Astea sunt preferatele mele dar cand eram mic aveam obiceiul sa fac numai lucruri aiurea:
-M-am batut cu un coleg cu castane cand eram mic si mi-a dat in sprenceana dreapta si am acolo o mica "biluta".Au trecut vreo 10 ani de atunci si inca mai e acolo(de-aia mi-am dat gaura cu acul in spranceana stanga, dreapta era "ocupata")
Eram cu o vecina si ajuncam cu pietricele in sus ca o ploaie si ne uitam in sus.Mi-a cazut o piatra in nas si am ajuns la urgente ca nu mai iese(asta zici ca e din desene)
M-a pus mama sa pun la prajit ficat si mie imi era frica sa il pun ca sarea si l-am aruncat in tigaie(aruncat pe bune) si m-am ales cu o arsura super pe mana ca a sarit ulei.
Am pe mana un semn de buna putare, m-am taiat accidental untr-un cosulet de stica ciobit, m-am ales cu o cicatrice de 5 cm
Asta am patit si eu cand eram mai mic. Hai ca avem ceva in comun, adica o cicatricie de la cioburi de sticla
Mi-am dat gaura in spanceana prin a 6-a in oglinda cu un ac si mi-a ramas blocat in spranceana.Mama m-a prins cu el si a inceput ca ma infectez si chestii si sa mi-l scot si am stat juma de ora sa in trag din spranceana(nu prea e vizibila "experienta")
Mi-am facut un X cu un bat pe picior pana am sangerat.Acum am un X maro pe picior
Frate naspa experiente ai patit Cred ca te paste o fundita
Astea sunt preferatele mele dar cand eram mic aveam obiceiul sa fac numai lucruri aiurea:
-M-am batut cu un coleg cu castane cand eram mic si mi-a dat in sprenceana dreapta si am acolo o mica "biluta".Au trecut vreo 10 ani de atunci si inca mai e acolo(de-aia mi-am dat gaura cu acul in spranceana stanga, dreapta era "ocupata")
Eram cu o vecina si ajuncam cu pietricele in sus ca o ploaie si ne uitam in sus.Mi-a cazut o piatra in nas si am ajuns la urgente ca nu mai iese(asta zici ca e din desene)
M-a pus mama sa pun la prajit ficat si mie imi era frica sa il pun ca sarea si l-am aruncat in tigaie(aruncat pe bune) si m-am ales cu o arsura super pe mana ca a sarit ulei.
Asta.
Am cazut pe spate si a ramas o cicatrice draguta.
Videoclipul a iesit perfect.
P.S Sunt al 2.
http://www.youtube.com/watch?v=rGV-er75cuA