-Am rupt scaune
-Am spart tabla
-Am rupt usile
-Am spart un geam al liceului
-Am patato de cafea pe profa de mate
-Am dat jos oglinzile de la masina profului mei de sport (cu mingea)
-Am taiat firul de la soneria liceului
-Am stricat un calculator de la sala de info
-Am desenat pe pereti cu marcarul
-Am luat un OB si am scris pe el ''PE AICI NU SE TRECE''
-Am pus frisca pe clanta usii.
Astea le-am facut la liceu.
Oricum....am mai facut muulteee prostii.
Poi...am inceput sa cand la ora de religie (acum 2-3 saptamani Puya-secret discret)...hm...ca am turnat o sticla de apa in cap la profa de mate (o urasc)...hm...am facut multe A... da...
odata la un test la geografie i-am trimis un biletel la profa sa imi zica raspunsurile
Bineinteles toti ne-am apucat de ras
Pai... cite-am si eu la bio si am citit ca orangutanii au parul roscat si eu desteapta in cura mare roscatii is orangutani si profa de bio in spatele meu(e roscata)
Nu mi le mai amintesc pe toate... dar iti zic cateva...
-am blocat o fata in toaleta[asta e ultima]
-i-am zis lu` dirigu` ca e chel
-l`am strigat pe dirigu` Strety si el a raspuns)[in cheama Stratenie
]
-am varsat apa pe catalog in ora de fizica
-i-am dat un picior in... picior lu` profu` de mate cand il tinea pe unu ca sa il bat
) dupa aia m`au pupat toti ca i-am dat ce merita
)
-am spart un geam
-am umplut baia de aquarele)am pictat in baie
asta acum cate zile
-cand a intrat profa de romana in clasa[asta am facut`o toti] am aruncat cu cornuri in ea).bine ca nu s`a suparat
.
Eh:-si mai suntnu mi le amintesc pe toate acum
.
Buna. am dat dupa profu de mate cu pateu nimerindu-l in cap si la profa de franceza i-am pus ace in perna de la scaun si apoi no am spart tabla banci. pe cand am plecat din scoala inclusiv parchet or trebuit sa puna.am fost supranumiti clasa fantoma. o fost fain
Buna!
auchiii! cea mai mare gafa?)
nu am decat gafe mici dar iti spun una pe care o consider o gafa mare! i-am zis unei colege ca doamna de educatie vizuala are peruca si am imprastiat zvonu` iar profesoara a aflat
[asta acum cateva zile
]
)
-am inchis-o pe profa de romana in clasa (de 1 aprilie)
-am pus o punga de apa sub perna la profa de franceza (s-a udat toata pe fund).si ne-a scazut un punct al purtare
-am pus capcana la scaun la profu de mate si o cazut cu scaunul
-i-am dat cu spray verde in cap la profa de romana(care e carunta)
-restul is copilarii...)
-Am motivat abs la ora lu' diriga in tp c ea era in cancelarie...si dupa un tp a aparut o poza q mine si o col la catedra cu catalogu si a aflat si diriga d poza:-ss, dar a trecut q bine... din fericire
Buna! Ei bine: ma alergam cu un coleg in clasa si a intarat profa si eu eram dupa catedra si tipam(ma miram eu de ce stateau toti cuminti in banca), dupa ce ne-a dictat primul subiect la test la chimie i-am zis profei: "Doar atat?", eu nu eram atenta la ce zicea profa de civica si a pus o intrebare la care trebuia sa raspundem "Nuuuu", da eu am fost singura care a zis "Daaaa" si au inceput toti sa rada, etc etc.
Dar tu?
Pana acum am facut destule prostii :i-am zis unui coleg ca are partea dorsala foarte sexy si el ma crezut (asta fiind o provocare), am dat cu branza topita pe masina profului de mate (din greseala bineinteles...), am inundat sala de sport, am dat cu cafea pe profa de romana si am varsat vreo 5 litri de apa pe parchetul nou din clasa
si am incercat sa astup partea umflatacu catedra...
etc .mai este timp si pentru alte prostii
Pai, faceam multe nebunii Scriam cu markerul pe banca, pe pereti, fumam in WC-ul scolii, chiuleam, copiam...
Ce face toata lumea
Eu nu prea am facut asa multe gafe, dar am si eu cateva:
1.Am rupt clanta de la usa si a venit directoarea si sa taiat la mana;
2.am facut cativa muca voluntara ca sa scapam de chimie(plantam pomi)e aiurea dar mai bine decat ora), apoi profa m-a rugat sai aduc galeata cu nuieli plina cu apa si eu i-am pus-o in spate si cand a terminat de sapat groapa s-a dat inapoi si a picat cu fundu in galeata
asta de curand;
3.Am inceput sa zic niste perle despre diriga, ea fiind in spatele meu... dar am trecut cu bine din fericire;
4.am aruncat cu un corn in capul profei de fizica si nu ma parat nimeni si ne scade nota la purtare, tot de curand, mai exact la inceputul anului
xo9ox întreabă: