Stiu ca nu voi primi fundita sau vot dar...nu incerca de astea se poate ajunge siu la moarte.pls...
Cele mai usoare droguri fac parte din familia metamfetaminelor dar sunt foarte periculoase; pastile de astea iau anumite persoane bolnave de inima. Cel mai sigur drog e canabisul fumat (marihuana) adica nu produce tremuraturi--->parkinson sau cancer... poate doar cancer de gat, acelasi produs si de fumatul tigarilor obisnuite
Tu drogheaza-te si peste cativa ani te vad in spitale...
nu stiu ce e in mintea voastra.si eu sunt adolescent dar nu sunt asa de tampit incat sa vreau sa imi fac rau singur!
Mai taceti asa deci in rpimu rand fumeaza o iarba ceva bun canabis maria (marihuana) in al doilea rand nu pproduce dependenta cum se zice si nu usnt asa daunatoare ca etnobotanicile sau pastilele, si cel mai usor drog e ala perlandezu ) ca de ala au toti aurolacii )))))))))))))))) ))))))) ))
Buna
Dupa parerea mea cred ca ciocolata este cel mai usor drog. Asa se numeste drogul nu este ciocolata de mancat
Heroina, cocaina, crocodil, PHP, mephedrona, metamfetamina, LSD, shrooms, mescalina, Flashul ( GLUMEAM)... iarba cred... dar nu se merita sa te droghezi. e o prostie nu esti cool daca o faci