Nu mint. iubesc sincer.traiesc cinstit.asa am primit educatia acasa.in spiritul dragostei de munca si de semeni.religios vorbind, respect; sa faceti celorlati cum vreti sa va faca ei voua.si toate relele nu le poti pune la temelia nici unui inceput bun fiindca se darama.asa ca toate cele bune pentru oamenii buni.
Primul principiu la mine e:Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima zi, pentru ca doar o viata avem si trebuie sa ne-o facem mai frumoasa, apoi dupa principui k trebuie sa fi un om bun ca se zice ca bine dai, bine primesti, este important sa avem o viata decenta si ordonata, si normal k un al principiu ar fi ca fara dragoste nu se poate nu face nimic, trenuie sa pui suflet in tot ce faci, sa iti iubesti aproapele...
Nu-mi traiesc viata dupa principii.Ma adaptez oricarei situatii.si incerc sa fiu un cameleon in viata.Pana acum mi-a reusit.
Principii au filozofi.eu nu-s filozof
Una singura : Fiecare cu P***a masii! asta este cea mai importanta pentru mine. Prefer sa fiu independent si sa imi vad de treaba mea fara sa ma uit la altii.
Toti Suntem filozofi-intr un fel sau altul! ...ca unii sunt mediocri-asta E altceva; pana la urma, filozofia-arata ca gandesti! "cogito, ergo sum! "...
N-am principii in viata... o traiesc asa cum e...incerc sa fac sa fie totul bine...sa fie toata lumea fericita.