| night_crawler a întrebat:

Care sunt cele mai mari gafe pe care leati facut la scoala dealungul vietii voastre?

Răspuns Câştigător
| Pho3nix a răspuns:

-Am rupt scaune
-Am spart tabla
-Am rupt usile
-Am spart un geam al liceului
-Am patato de cafea pe profa de mate
-Am dat jos oglinzile de la masina profului mei de sport (cu mingea)
-Am taiat firul de la soneria liceului
-Am stricat un calculator de la sala de info
-Am desenat pe pereti cu marcarul
-Am luat un OB si am scris pe el ''PE AICI NU SE TRECE''
-Am pus frisca pe clanta usii.

Astea le-am facut la liceu.
Oricum....am mai facut muulteee prostii.happy

14 răspunsuri:
| mada12 a răspuns:

Poi...am inceput sa cand la ora de religie (acum 2-3 saptamani Puya-secret discret)...hm...ca am turnat o sticla de apa in cap la profa de mate (o urasc)...hm...am facut multelaughing A... da...laughinglaughinglaughing odata la un test la geografie i-am trimis un biletel la profa sa imi zica raspunsurilerolling on the floor Bineinteles toti ne-am apucat de raslaughing

| Antrax a răspuns:

Pai... cite-am si eu la bio si am citit ca orangutanii au parul roscat si eu desteapta in cura mare roscatii is orangutani si profa de bio in spatele meu(e roscata)

| Silvia a răspuns:

Nu mi le mai amintesc pe toate... dar iti zic cateva...
-am blocat o fata in toaleta[asta e ultimalaughing]
-i-am zis lu` dirigu` ca e chel
-l`am strigat pe dirigu` Strety si el a raspunsrolling on the floor)[in cheama Stratenielaughing]
-am varsat apa pe catalog in ora de fizica
-i-am dat un picior in... piciorbig grin lu` profu` de mate cand il tinea pe unu ca sa il batlaughing) dupa aia m`au pupat toti ca i-am dat ce meritarolling on the floor)
-am spart un geam
-am umplut baia de aquarelelaughing)am pictat in baiesmug asta acum cate zilelaughing
-cand a intrat profa de romana in clasa[asta am facut`o toti] am aruncat cu cornuri in ealaughing).bine ca nu s`a suparatbig grinbig grinbig grin.
Eh:-si mai suntlaughingnu mi le amintesc pe toate acumlaughing.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-am intrebat pe ala de engleza cand se casatoreste cu mine. rolling on the floor Aviz amatorilor: NU SUNT GAY. Era in gluma. laughing

| bugmafia a răspuns:

Buna. am dat dupa profu de mate cu pateu nimerindu-l in cap laughingsi la profa de franceza i-am pus ace in perna de la scaun si apoi no am spart tabla banci. pe cand am plecat din scoala inclusiv parchet or trebuit sa puna.am fost supranumiti clasa fantoma. o fost fain

| madalicious a răspuns:

Buna!

auchiii! cea mai mare gafa?big grinlaughing)

nu am decat gafe mici dar iti spun una pe care o consider o gafa mare!laughing i-am zis unei colege ca doamna de educatie vizuala are peruca si am imprastiat zvonu` iar profesoara a aflat laughing [asta acum cateva zilestraight face]laughing)

rolling on the floor

| night_crawler explică:

Educatie vizuala... madaliciouslaughing?

| tweety_8071 a răspuns:

-am inchis-o pe profa de romana in clasa (de 1 aprilie)
-am pus o punga de apa sub perna la profa de franceza (s-a udat toata pe fund).si ne-a scazut un punct al purtarelaughing
-am pus capcana la scaun la profu de mate si o cazut cu scaunul
-i-am dat cu spray verde in cap la profa de romana(care e carunta)
-restul is copilarii...laughing)

| sHock a răspuns:

-Am motivat abs la ora lu' diriga in tp c ea era in cancelarie...si dupa un tp a aparut o poza q mine si o col la catedra cu catalogu si a aflat si diriga d poza:-ss, dar a trecut q bine... din fericirebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Ei bine: ma alergam cu un coleg in clasa si a intarat profa si eu eram dupa catedra si tipam(ma miram eu de ce stateau toti cuminti in banca), dupa ce ne-a dictat primul subiect la test la chimie i-am zis profei: "Doar atat?", eu nu eram atenta la ce zicea profa de civica si a pus o intrebare la care trebuia sa raspundem "Nuuuu", da eu am fost singura care a zis "Daaaa" si au inceput toti sa rada, etc etc.

Dar tu?

| mitza a răspuns:

Am aruncat cu oua de la etaj intr-o profa care era jos big grin

| karra a răspuns:

Pana acum am facut destule prostii :i-am zis unui coleg ca are partea dorsala foarte sexy si el ma crezut (asta fiind o provocare), am dat cu branza topita pe masina profului de mate (din greseala bineinteles...big grin), am inundat sala de sport, am dat cu cafea pe profa de romana si am varsat vreo 5 litri de apa pe parchetul nou din clasabig grinsi am incercat sa astup partea umflatacu catedra...big grin etc .mai este timp si pentru alte prostiitongue

| Klara a răspuns:

Pai, faceam multe nebuniilaughing Scriam cu markerul pe banca, pe pereti, fumam in WC-ul scolii, chiuleam, copiam...hee hee Ce face toata lumea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu prea am facut asa multe gafe, dar am si eu cateva:
1.Am rupt clanta de la usa si a venit directoarea si sa taiat la mana;
2.am facut cativa muca voluntara ca sa scapam de chimie(plantam pomilaughing)e aiurea dar mai bine decat ora), apoi profa m-a rugat sai aduc galeata cu nuieli plina cu apa si eu i-am pus-o in spate si cand a terminat de sapat groapa s-a dat inapoi si a picat cu fundu in galeatalaughing asta de curand;
3.Am inceput sa zic niste perle despre diriga, ea fiind in spatele meu... dar am trecut cu bine din fericire;
4.am aruncat cu un corn in capul profei de fizica si nu ma parat nimeni si ne scade nota la purtare, tot de curand, mai exact la inceputul anului