similare